QUOTE(SUPER HERA @ 2007 10 14, 16:06)
labas.gal galite paaiškinti,kas yra paskirstytojai ir intarpai

aš ir be tokių dalykų paprastus auskariukus suvėriau,bei pakabuką.vaikštant po internetine parduotuvę nelabai man ryšku,kas tai,kaip naudoti.išviso aš netikėtai užkibau ant šitos vėrimo manijos,tai noriu daugiau išmokti,ir sužinoti.ar nebūtų galima jūsų žinias surinkti i koki išsamesni rinkinį,na,kad lengviau būtų rasti patarinmus ir pasiūlimus.tarkime,pačiame pirmajame puslapyje žaliom taisyklės,ką daryti,ko nedaryti,kaip daryti.tiesiog susteminti.nes jūs gausiai dalinatės savo patirtimi,bet daug klaidžioti po puslapius reikia.jei tarkime visos nuorodos būtų pirmame puslapyje,kaip būna skyrelio narių,jų vaikučių vardai surašyti,būt greičiau ir paprasčiau
visi jūsų darbeliai nuostabūs,idomūs,o kai kurie net prabangūs,bet nemanau,kad brangūs,todėl esu sužavėta ir jūsų gaminiais,ir plačiom galimybėm kurti,kurti ir dar kartą kurti.

sėkmės jums
dar pasiknaisiojusi paklausti kai ko norėjau

ar tokie žiedeliai tinka gaminant tarkime auskarus,kad vienas medžiagas sujungti su kitom

nemoku net dorai paaiškinti.takime,turiu 3 iš akmenėlių suvertas juosteles,noriu jas sujungti ir pritvirtinti prie auskaro segtuko.arba noriu sujungti grandinėlę.
pabandysiu kiek imanoma aiskiau paaiskinti
intarpai tinka tada, kai norima, kad graziai atrodytu suverti karoliukai ir i tarpeli "idedamas" intarpas. Paziurek
cia, o paskirstytojas tinka tada, kai norima padaryti "keliu juostu (eiliu)" verini. Paziurek
cia
O ziedeliai tinka norint sujungti atskiras detales. Pvz.: turi ant keliu smeigtuku suvertu karoliuku ir tuos smeigtukus tarpusavyje gali sujungti su tais ziedeliais. Galima ir paprastai juos sujungti i grandinele, nors tokiu atveju geriau is karto nusipirkti gatava grandinele.
Na, tikiuosi, nors truputeli atsakiau i tavo pateiktus klausimus. Jeigu labai neaiskiai parasiau, tai parasyk AZ, tada pasistengsiu dar aiskiai paaiskinti