QUOTE(žibutė @ 2008 07 13, 16:10)
Ir šiaip žmonių požiūris skiriasi. Vienas lengviau susitaiko/prisitaiko, kitam nepatinka. Man pvz nepatiko IC Santai viešbutis. ir nerekomenduočiau jo. O va kitai mamytei su vaikais patiko, ir kitiems pataria ten važiuoti. Ir nesuprasi, ar aš ten sliekų ieškojau

, ar kita mama labai tolerantiška
Man pvz nepatiko, kad ten buvo tuo metu daug turkų. O jie sau leidžia kur kas daugiau, nei mums priimta - gulėti ant užimtų gultų, naudotis svetimais rankšluosčiais (beje, jie juos pasiima nuo gultų, tai kitiems tenka sukti galvą kaip išsisukti nuo trylikos eurų baudos už neva pamestą rankšluostį), jų vaikai niokoja kitų vaikų žaislus, o tėvai apsimeta, kad nesupranta kitų kalbų; jų vaikai be jokių kompleksų šlapinasi į groteles baseine, kiti pasislepia čia pat prie palmių, nors tualetas čia pat.
Personalas labai dėmesingas turkams, kas kiek erzina - paprašai vandens, bet jei pakeliui jo paprašė turkai, jis keliauja turkams, o tu toliau lauki ir t.t.
Vaikų animatoriai mano akimis - tinginiai - nei žaidimus organizuoja, nei išvykas, nei su jais žaidžia (ypač plikai nusiskutęs vyrukas), nei mini disko patiko - labai maža erdvė, viena mergaitė prie mūsų apalpo - pusapvaliam mažyčiam amfiteatre nebuvo kuo kvėpuoti - vaikų apie 60-70, prožektoriai kaitina etc.
Mano vaikas miegodavo ten nuo 14 iki 17.30 val., o ledus duoda ten tik nuo 15 iki 17 val. Nei anksčiau, nei vėliau kelias minutes jų negausi nei pasiimti, nei nusiprkti, o maniškis visą laiką prašė ledų. Nors važiuok dvidešimt km iki miesto - dėl vienos porcijos ledų.
Na, priežastys subjektyvios, ir ne kiekvienam aktualios. Man nepatiko.