Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(sole @ 2008 05 20, 15:08)
ar toli jura?? smile.gif

Čia tie nameliai, kur Laimux2 parašė telefoną? O čia visi patogumai ir keliaviečiai jie? Ir tikrai, kaip jūra, ar toli?
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2008 05 20, 15:08)
ar toli jura?? smile.gif

Na, ne ant jūros kranto, bet tikrai nėra toli.
o kaip ten kainos?
Atsakyti
Mes irgi keliausim šįmet į Vila Inga nuo birželio 9 dienos, bet vos gavom dvivietį su patogumais. O liepą iš visa sakė nebeturi g.gif Pernai irgi ten buvom tik kitam kambarį, tai patiko. Bandysim šįmet, žiūrėsim kaip bus.
Atsakyti
Tuose nameliuose visi patogumai - tualetas, dušas, mini virtuvėlė, tv. Nameliai keturviečiai, iki jūros reikia paeiti, bet nėra labai toli. Gerai tai, kad uždara teritorija, sutvarkyta aplinka. Kaina 150 lt.
Atsakyti
QUOTE(Domantomama @ 2008 05 16, 13:01)
Sveikos,

mes gyvensim 1 kambario bute, Vilkės take, iki Joninių už 70 litų parai. Kitais mėnesiais kaina šoks. Norėjau paklausti, ar naudojat dvejų metų vaikui kremą nuo saulės ir kokį? Ir nuo uodų purškiat? Rūpinuosi būtiniausiais daiktais smile.gif

Gal galit paskelbti kokį telefoną?
Atsakyti
Labas, mamukai, gal kuri ilsejotes vila inga 4-ciame kambary? Gal zinot, kokio jie dydzio? tik lovos ar koks staliukas dar yra? Siunciau seimininkei el.laiska, bet kazko neskuba atsakyti... ir dar norejau paklaust- ten visai salia ju sventoji juk i jura iteka, ar nesijaucia, kad saltesnis vanduo? Niu gal keistai mano klausimas skamba, bet nesinori tik duse maudytis blush2.gif
Papildyta:
O gal dar ka nors galit parekomenduoti, paskaiciau kai kuriuos komentarus, apie vila inga tai nesinori s... uostyti 3 suauge+1 karalaitis ( 1.5 m. ) rolleyes.gif , butinai su patogumais ir bent mini virtuve, ir netoli juros norim. Aciu
Atsakyti
o mane domina-kur dar galima su vaikučiais apsistoti-kitoj pusėj Šventosios??? kur nors netoli vandens bokšto??? Gal kas žinote kokią gerą vietelę??? reikia patogumų ir netolimos jūros
dėkinga už informaciją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2008 05 21, 10:54)
o mane domina-kur dar galima su vaikučiais apsistoti-kitoj pusėj Šventosios??? kur nors netoli vandens bokšto??? Gal kas žinote kokią gerą vietelę??? reikia patogumų ir netolimos jūros 
dėkinga už informaciją  bigsmile.gif

Poilsio namuose "Salduvė", jie prie mėlyno bokšto ax.gif
Tel. 846045410 poilsio namų.
Mes du metus juose atostogavome, tai visai neblogai, su patogumais, kaina padori. Ir aplinka graži. O nuo jūros netoli.
O šiemet važiuosim į Palangą, reikia pakeisti aplinką ax.gif
Atsakyti
Noreciau issinuomoti 1k butuka Sventojoje. Lauksiu pasiulymu i az 4u.gif
Atsakyti
....užsisakiau Vila-Ingoj liepos 23-28 dienom penkiavietį. Vyrui nepatiko kad bendri patogumai....galėčiau perleist rezervaciją....
Atsakyti
Na nepatingejau perskaityt visos ankstesnes temos. Ir i Vila-Inga nebenoriu schmoll.gif vis delto mokant po <140 lt uz kambari nesinori kortu namelyje gyvent. Kazkas is moteraiciu minejo Salduve, gal galit kiek smulkiau? Ar kambariai nenudrozti, kokio dydzio? Jie internete neturi puslapio, ner kur paziureti... blush2.gif kiek suprantu ir netoli ju yra vila "Osia", ten neblogai foto atrodo. Seniai labai Sventojoj buvau, tai nelabai gaudausi.... Moterytes, pasidalinkit savo gerais ispudziais, prasau 4u.gif
Atsakyti
Aš dar noriu apie Vila Inga paklausti - ar vanduo duše karštas bėga ar drugnas, ar jo visada būna? Nes jeigu 1 boileris stovi ant visų, tai vieni išnaudoja,kitiems nelieka pagalvojau.
Atsakyti