Įkraunama...
Įkraunama...

Trečiasis gimdymas

saunuole 4u.gif labai faina tureti didele seima - niekada nebuna liudna smile.gif sekmes auginant stebukliukus 4u.gif
Atsakyti
Gražu 4u.gif O mamyte, tai žaviuosi drinks_cheers.gif ne kiekviena normali šeima ryžtasi turėti tiek daug vaikiukų ir todėl žemai lenkiuosi jums už ryžtą ir kantrybę 4u.gif Sveikatos jūsų šeimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif jau pradedu rausti nuo tik pagyrų blush-anim-cl.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2007 07 23, 14:21)
ačiu visom už paguodos zodi  4u.gif  smile.gif

turiu aš tus aukselius net keturis  biggrin.gif  ax.gif  trys mergaitės ir berniukas  biggrin.gif

žemai lenkiu galvą notworthy.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
As taip pat is Kedainiu, bet dabar gyvenu UK. Pirmaja is triju savo brangenybiu gimdziau Kedainiuse pries 10 metu. Daktare suleido skatinamuosius, nutare, kad tadien dar negimdysiu ir isejo namo. O man po pusvalandzio ir vandenys nubego, po valandos pradejau gimdyti, o daktare vis dar namie!!!! Akusere Laima buvo super!taip, kad man tos gydytojos ir nereikejo. Na o sitoji atleke i pabaiga ir rekia, tai ko cia dabar steni, juk sakiau, kad gimdysi tik rytoj! Gerai, kad gimdymas buvo lengvas, o nuostabi dukryte biggrin.gif kompensavo visas nesamones. Kitus du savo aukselius gimdziau UK, tai malonu ir prisiminti, skiriasi nuo pirmojo gimdymo,kaip diena nuo nakties.
Atsakyti
Džeine, sveikinimai dideliausi, kad viskas baigėsi gerai ir tu turi savo mažą princesytę. wub.gif O gydytojai galima tik palinkėti, kad kada nors lazda atsisuktų kitu galu ir ji sulauktų tokio pat abejingumo, kai priežiūros ir paramos reikės jai pačiai.
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 08 01, 00:30)
Džeine, sveikinimai dideliausi, kad viskas baigėsi gerai ir tu turi savo mažą princesytę. wub.gif O gydytojai galima tik palinkėti, kad kada nors lazda atsisuktų kitu galu ir ji sulauktų tokio pat abejingumo, kai priežiūros ir paramos reikės jai pačiai.

ačiū 4u.gif
Ir aš tikiuos kad ji kadanors patirs tai savo kailiu... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiux3 @ 2007 08 01, 00:08)
As taip pat is Kedainiu,  (.....) Kitus du savo aukselius gimdziau UK, tai malonu ir prisiminti, skiriasi nuo pirmojo gimdymo,kaip diena nuo nakties.

Sveika kraštiete mirksiukas.gif 4u.gif
dziaugiuosi uz tave, kad nors kiti gimdymai buvo malonūs smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika kraštiete mirksiukas.gif 4u.gif
dziaugiuosi uz tave, kad nors kiti gimdymai buvo malonūs smile.gif 4u.gif
[/quote]

kai gimdai be jokio vargo ir dar aplink tave nuostabus zmones, tai gali gimdyti ir gimdyti biggrin.gif va tu tai saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif ačiū blush-anim-cl.gif wub.gif
Atsakyti
visos mamos yra supermamos, o ypac tos kurios turi daugiau negu du vaikkiukus, juk taip grazu didele seimyna
Atsakyti
ačiū odi_ 4u.gif
Atsakyti
trumpai ir aiskiai thumbup.gif
Atsakyti