Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Šypsena. @ 2008 05 30, 13:53)
Sveikos  rolleyes.gif Vasara galvoju i Sventaja nulekt kokiom 3 dienom.Su vyru ir vienu vaiku.Liepos vidury gerai butu  smile.gif Noreciau kad butu toletas nebendras.Ir kad ne nameliai o poilsio namai..
P.S.Laukiu ats i AZ

tada tokiu atveju yra www.priejuros.lt tinklapis, pasirenki Sventoji ir manau, kad rasi poilsio namus kur sekmingai pailsesit 4u.gif

fuuu spejau pakeisti, bo klaidu pridaraiu tinklapio pavadinime unsure.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 30 gegužės 2008 - 13:59
Aciu 4u.gif butinai paziuresiu smile.gif
Atsakyti
Nu va smile.gif paziurejau www.priejuros.lt.Rada Audrones sodyba man visai patiko ir komentaruose zmones raso kad gerai ten..Gal buvot kurios patarkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsena. @ 2008 05 30, 17:52)
Nu va  smile.gif  paziurejau www.priejuros.lt.Rada Audrones sodyba man visai patiko ir komentaruose zmones raso kad gerai ten..Gal buvot kurios patarkit  mirksiukas.gif

bet kad iki jūros 1800m
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 05 30, 20:29)
bet kad iki jūros 1800m

Aj nu jo pirma nepastebejau g.gif bet tai kad kitos po 200lt man per brangu.man geriausia nu daugiausiai 140lt o seip tai 100lt geriausia smile.gif gal zinot kokiu geresniu vietu as Sventojoj jau kokius 10 metu nebuvus
Atsakyti
man tai cia patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 05 30, 09:34)
Gal galetumete skelbimo nuoroda imesti? Tinklapi, kontaktus?

BAURE
Atsakyti
Sveikos. smile.gif ziurekit gal kurios cia esat buvusios: http://sventojivisie...apiai.lt/3k.htm kaina neparasyta siaip graziai atrodo.gal zinot kokia kaina cia?O siaip labai prasau kokiu geresniu nuorodu i az.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
"pramiegojau" siemet Vila inga verysad.gif verysad.gif .ir nuo liepos 21 kada mums reikia visi normalus namai uzimti doh.gif doh.gif tai uzsisakiau kaska unsure.gif Mokyklos 36.ten su patogumais poilsio namai.Na tiek gerai kad vakare negros muzika po langais doh.gif thumbup.gif Ziuresim kas ten per lizdelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 01, 20:26)
Sveikos  4u.gif 
"pramiegojau" siemet Vila inga verysad.gif  verysad.gif  .ir nuo liepos 21 kada mums reikia  visi normalus  namai uzimti doh.gif  doh.gif  tai uzsisakiau kaska  unsure.gif  Mokyklos 36.ten su patogumais poilsio namai.Na tiek gerai kad vakare negros muzika po langais doh.gif  thumbup.gif Ziuresim kas ten per lizdelis rolleyes.gif

Gal adresa galima? ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Šypsena. @ 2008 06 01, 20:01)
Gal adresa galima?  ax.gif

QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 01, 19:26)
Sveikos  4u.gif 
"pramiegojau" siemet Vila inga verysad.gif  verysad.gif  .ir nuo liepos 21 kada mums reikia  visi normalus  namai uzimti doh.gif  doh.gif  tai uzsisakiau kaska  unsure.gif  Mokyklos 36.ten su patogumais poilsio namai.Na tiek gerai kad vakare negros muzika po langais doh.gif  thumbup.gif Ziuresim kas ten per lizdelis rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Šypsena. @ 2008 06 01, 21:01)
Gal adresa galima?  ax.gif

ax.gif neparyskinus parasiau doh.gif Mokyklosg.36 gal kas buvot mergaites ten? parasykit kaip ten bigsmile.gif
Atsakyti