Įkraunama...
Įkraunama...

Geri viešbučiai vaikams Turkijoje

QUOTE(blas @ 2008 09 30, 19:00)
einant i Inčekumo miestelį ten buvo termometras skaitmeninis, rodydavo temperatūrą, Saulėj tikrai buvo +36C (Žinoma dienos metu). Buvau, mačiau 2007 metais nuo spalio 8 dienos  tongue.gif

Aš pernai buvau rugsėjo gale, tai net tada nebuvo 36 laipsnių schmoll.gif Buvo apie 32, aišku ant saulės prišyla labiau, bet niekas nematuoja oro ant saulės, ką tada kalbėt apie vasarą, tada Turkijoj skelbtų 50 laipsnių minimum lotuliukas.gif
Rudenį tikrai oras superinis, karštoka, bet maloniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2008 09 30, 17:00)
einant i Inčekumo miestelį ten buvo termometras skaitmeninis, rodydavo temperatūrą, Saulėj tikrai buvo +36C (Žinoma dienos metu). Buvau, mačiau 2007 metais nuo spalio 8 dienos  tongue.gif

taigi sauleje visada termometras rodo ganetinai daugiau nei tikroji oro temperatura tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2008 09 30, 17:49)
o taip Alanijoj buvo or +36, vandens jūroj +26, tikras rojus

Nepamirskit, kad Alanijos regionas yra karsciausias Turkijos taskas. 4u.gif
Atsakyti
merginos, o jus savo vaikuciams audavote vandens batukus prie juros, cia tuose viesbuciuose, kur akmenuotas papludimys, manau Kemero puseje? ir dar noriu pasiteirauti del saulytes wink.gif ar vakarais anksti uz kalnu nusileisdavo?
Atsakyti
QUOTE(sujitsa @ 2008 10 02, 15:40)
merginos, o jus savo vaikuciams audavote vandens batukus prie juros, cia tuose viesbuciuose, kur akmenuotas papludimys, manau Kemero puseje? ir dar noriu pasiteirauti del saulytes wink.gif  ar vakarais anksti uz kalnu nusileisdavo?

Batuku tai tikrai reikia, ir ne tik vaikams 4u.gif
Atsakyti
batukų maudynėms vaikams būna viežbutyje pirkti?nes palangoje,klaipėdoje neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 10 02, 16:19)
batukų maudynėms vaikams  būna viežbutyje pirkti?nes palangoje,klaipėdoje neradau verysad.gif

Ziurint koks viesbutis, jei didelis, tai tikrai bus, jei maziukas - tai kaip pasiseks. Kitas niuansas, kad viesbuciuose paprastai visiems sitiems dalykams buna kaina uzkelta neprotingai.
Mes tai vaziavom iki artimiausio turgelio ir nusipirkom papigiai, gal po kokius 5 dolerius.
Atsakyti
Aš dukrytei turėjau, o sau ir vyrui nepirkom specialių. Ėjom maudytis, be jokių apavų. Mes rugsėjo dvyliktą buvom Lykia World, tai saulutė kažkur apie pusė septynių jau slepiasi, bet su trumpomis rankovėmis nesušąlom 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2008 10 02, 18:45)
Aš dukrytei turėjau, o sau ir vyrui nepirkom specialių. Ėjom maudytis, be jokių apavų. Mes rugsėjo dvyliktą buvom Lykia World, tai saulutė kažkur apie pusė septynių jau slepiasi, bet su trumpomis rankovėmis nesušąlom  4u.gif ...

mes i Antedona ruosiames spalio 18d. tai bijau,kad vakarai bus vesus g.gif na vaikuciui turiu tokias spec. medziagos vandens basutes, bet baiminuosi kad, eidamas kojyciu nepasisuktu, tai manau, kad geriau butu uzdari batukai. kaip jus manot, o gal pilnai pakaktu ir basuciu? vyras taip pat turi vandens batus, tai lieku viena be batu, teks vyrui i vandeni mane ant ranku nesti lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 10 02, 14:19)
batukų maudynėms vaikams  būna viežbutyje pirkti?nes palangoje,klaipėdoje neradau verysad.gif

prie sporto prekiu ziurejote,NIKE,Adidas firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2008 10 02, 18:45)
Aš dukrytei turėjau, o sau ir vyrui nepirkom specialių. Ėjom maudytis, be jokių apavų. Mes rugsėjo dvyliktą buvom Lykia World, tai saulutė kažkur apie pusė septynių jau slepiasi, bet su trumpomis rankovėmis nesušąlom  4u.gif ...

Man tai be maudymosi batu labai nepatiko schmoll.gif
Aisku, susilazinus galima ir be ju eiti maudytis, bet jau baisiai nemalobu, tie aklmynys is po koju slysta, neimanoma normaliai istoveti, ypac jei jura labiau banguota.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 10 02, 22:38)
prie sporto prekiu ziurejote,NIKE,Adidas firmos mirksiukas.gif

taip žiūrėjau bet vaikui niera 23dydžio schmoll.gif
Atsakyti