QUOTE(*KAJA* @ 2008 05 16, 11:19)
Cha, Mukarnas yra salio Botaniko. Naujas viesbutis kiek zinau, bet man ten zalumos truksta, bent jau tiek kiek maciau per tvora ir nuo apzvalgos rato, tai nepalyginsi su Botaniku

Man kazkaip jaukiau kai zalia ir augmenijos daug
Jo, jis visai naujas, antri metai jam. Simena sun club panašiai kaip šitoj nuotraukoj, labai žalia ir gražu, tik teritorija dar keliskart didesnė, jei ne daugiau. Bet šį kartą aš norėjau į naują, modernų, prabangų viešbutį, kur viskas nauja, nenusidėvėję ir nenutrupėję

O žalumos pavėsio mes kaip tik nepasigedom, nes dar nebuvo baisių karščių, be to kaip tik po žiemos norėjosi būti saulėtose vietose, kur medžiai neužstoja nei jūros, nei kitų gražių vaizdų. O šiaip medžių, palmių, gražių žydinčių gėlių Mukarnas pakako, tik kad dar jie nusuvešėję iki kažin kokio dydžio
Papildyta:
Beje, kas atostogavot Delfine, ar eidavot į Botaniką? Gidas sakė, kad iš Delfino galima eit į Botaniką ir pasivaikščiot, ir pasimaudyt, ir pavalgyt, žodžiu naudotis visom paslaugom, nes tai yra vieno savininko viešbučiai. Tik be ryšio, kad jie ne šalia vienas kito. Ir minėjo, kad kažkodėl iš Botaniko į Delfiną nepriima