Įkraunama...
Įkraunama...

Geri viešbučiai vaikams Turkijoje

QUOTE(Belty @ 2009 02 03, 12:31)
O kas vaikams-kokie kalneliai, baseinukai, ar yra zaidimu kambarys-klubas? , kaip maitinimas vaikiskas-ar yra spec?

Viskas vaikams yra thumbup.gif , bet kaina taip pat doh.gif Man maža teritorija - pabandykite geriau į Delphin de liuks resort - tos pačios grupės viešbutis - vaikams gal net geresnis, nes didesnė, žalesnė teritorija, o visa kita labai panašu (kaip kopija Palace) ir kaina priimtinesnė. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2009 02 03, 16:23)
Viskas vaikams yra  thumbup.gif , bet kaina taip pat  doh.gif Man maža teritorija - pabandykite geriau į Delphin de liuks resort - tos pačios grupės viešbutis - vaikams gal net geresnis, nes didesnė, žalesnė teritorija, o visa kita labai panašu (kaip kopija Palace) ir kaina priimtinesnė. bigsmile.gif

jooo teritorija tai maza delphine palace tik 40000kv.m. man ir 78000kv.m. Royal wingse mazoka buvo biggrin.gif
Atsakyti
Klausimukas, kiek kainavo pernai poilsis Turkijoje, viesbuciuose pritaikytuose poilsiui su vaikais
2+2, 5*, AI arba UAI, na kokios 9 - 10 naktu?
Pernai lankem kitas salis, tai nesekiau Turkijos kainu, tai idomu
Atsakyti
Kažkuri mamyčių buvo klaususi apie Gloria Verde ir Gloria Golf 4u.gif

Gloria verde yra mažesnis, daugiau pavėsio, mažesni atstumai nuo viešbučio iki paplūdimio ir pan., todėl labiau tinkamas važiuojant su vaikais iki kokių 8 metų, mes važiavom su mažiuku, kai jam buvo 7 mėn, tai super 4u.gif

Gloria Golf skirtas irgi su vaikais, bet su vyresniais, nes viešbutis didelis ir "yra ką veikti" blush2.gif , čia ypač aktualu, kurie turi paauglius mirksiukas.gif

Į šiuos viešbučius nevažiuočiau dviese su vyru 4u.gif , nes visgi jie skirti šeimyniniui poilsiui 4u.gif bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 02 04, 17:15)
jooo teritorija tai maza delphine palace tik 40000kv.m. man ir 78000kv.m. Royal wingse mazoka buvo biggrin.gif

del ploto gali buti,bet kai mes mes pirkom ir ziurejom tuo metu royal wingse pigiau buvo tik nzn del ko?
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2009 02 05, 10:48)
Kažkuri mamyčių buvo klaususi apie Gloria Verde ir Gloria Golf  4u.gif

Gloria verde yra mažesnis, daugiau pavėsio, mažesni atstumai nuo viešbučio iki paplūdimio ir pan., todėl labiau tinkamas važiuojant su vaikais iki kokių 8 metų, mes važiavom su mažiuku, kai jam buvo 7 mėn, tai super  4u.gif

Gloria Golf skirtas irgi su vaikais, bet su vyresniais, nes viešbutis didelis ir "yra ką veikti"  blush2.gif , čia ypač aktualu, kurie turi paauglius  mirksiukas.gif

Į šiuos viešbučius nevažiuočiau dviese su vyru  4u.gif , nes visgi jie skirti šeimyniniui poilsiui  4u.gif bet čia tik mano nuomonė  4u.gif

Atstumas nuo Gofo iki juros gal ir didesnis kazkiek, ale l. smagu keliauti per tilteli, per upeli, kuriame knibzda zuvu ir krabu. Ir nereikia lipti i statu kalna, kaip Verdeje lotuliukas.gif

Kad Golfe ner ka maziukams veikti, nesutikciau - ten visiems yra ka veikti, ir maziausiems.

Be vaiku keliaujantiems, irgi klausimas ko pageidauja - jei paselti ir atsipalaiduoti, gal ir ne pati geriausia vieta - linksmybes ten, sakyciau, saikingos. Jei tevai nori be vaiku atsipusti ir ramiai issimiegoti - tai puiki vieta tam.

Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2009 02 05, 13:24)
Atstumas nuo Gofo iki juros gal ir didesnis kazkiek, ale l. smagu keliauti per tilteli, per upeli, kuriame knibzda zuvu ir krabu. Ir nereikia lipti i statu kalna, kaip Verdeje  lotuliukas.gif

Kad Golfe ner ka maziukams veikti, nesutikciau  - ten visiems yra ka veikti, ir maziausiems.

Be vaiku keliaujantiems, irgi klausimas ko pageidauja - jei paselti ir atsipalaiduoti, gal ir ne pati geriausia vieta - linksmybes ten, sakyciau, saikingos. Jei tevai nori be vaiku atsipusti ir ramiai issimiegoti - tai  puiki vieta tam.

Gloria Verde ne status kalnas, o nedidelis kalnelis 4u.gif
O keliauti ten tikrai be vaiku - nelabai; laksto, klykia, siaucia, duksta, kaip ir vaikai 4u.gif
Nelabai nuo vaiku atsipusi ir issimiegosi, nes nera kur pasislepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 02 05, 11:48)
del ploto gali buti,bet kai mes mes pirkom ir ziurejom tuo metu royal wingse pigiau buvo tik nzn del ko?

prie ko cia teritorijos dydis ir brangumas g.gif Royal wingse apie 300-400lt pigiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Štefutė @ 2009 02 05, 10:48)
Į šiuos viešbučius nevažiuočiau dviese su vyru  4u.gif , nes visgi jie skirti šeimyniniui poilsiui  4u.gif bet čia tik mano nuomonė  4u.gif

Va va as apie ta pati pagalvojau, jei vaziuot be vaiko, tai reikia orientuotis i viesbuti kuris maziau skirtas vaikams, tik kad forume pagrinde akcentuojami tie kurie vaikams geriausi verysad.gif Is Gloria kiek suprantu jei be vaiko, tai serenity butu liux g.gif ten kazkaip vaikams nelabai yra ka veikt, ar ne smile.gif
Oi as cia truputi ne i tema, tema apie geriausius viesbucius vaikams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 05 vasario 2009 - 14:49
Kaip butu faina, jeigu atsirastu mamyte, kuri surasytu geriausius sitoje temoje paminetus viesbucius vaikams blush2.gif blush2.gif Bet jauciu nei viena neuzsiims tokiu reikalu bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
dar prisiminiau paplūdimio smėlius: tai labiausiai panašus į mūsų smėlį man pasirodė Sidėje, tik nežinau ar ten visur toks smėlis, nes mes tik šiaip buvome užklydę į tą miestelį ir prie jūros. Dar Beleke toks geresnis pasirodė smėlis lyginant su Alanija ir Kemero akmenukais
Atsakyti
Na pabandysiu sudeti cia:
Kemeras:

Marti Myra 5*-
The Maxim Resort 5*
Fantasia Hotel De Luxe

Belekas:

Gloria verde 5*
PALOMA GRIDA VILLAGE

Fetija:

Lykia World Village

Side:
SUENO HOTELS BEACH SIDE

Butu gerai, kad visos papildytu rolleyes.gif

Atsakyti
Kemeras Anthedon Garden
Papildyta:
Dar labai dažnai minimas buvo Simena Sun Club. Nepamenu, kuriame kurorte.

Anthedon'e buvom pernai su dviejų metų dukryte. Mums labai tiko ir patiko
Atsakyti