Įkraunama...
Įkraunama...

Geri viešbučiai vaikams Turkijoje

QUOTE(Vyyte @ 2008 05 15, 16:23)
Rekomenduoju Royal wings ir Papilon Zeugma

gal gali daugiau papasakoti apie Royal Wings ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 05 15, 12:17)
mes tai rankšluosčius keisdavom daug kartų į dieną, vos tik sušlapdavo, iškart nešdavom keisti - duodavom šlapius, o atgal duodavo naujus.  biggrin.gif

Kol mažai žmonių buvo, taip ir darėm (na, nedaug kartų, bet porą tai tikrai), o paskui nebeduodavo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 04 30, 15:13)
Sveikos, mes ką tik grįžom iš viešbučio Alanijoje MUKARNAS SPA RESORT.

dabar jau žinau apie kurį kalbi, gi šalia mūsų ir buvo tas MUKARNAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2008 05 16, 09:09)
Kol mažai žmonių buvo, taip ir darėm (na, nedaug kartų, bet porą tai tikrai), o paskui nebeduodavo...  schmoll.gif

Pernai jokių problemų nebuvo apkeist rankšluosčius kokius 2-3 kartus į dieną. Nors buvom rugsėjo mėnesį, kada žmonių labai daug buvo...

QUOTE(Cikadelė @ 2008 05 16, 10:21)

Tai tu tikriausiai buvai Botanike arba Delfine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 05 16, 10:41)
Pernai jokių problemų nebuvo apkeist rankšluosčius kokius 2-3 kartus į dieną. Nors buvom rugsėjo mėnesį, kada žmonių labai daug buvo...
Tai tu tikriausiai buvai Botanike arba Delfine biggrin.gif
Delfine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
p.s rankšluosčius keitėm kasdien kiek norėjom, kažkurią dieną taip aktyviai pramogavom, plaukiojom ir pan, kad keitėm net 6 kartus lotuliukas.gif visada būdavo naujų, švarių, sausų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 05 16, 10:21)

Cha, Mukarnas yra salio Botaniko. Naujas viesbutis kiek zinau, bet man ten zalumos truksta, bent jau tiek kiek maciau per tvora ir nuo apzvalgos rato, tai nepalyginsi su Botaniku smile.gif Man kazkaip jaukiau kai zalia ir augmenijos daug
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 05 16, 11:19)
Cha, Mukarnas yra salio Botaniko. Naujas viesbutis kiek zinau, bet man ten zalumos truksta, bent jau tiek kiek maciau per tvora ir nuo apzvalgos rato, tai nepalyginsi su Botaniku smile.gif Man kazkaip jaukiau kai zalia ir augmenijos daug

Jo, jis visai naujas, antri metai jam. Simena sun club panašiai kaip šitoj nuotraukoj, labai žalia ir gražu, tik teritorija dar keliskart didesnė, jei ne daugiau. Bet šį kartą aš norėjau į naują, modernų, prabangų viešbutį, kur viskas nauja, nenusidėvėję ir nenutrupėję blush2.gif O žalumos pavėsio mes kaip tik nepasigedom, nes dar nebuvo baisių karščių, be to kaip tik po žiemos norėjosi būti saulėtose vietose, kur medžiai neužstoja nei jūros, nei kitų gražių vaizdų. O šiaip medžių, palmių, gražių žydinčių gėlių Mukarnas pakako, tik kad dar jie nusuvešėję iki kažin kokio dydžio biggrin.gif
Papildyta:
Beje, kas atostogavot Delfine, ar eidavot į Botaniką? Gidas sakė, kad iš Delfino galima eit į Botaniką ir pasivaikščiot, ir pasimaudyt, ir pavalgyt, žodžiu naudotis visom paslaugom, nes tai yra vieno savininko viešbučiai. Tik be ryšio, kad jie ne šalia vienas kito. Ir minėjo, kad kažkodėl iš Botaniko į Delfiną nepriima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 16 gegužės 2008 - 11:34
QUOTE(žibutė @ 2008 05 16, 12:33)
beje, kas atostogavot Delfine, ar eidavot į Botaniką? Gidas sakė, kad iš Delfino galima eit į Botaniką ir pasivaikščiot, ir pasimaudyt, ir pavalgyt, žodžiu naudotis visom paslaugom, nes tai yra vieno savininko viešbučiai. Tik be ryšio, kad jie ne šalia vienas kito. Ir minėjo, kad kažkodėl iš Botaniko į Delfiną nepriima unsure.gif
mums leido eit į botaniką, bet nebuvom blush2.gif ant tiek visko pasiūla buvo pačiam Delfine, kad niekur nesinorėjo eiti tongue.gif
o kad neįleidžia iš Botaniko eiti į Delfiną, sakė, kad Botanikas žemesnio lygio už Delfiną ir nepriklauso, o kas sumokėjo už Delfiną atseit sumokėjo ir už tą įėjimą į Botaniką...kažkas panašaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2008 05 13, 22:46)
Sveikos,
Gegužės 8 d. grįžom iš Simena Sun club viešbučio. Super  thumbup.gif Mums viskas labai patiko. Aišku buvo keli nemalonūs momentai, bet atostogų jie mums nesugadino.
Dėl rusų - ten buvo labai daug rusakalbių, bet jie buvo iš Ukrainos, tai ne visai rusai. Kažkokio ypatingo jų naglumo nejutau. Čia perskaičiau, kad žmones išvadino litovcais, bet ir mane mūsų lietuvaičiai išvadino labai negražiais žodžiais, gražiausias iš jų buvo ruskė, nors aš pasiėmiau tik kelias braškes savo vaikui. Mat braškių buvo deficitas. Man net juokinga būdavo, kai žmonės vos ne pešdavosi dėl jų. Na tai ką daryt... Čia yra kultūros reikalas. Mes stengėmės su visais bendrauti gražiai ir tikrai  susipažinom su gerais žmonėmis iš įvairių šalių.   

thumbup.gif kad gerai pailsejot thumbup.gif
Del rusakalbiu, tai daznai juos visus rusais vadina, nors is tikruju ten nemazai ukrainieciu buna drinks_cheers.gif Bet negaeciau blogu zodziu ju pamineti schmoll.gif , o va lietuviu kompanija viena pasitaike itin nemaloni,tiesa kita kompanija labai sauni... Tautybe cia niekuo deta, vidines kulturos trukumas tiesiog unsure.gif
Atsakyti
sveikos as su sunum 12m ruosiuosi atastogauti turkijoi kaip geriau kelione uzsakit degancia ar is anksto 4u.gif
Atsakyti
zibute, o koks maistas buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just mamukass @ 2008 05 19, 14:06)
zibute, o koks maistas buvo? 4u.gif

Apie viešbutį kalbi? Nelabai supratau rolleyes.gif
Atsakyti