Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Grįžom iš Šventosios ,pasibaisėjau miesto netvarka doh.gif ...
namelius nuomuoja,o dilgėlės iki pusės namelių ,prasimynę takelius žmonės vaikšto,šiukšlių pušynai pilni... doh.gif ..tiek dauk poilsiautojų mieste ,pinigai plaukia į miestą ,o tvarkos jokios....kaip kokiam rusyne jauties....
kas liečia apgyvendinimą ,tai antradienį nuvažiavę jau nelabai ką radom ,važiuot be rezervacijos ,kai geri orai pavojinga,mums pasiūlė pati savininkė gatvėje....
namelis keturvietis(pusė namelio) ,bet telpa penki
user posted image
šaldytuvas(mūsų pusėj buvo kambarį kitų virtuvėj bendras) ,virtuvė bendra šalia,indai yra ,tualetas ,dušas ,patalynė ,viskuo likom patenkinti ..
dvi kušetės kambarį ir didelė išskleidžiama lova..
user posted image
mes nuomavomės penkiom parom ,mokėjom 120 už parą,penktadienį jau 200-250 prašė,jei ką domina galėsiu nr.parašyt rezervacijai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEIGA: 13 rugpjūčio 2007 - 12:20
QUOTE(Lina444 @ 2007 08 12, 20:12)
Mes kaip tik užsisakėme būtent  čia  rolleyes.gif  labai norėjau paklausti o ten indus ir patalynę duoda ar reikia vežtis savo  g.gif  mes užsisakėme ne karavanuose o mediniuose nameliuose  smile.gif

Patalyne 10 litu komplektas tad mes vezemes savo ,o ir maloniau.O del indu tai rekomenduoju nusivezti savo,nes mums sake,kad yra,bet kai nuvykome gal du puodukai buvo,tai dziaugiuosi tuo,kad buvau pasiemusi savo plasmasiniu indu rinkini.Arbatinuma tai rasite,bet va puodeliai,lekstutes geriau savo turekite.IR nesinervuosite,kad jie neturi ir is savo maloniau bus valgyti.
Nebent per sias savaites jie nauju indu nupirko blink.gif nors abejoju unsure.gif Gero jums poilsio smile.gif
Papildyta:
Man ir keista,akd mokama isvaziuojant,nes bent is musu visus pinigelius paeme kai tik atvykome.Kita karta moteriske is karto paims.
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 08 13, 09:47)
Gerbiamos supermamos 4u.gif
Savaitgalyje apturejau geda del vienos is jusu. bash.gif  Mat ten, kur apsistojau, moteriske guodesi, jog viena is musu, is SUPERMAMU, gyveno nameliuose ir nesumokejo gun_bandana.gif  Tos mamytes komentaras-"uz toki prasta gyvenima neverta moketi". Kas cia per poziuris? blink.gif  Juk jei atvykai, apsiziurejai, nepatiko-isvaziavai, o dabar ne, pragyveno kelias dienas, viskas buvo gerai, ir pabaigoje nusprende nusimuilinti bash.gif  Nuomotoja nusiminusi, sako "Toj SUPERMAMOJ vienos aferistes sedi". Nu zinokit, vos nenumiriau is gedos...

o is kur ji zino kad mergina is supermamu?nesamone
Atsakyti
man tai apskritai sakyt, kad gėda už kažkokią super mamą....nesąmonė rolleyes.gif nei aš jos sesuo, nei motina, kad man už ją gėda būtų. O tuo labiau už visas super mamas biggrin.gif man juokas biski ima žinokit biggrin.gif aišku, jei išties taip buvo-negražu, bet kad temoj moralą sakyt tokį, kad "man už jus gėda"....nu tikrai juokiuos rašydama doh.gif biggrin.gif

Ai, beja, aš ir visada susimoku, o tada jau gyvenu...na, dabr jau kai pas pažįstamą šeimininkę važiuojam, gal ne iš kart susimokam, bet vistiek tikrai neišvažiuojant. op šiaip tai visada susimoki ir gyveni unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildute: 13 rugpjūčio 2007 - 12:42
QUOTE(violete @ 2007 08 13, 13:24)
o is kur ji zino kad mergina is supermamu?nesamone

