Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(zuasta @ 2007 09 04, 17:22)
Yra skelbiu.lt .Viskas ten fainiai, tik jura toli  ax.gif

Nerandu per skelbiu.lt...gal kas turite siu namuku savininko telefona? blush2.gif
Atsakyti
jo skelbimo tikrai nėra,nes šitas dienas intencyviai ieškojau,kadangi jau noriu rezervuotis vasarai vietas..prieš porą metų ten net 80 lt para kainavo...rojus buvo lotuliukas.gif .dabar tik pasvajot apie tokias kainas doh.gif
gausit nr,pasidalinti prašom informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2008 02 26, 23:11)
jo skelbimo tikrai nėra,nes šitas dienas intencyviai ieškojau,kadangi jau noriu rezervuotis vasarai vietas..prieš porą metų ten net 80 lt para kainavo...rojus buvo lotuliukas.gif .dabar tik pasvajot apie tokias kainas doh.gif
gausit nr,pasidalinti prašom informacija mirksiukas.gif

oi kaip jus anksti pradedat ieskoti vietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 02 26, 23:50)
oi kaip jus anksti pradedat ieskoti vietu  doh.gif

mes visada taip ax.gif .Kai važiuojam ,tai jau norisi žinot, kaip ir kur gyvensi,stengiamės į tas pačias vietas(ypač,jei sąlygos patiko).O kai pabosta ,tada ieškom kitur.Pernai labai patiko vienoje vietoje,bet šią vasarą nori jau dvigubai.Tai ir ieškom kitų variantų.Perskambinau kitais kontaktais,kur buvę dar,tai vienoje vietoje liepą ir rugpjūtį jau nebėra,o kitoje būtent tą savaitę užimta kur mes galim(kaip tyčia visas mėnuo liepos laisbvas,o ta savaitė ne verysad.gif ).Tai va...pasirodo dar yra daugiau tokių kaip aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri mama planuoja pabūti Šventojoje birželį? Aš su vaikais norėčiau, tai jei atsirastų kompanija, būtų linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 03 08, 09:22)
Gal kuri mama planuoja pabūti Šventojoje  birželį? Aš su vaikais norėčiau, tai jei atsirastų kompanija, būtų linksmiau  mirksiukas.gif

ax.gif mes planuojamės....
bet dar neturim nei rezervacijų, nei 100proc dėl vyro atostogų neaišku......
Bet mes norim apsigyventi prie pat jūros - ir taip yra rūpestis kaip visą 3 vaikų įrangą sutalpint į vieną mašiniuką doh.gif

O tu kada ruošies ir kokiam laikui???
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 03 08, 11:17)
O tu kada ruošies ir kokiam laikui???

Iš principo galėčiau pasiderinti, nes plotą kur apsistoti turiu ir be rezervacijų, tik aš važiuočiau be vyro, su dviem vaikais bigsmile.gif
Gyvenčiau netoli Vilties tako (Šventosios pakraštyje arčiau Palangos), apie 400-500m nuo jūros mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka ilseti Sventuojoje smile.gif jau 3 metus is eiles ten atostogaujam ir esam labai patenkinta thumbup.gif apsistojam namuke ir jura netoli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 04 11, 16:45)
Man irgi labai patinka ilseti Sventuojoje smile.gif jau 3 metus is eiles ten atostogaujam ir esam labai patenkinta  thumbup.gif  apsistojam namuke ir jura netoli  smile.gif

aš nuo vaiskystės su tėvais važiuoju į Šventąją, o dabar ir su savo šeima visada.... nuvažiuoju ten kaip į namus, viskas sava, pažįstama... o kokiam namuke jūs apsistojat, gal foto kokių turit? Norėčiau ir aš arčiau jūros, šiaip pernai buvom viloj ingoj, visai patiko, planuojam ir šiais metais, tik kad iki jūros reik paeiti. O namelyje, kur apsistojat yra patogumai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 04 11, 20:53)
aš nuo vaiskystės su tėvais važiuoju į Šventąją, o dabar ir su savo šeima visada.... nuvažiuoju ten kaip į namus, viskas sava, pažįstama... o kokiam namuke jūs apsistojat, gal foto kokių turit? Norėčiau ir aš arčiau jūros, šiaip pernai buvom viloj ingoj, visai patiko, planuojam ir šiais metais, tik kad iki jūros reik paeiti. O namelyje, kur apsistojat yra patogumai?  smile.gif

taip yra WC, kriaukles su vandeniu saltu, saldytuvas, virikle, virdulys smile.gif seimininke ir saslykine duota tik jei nori gali uz malkas susimoket arba savo tureti wink.gif

Tas namukas sventuojoje yra pries pat vandens boksta toki melyna smile.gif salia yra valgykla kur nebrangiai galima pavalgyti wink.gif ( paieskosiu gal ir rasiu nuotraukyte)
Atsakyti
Mum vasara labai pasiseke. Gavom namely prie pat juros, taip faina buvo wub.gif O kaina irgi nedidele
Atsakyti
oi, kaip noriu prie jūros..
Atsakyti