Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

sveiki visi sergantys atostogomis biggrin.gif
mes ruošiamės į venspilį, gal kas turi konkrečių telefonų kur būtų galima pasiskambinti dėl nakvynės. Labai norėtumėm netoli "pajurio " kempingo. nes pačiame kempinge namelių nebėra. labai laukiu pasiūlymų
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2008 06 09, 17:06)
Mano atsiliepimai patys blogiausi, feeeeeeeeeeeeeee.
Visų pirma, viešbutis apšiuręs, kamary plastmasinis stalas ir kėdės ir pan. Na, bet prabangos ne visiems reikia. Tačiau tokio nevalyvumo aš nebuvau akyse regėjus.
Žvilgerėjau pro antklodės užvalkalą pažiūrėt, kokia ten kaldra ir ant tos kaldros pamačiau ... didžiulę kraujo dėmę. Mane šokiravo, kad jos net nebuvo bandyta skalbt, tiesiog apvilkta ir bus gerai. Šlykštu.

Dar esam buve svečių namuose Vėjų rožė. Ten viskas gerai, tik už tokias kainas, kažin ar verta į Jūrmalą važiuot.

Apskritai man Jūrmala nepatiko.

Ačiū už atsakymą, gerai, kad nepadarėme klaidos ir ten neužsisakėme, bet Vėjų rožė tai brangoka .... naktelė 310 Lt ir jokių pramogų, o ir namelis toks... verysad.gif
Jurmaloje buvome prieš trejus metus tai labai patiko, nėra to šurmulio ir grūsties, be to, pusantros valandos nuo namų. Tai teks kažko ieškot toliau.... tik, kad neapsigauti su tais gražiais paveikslėliais doh.gif
Atsakyti
mes siandien gryzom is venspilio ,pora dienu gyvenom pajurio kempinge,tai laisvu nameliu tikrai buvo,nezinau kodel paskambinus sako kad nera. Girdejau,kad nelabai nori lietuviams rezervuoti nes tie megejai uzsisakyti keliose vietose is kart,o atvaziave pasirenka kas labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(wiliuxe @ 2008 06 10, 17:44)
mes siandien gryzom is venspilio ,pora dienu gyvenom pajurio kempinge,tai laisvu nameliu tikrai buvo,nezinau kodel paskambinus sako kad nera. Girdejau,kad nelabai nori lietuviams rezervuoti nes tie megejai uzsisakyti keliose vietose is kart,o atvaziave pasirenka kas labiau patinka.

Nežinau kaip šiuo metu, bet mano draugė užsisakė kempinge vietas rugpjūčio mėn, dar kovo mėnesį, tai turėjo ir visą sumą pinigų iš karto pervesti. Tai ko jiems blogai tie lietuviai?
Atsakyti
na mes atvaziavom sekmadienio vakare is anksto nieko nerezervave,tai buvo laisvu ir liukso numeriu ir be patogumu,pastaruosiuose is vis gal tik trijuose gyvenama buvo,negaliu nieko tvirtinti ,kuo kliuna lietuviai,tiesiog vienam forume apie tai buvo kalbama.
Atsakyti
Ruosiames su seimyna birzelio pabaigoje i Ventspili, apsistosime Piejuras kempinge, mes tai su palapinemis, tai manau, vietu bus tongue.gif
Pernai buvom, super, kaip pailsejom, dar tiek daug vietu liko neaplankytu, man tik minejo kad akvaparke pabrango per visa lata, gal kas buvo? cia tikra informacija?
ax.gif
Atsakyti
akvaparke nebuvom nezinau,kempinge palapine+2 zmones+automobilis kainuoja 8 latus
Atsakyti
Na va grįžau po 12 dienų kelionės po Latviją. galiu tik tiek pasakyti - Latvijoje turizmas žymiai geriau išvystytas nei Lietuvoje, viešbučių pasirinkimas irgi didesnis. Taigi, tikrai turbūt daugiau nesirinksiu Lietuvos pajūrio...
Atsakyti
Mūsų šeima su draugais planuojame per Joninių ilgąjį savaitgalį pašokti iki Ventspilio. Mes su palapinėm, o su šitais "nameliais" kaži per Jonines nebus problemu "Priejuras" kempinge? Bet mūsų šeimai palapinės JĖGA. Ir viešbutį ne problema užsisakyti, bet palapinės tai kažkas nerealaus. Mano dukros prašo kieme pastatyti palapinę, bet pagalvojau, kai tai taps kasdienybe, nebebus "kaifo" miegoti palapinėje išvykose. Taip kad taupau "romantiškas" aakimirkas.
Atsakyti
Į Ventspilio kempingą rašiau užklausimą dėl Joniniu, važiuojame irgi. Sakė, kad palapinėms vietos nerezervuojamos, atvažiuokite taip. Reiškia nebūna, kad nepriimtu.
Atsakyti
Valio thumbup.gif Nu bet orų prognozės truputį neramina. Šiokio tokio lietučio nusimato g.gif , na bet gal dar viskas pasikeis.
Atsakyti
mes pernai važiavom per mindauginės-lietuvių pilna doh.gif tai vietos tik ir tebuvo palapinėm,bet kažkaip visai netyčia gavom pas žmones smile.gif šiemet aklai neberizikuojam-užsirezervavom žiemą lotuliukas.gif jei jus su palapinėm tai drąsiai-vietos tikrai bus.
Atsakyti