Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

Sveikos smile.gif
Va paskaitinejau apie atostogas Latvijos pajuryje, bet visgi keli dalykai man yra neaiskus...Planuojam su draugu paatostogauti: Lietuvos pajuris kazkaip jau nelabai traukia, tad norisi isbandyti kazka nauja smile.gif
Pati niekad nebuvau kokiam kitam nei LT pajuryje, bet prisiskaiciau labai geru komentaru apie Jurmala ir Venspili...Va jei kas buvot gal galetumet padet siek tiek 4u.gif
1. Va mes dar abu esam studentai,tad nenorim (o svarbiausia ir nelabai galim sau tai leisti) jokiu viesbuciu ar pan. tad noreciau suzinoti,kur butu galima nebrangiai issinuomot kambari koki 4u.gif Ir kiek tai kainuotu...Ypatingu patogumu nereik:pakanka lovos,rozetes,ir kur nors pasiekiamo duso bei tualeto biggrin.gif ...Va dar forume apie kempingus skaiciau bet atsidariau venspilio psl tai ten atrodo nuo 18 latu...atrodytu nedaug,bet dauginant is 5 susidaro ne taip jau ir studentiskai schmoll.gif ...dar aisku yra palapines variantas,bet kazkaip susilenkus ir susisukus nelabai norisi savite praleisti ax.gif ...
2. Prie to paties: kur pigiau issinuomot ir pragyvent: Jurmaloj ar Venspilyje rolleyes.gif ?

Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 07 17, 12:49)
As suprantu, kad tai svarbus dokumentai, bet juk as nedarysiu nesamones naudodamasi savo pavarde  g.gif

Kai man buvo 16 metu pasidariau pasa, kai sukako 25 metai reikejo keisti, tai patikek, turejau Pasu poskyrio kaz kokiai tardytojai irodineti, kad as esu as. Nes matai, ju ekspertai nusprende, kad ta mergina kur buvo 16 metu, nesu as. Tai vat. Turejau i pasu poskyri net liudininkus vesti. Tai patikek, kaip tai yra rimta.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2008 07 17, 16:01)
Kai man buvo 16 metu pasidariau pasa, kai sukako 25 metai reikejo keisti, tai patikek, turejau Pasu poskyrio kaz kokiai tardytojai irodineti, kad as esu as. Nes matai, ju ekspertai nusprende, kad ta mergina kur buvo 16 metu, nesu as. Tai vat. Turejau i pasu poskyri net liudininkus vesti. Tai patikek, kaip tai yra rimta.

irnesakyk.gif zinau, as siemet keiciausi pasa, tai padare darbuotojo pazymejimo, vairuotojo pazymejimo ir paso kopijas, kad irodyti, kad as esu as doh.gif beja, visose 3 nuotraukose atrodau skirtingai, net ir mano akimi ziurint lotuliukas.gif nors, pvz. plauku spalva beveik nepasiketusi... Dabar daug kas taip irodineja...

Lili 7, kiek as zinau Venspilis nera kurortas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 17 liepos 2008 - 15:46
QUOTE(uolma @ 2008 07 17, 14:00)
Prašom smulkiau viską. Kur ir už kiek gyvenot,kur valgėt ir t.t. Neapsisprendžiam 3 šeimos kitą savaitgalį kur važiuoti.  doh.gif

