Zinau, kad jau buvo tokia tema, bet ten buvo aprasyra tik viena uzkepele, o ne salotos
As parasysiu salotas: Reikia vietu makaronu, bet kokiu mazu, as darau su tais suktais, reikia visu spalvu papriku, alyvuogiu, sauleje dziovintu pomidoru (tikrai galima nedeti :mmm ) Ir viska uzpilam soju padazu ir alyvu aliejum, skonis tai va :super
O as pietum i darba dazniausiai gaminu: makaronai alyvuoges pomidorai konservuoti kukuruzai slakelis soju padazo, pipiriuku ir truputis alyvuogiu aliejaus
labai socios..
arba dar vienos: makaronai tunas alyvuoges konservuoti kukuruzai arba zirneliai
Virtų makaronų,pupelių virtų ir grybų mišrainė virtų pupelių, virtų makaronų, virtų grybų, kepintų svogūnų.
Proporcijos - gal geriausiai pupelių, makaronų, grybų - po lygiai, svogūnų - mažiau. Bet iš esmės - visko dedama priklausomai nuo to, kiek ko yra
Grybai idealu būtų džiovinti pamirkyti ir apvirti, bet labai gerai tinka ir šiaip virti. Makaronai - tokie mažiukai sraigteliai.
O gaminimas - elementarus. Aliejuje pakepinam ne itin smulkiai pjaustytų svogūnų, kai jie nuskaidrėja ir net vos vos ruduoti ima - sumetam pas juos keptuvėn grybus, kad to svogūnų skonio pagautų. Atšaldom, maišom su atšaldytom pupelėm ir makaronais. Šiaip reikia supilti ir tą aliejų, kuriame kepė svogūnai, jei jo mažai - dar galima šiek tiek įpilti. Pagalvojau, kad aliejaus galima būtų ir nepilt, galima jį keist majonezu. Jei norisi - vos vos pipiriuko pabarstyti, pasūdyti. Tokia štai vegetariška-kaimiška-soti-skani mišrainytė