Todel, kad as pati ja rekomendavau sioje temoje, su ta moteriskyte(senute 70 metu) ir pasisnekam, ir pabendraudavom, nu dusios zmogus, ir ji niekur niekam kitam nenuomoja, tik mano rekomenduotom mamoms is SUPERMAMOS. Kadangi eile metu pas ja sedim, nes patinka(namelis 50-60lt su visais patogumais), tai ji patikli labai, mes atsiskaitom tik uz tas dienas, kurias faktiskai prabunam(orai juk nenuspejami, kam moketi uz prieki, jei lauke lyja ir po poros paru vaziuoji namo?), tai ji ir is kitu imdavo tik uz faktiskai prabutas dienas, be jokio avanso... Uz tai ir nesmagu man pasidare... Jauciuosi kalta... Ot kazkuri praturtejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 08 13, 15:02)
Todel, kad as pati ja rekomendavau sioje temoje, su ta moteriskyte(senute 70 metu) ir pasisnekam, ir pabendraudavom, nu dusios zmogus, ir ji niekur niekam kitam nenuomoja, tik mano rekomenduotom mamoms is SUPERMAMOS. Kadangi eile metu pas ja sedim, nes patinka(namelis 50-60lt su visais patogumais), tai ji patikli labai, mes atsiskaitom tik uz tas dienas, kurias faktiskai prabunam(orai juk nenuspejami, kam moketi uz prieki, jei lauke lyja ir po poros paru vaziuoji namo?), tai ji ir is kitu imdavo tik uz faktiskai prabutas dienas, be jokio avanso... Uz tai ir nesmagu man pasidare... Jauciuosi kalta... Ot kazkuri praturtejo bigsmile.gif

tai siūlyčiau paviešint tą supermamą,jei pati rekomendavai tai ir niką jos turi žinoti ........
Atsakyti
QUOTE(GEIGA @ 2007 08 13, 14:15)
tai siūlyčiau paviešint tą supermamą,jei pati rekomendavai tai ir niką jos turi žinoti ........

Tos moterytes telefona viesai daviau sioj temoj, o jai pranesiau, kad neissigastu, kad cia mano rekomenduoti zmones doh.gif Tai kad zinociau kuri nesusimokejo-taip ir padaryciau blush2.gif Ale daug jau vaziavo ten mamu, kam nepatiko-ta isvaziavo, neuzsibuvo, kam patiko-tos pabuvo ir susimokejo. Tik viena taip pasielge... O kuri? Lai jai geda buna del tokio praturtejimo, tikiu, kad skaito dabar vis tiek...Gal ir komentara ides koki, del ko nesusimokejo.
Atsakyti
gal kas galit pasiulyti apssitopti sventojoje su vaikais. noreciau kad butu kambariai su patogumais.
buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikas @ 2007 08 13, 14:56)
gal kas galit pasiulyti apssitopti sventojoje su vaikais. noreciau kad butu kambariai su patogumais.
buciau labai dekinga  4u.gif

Poilsio bazė "Žibintas". Nauji nameliai su patogumais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2007 08 13, 16:06)
Poilsio bazė "Žibintas". Nauji nameliai su patogumais  mirksiukas.gif

o gal zinai telefona? blush2.gif
Atsakyti
Ir as noreciau numeriuku Sventojoje, nes sia savaite vaziuoju, o kur zinojau numerius visur jau uzimta verysad.gif bijau kad liksim lauke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tikas @ 2007 08 13, 18:28)
o gal zinai telefona?

QUOTE(Inesssija @ 2007 08 13, 19:29)
Ir as noreciau numeriuku Sventojoje

Ot mergos tinginės nu. Mažu už jus ir paatostogaut nuvažiuot? laugh.gif

Nameliai su patogumais, pastatyti prieš kelis metus. Brangesni. Kopų gatvėj (pagrindinėj) ŽIBINTAS
Nameliai be patogumų, labai tvarkingi tualetai ir dušai. Vidutinė kaina. Kopų gatvėj. ELEKTRONAS

ČIA dar krūva numeriukų, kuriuos radau internete.
Realiai daugiau info galiu suteikti apie Elektroną. Apie Žibintą žinau tik tiek, kad žmonės ten lieka patenkinti smile.gif
Atsakyti