GYvenom Piejuras kempinge namelyje,35lv/uz nakti. Maista vezemes arba virem-sildem kempingo virtuvej.
Yra Ventspily Rimi,maxima parduotuviu,ten kainos panasios kaip ir pas mus.
Kaviniu nera daug,bet tur but galima ir jose pavalgyt.
Pinigu per 5dienas isleidom juokingai mazai,nes visos pramogos yra arba nemokamos(visokios zaidimu aiksteles,parkai) arba kainuoja juokingai mazai:plaukiojimas laiveliu 1latas suaugusiam,0,4lv vaikui.Livonijos pilis irgi panasiai.Buities muziejus irgi tiek pat.
Atsakyti
O kokie komentarai butu apie kempinga NEMO?
Atsakyti
Sveikos mamytes , vakar grįžom iš Ventspilio ,aišku miestas super thumbup.gif . Bet aš padariau didžiulę klaidą , kad užsisakiau būtą nemačius nuotraukų .Tai va, teko ieškoti kitos vietos. Viešbučiai visi pilni arba kainos nežmoniškos ( po 50 -60 latų ) ir dar mums reikėjo numerio su arbatinukų ir viryklę ,nes reikėjo maistą gaminti mažiui (8 mėn.).Radom “ Dzintars jūra „ viešbutuke 4vieti ,šeimininkas nupirko mums arbatinuką ir viryklę. Sutarėm už 40latų . Maistą pirkdavom RIMI , kainos gal 15 procentų didesnes, eidavom pietauti i bistro „Buginš „ , kainos ten padorios: 3 kepsniai , sriuba ir gėrimai mums kainavo 9 lat .Pailsėjom labai gerai , miestas atrodo pasidarė dar gražesnis ,negu pernai , tik šaltoka mums buvo .Poilsiui ten tikras rojus švaru, gražu , vaikams daug aikštelių thumbup.gif . Kitais metais vėl važiuosim , aš jau laukiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(margo74 @ 2008 07 17, 18:11)
Sveikos mamytes , vakar grįžom iš Ventspilio ,aišku miestas super thumbup.gif  . Bet aš padariau didžiulę klaidą , kad užsisakiau būtą  nemačius nuotraukų .Tai va, teko ieškoti kitos vietos. Viešbučiai visi pilni arba kainos nežmoniškos ( po 50 -60 latų ) ir dar mums reikėjo numerio su arbatinukų ir viryklę ,nes reikėjo maistą gaminti mažiui (8 mėn.).Radom “ Dzintars jūra „ viešbutuke 4vieti ,šeimininkas nupirko mums arbatinuką ir viryklę. Sutarėm už  40latų . Maistą pirkdavom RIMI , kainos gal 15 procentų didesnes,  eidavom pietauti i bistro „Buginš „ , kainos ten padorios: 3 kepsniai , sriuba ir gėrimai mums kainavo 9 lat .Pailsėjom labai gerai , miestas atrodo pasidarė dar gražesnis ,negu pernai ,  tik šaltoka mums buvo .Poilsiui ten tikras rojus švaru, gražu , vaikams daug aikštelių thumbup.gif  . Kitais metais vėl važiuosim , aš jau laukiu. mirksiukas.gif

O tai kas tam bute buvo blogai, kad negalejot likti? g.gif
Atsakyti
Na susiparainau, nes 25-27 norim palėkt į Latviją, tai ir Jūrmaloj ir Ventspilį kempinge nėra nameliuose vietos. Ką reiks palatkes traukt pravėdinti. Ieškojau viešbutuko nebranagaus, tai ir nekas gaunasi. doh.gif Ir jei gerai supratau Jūrmaloj kitą savaitę bus festivalis NOVAJA VOLNA, todėl ir vietų nėr. Tai kaži ar nebus ir žmonių tiršta kaip pas mus Palangoj.
Atsakyti
QUOTE(margo74 @ 2008 07 17, 18:11)
Sveikos mamytes , vakar grįžom iš Ventspilio ,aišku miestas super thumbup.gif  . Bet aš padariau didžiulę klaidą , kad užsisakiau būtą  nemačius nuotraukų .Tai va, teko ieškoti kitos vietos.

Koks to butuko adresas, kad mes ten neužšoktume, kas ten blogai buvo g.gif
Atsakyti
blush2.gif gal kas gali pasakyti, koks lato ir lito santykis? O gal kas buvo nykstuku miske?
Atsakyti
Kaip smagu girdeti tiek geru atsiliepimu, laukiu nesulaukiu savo atostogu smile.gif

QUOTE(rasa32 @ 2008 07 17, 17:27)
GYvenom Piejuras kempinge namelyje,35lv/uz nakti. Maista vezemes arba virem-sildem kempingo virtuvej.
Yra Ventspily Rimi,maxima parduotuviu,ten kainos panasios kaip ir pas mus.
Kaviniu nera daug,bet tur but galima ir jose pavalgyt.
Pinigu per 5dienas isleidom juokingai mazai,nes visos pramogos yra arba nemokamos(visokios zaidimu aiksteles,parkai) arba kainuoja juokingai mazai:plaukiojimas laiveliu 1latas suaugusiam,0,4lv vaikui.Livonijos pilis irgi panasiai.Buities muziejus irgi tiek pat.

Mes taip pat vaziuosim 5 dienom i nameli uz 35 LVL ax.gif Kiek mazdaug isleidot, jei ne paslaptis? Kortelemis RIMI ir Maximoj jauciu galima atsiskaitinet? g.gif Galvoju, kiek cia grynuju pasiimt, nes is bankomatu imt tai man atrodo nemazai kastuoja ? g.gif

Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2008 07 18, 08:32)
blush2.gif  gal kas gali pasakyti, koks lato ir lito santykis? O gal kas buvo nykstuku miske?

as tai grubiai dauginu is 5, nes kursas kazkur 4,9... Lt/Lv
Atsakyti
QUOTE(murmike @ 2008 07 18, 08:52)
as tai grubiai dauginu is 5, nes kursas kazkur 4,9... Lt/Lv

aciuks.gif
Atsakyti