QUOTE(jurga11 @ 2007 10 03, 15:37)
Su vaiku (1 m 8 men) rugseji buvom Gloria Golf'e. Nuo Antalijos oro uosto apie 40 km.
Papludimyje gultai turi viena dideli istisini stoga - vaikai, zaidziantys su smeliuku prie gultu papuola i pavesi, nereikia ju "ganyti", kad neperkaistu.
Papludimyje gultai turi viena dideli istisini stoga - vaikai, zaidziantys su smeliuku prie gultu papuola i pavesi, nereikia ju "ganyti", kad neperkaistu.
Mes irgi prieš savaitę iš ten grįžome, tik iš Gloria Verde.
Palyginus su Golf paplūdimys man žymiai labiau patiko būtent dėl tų tentų.
Nes kai atvažiavome į Golf pasižvalgyti, tai gultus reikėjo aplink skėčius nuolt sukinėti, kad pavėsyje būti. Verde tentai tikrai buvo man privalumas, visada gulėjome tik antroje eilėje ir vaikas galėjo žaisti nuolat pavėsyje.
Ir kažkaip poilsiautojų kultūra labai skiriasi. Verde niekas nerezervuoja gultų visai dienai. Ateini ir nuolat jų yra.
O Golf'e vos radome vietą - visur tušti gultai, bet ant jų padėti rankšluoščiai. Paplūdimyje buvome beveik 4 val, bet per tą laiką aplinkinių rezervuotų gultų šeimininkai taip ir nepasirodė. Tas pats ir prie baseinų.

Golfe geriau didesniems vaikams - ten zaidimai, animatoriai, programa labiau orientuota i didesnius. Nepasakyciau, kad ten daug inventoriaus, bet gal kurybiskai ji panaudojus ir nenusibos.
Gloria Verde vaikų klubas tuo metu buvo tuščias. Kada beateitum - vaikų nėra, tik vienas turkas animatorius. Per mini disco irgi vos 10 vaikų. Iš pradžių dar buvo 3 animatoriai - 2 merginos ir 1 vaikinas, bet vėliau merginos kažkur dingo, nes sumažėjo ir vaikų kiekis.
Vaiku meniu - (kids meniu) - neapsirikit ir nesitikekit kazko gero - tai hamburgeriai arba cheesburgeriai. Tiesa, Gloria Verde kelis kartus nemaciau bulvyciu "fri". O tai kai kam gali buti aktualu, kieno vaikai neprate valgyti ivairesnio maisto.
Mane isvykstant kolegos ramino, kad makaronu su "be nieko" ar bulviu koses tai visur bus, bet taip nebuvo.
Mane isvykstant kolegos ramino, kad makaronu su "be nieko" ar bulviu koses tai visur bus, bet taip nebuvo.
Gloria Verde vaikų stalą sudarė: bulvių košė su pienu (pasaldinta), ryžiai, avižų arba manų košė, dešrelės, virti mėsos kukulaičiai, virtos vištienos, kalakutienos arba lašišos gabaliukais - viskas be padažo; kartais bulvių kroketai, kasdien daržovių tyrė - dažniausiai bulvių- cukinijų. Atskirai šalia buvo padėklas su įvairiomis virtomis daržovėmis ir šalia stovintis mikseris. Mačiau kelios mamytės prašė sutrinti įvairias daržoves ir kukulius į tyrelę. Virėjas maloniai tai atlikdavo ir iškart išnešdavo mikserį išplauti.
Makaronai tikrai buvo ir su padažais ir be, o bulvių fri prie vaikų stalo niekad nemačiau, tik bendrame skyriuje.
Būkite labai atidus Golfo a'la carte restoranuose. Mus bandė apgauti italų restorane.
Aptarnavimas labai lėtas, o patiekalai tikrai prastesni nei kasdieniniai.
Per 1.5 val. nespėjome pavalgyti

Tai kad nepavėluoti į autobusiuką, vyras su vaiku išbėgo paprašyti vairuotojo palaukti, o aš likau laukti, kol oficiantas įrašys į kortelę mūsų patiekalus. Davė pasirašyti sąskaitą, tai aš iš skubėjimo atidžiai nepatikrinau ar ten viskas gerai surašyta. Nors turėjau mintį, kad gali ko nors papildomai prirašyti.
O rytoj jau Verde patikrinome įdomumo dėlei ką mums ten įrašė - tai išeis prirašė iš mokamo vynų sąrašo butelį už 25 Eurus. O mes iš all-icnlusiva sąrašo ėmėm nemokamai už 35 eurus. Tai aišku atsisakėme mokėti, tai po 30 min, aiškinimosi padavė mums popieriuką užpildyti - sąskaitos pataisymo prašymą, kur reikėjo parašyti, kad tokio neužsakinėjome ir t.t. Tai kažkaip pripažino, kad galėjo įvykti klaida.
O šiaip tai man ta sistema su kortelėmis visai nepatiko, geriau apyrankės.