Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronu salotos

Oi kaip viskas skaniai aprašyta, lekiu pažiūrėsiu ką turiu šaldytuve, ir essen.gif
Atsakyti

Radau makaronų, išviriau kiaušinių, dar supjausčiau agurkų marinuotų, majonezo-labai skanų. biggrin.gif
Atsakyti
Labai cia pas jus skanu reikes butinai pabandyti. essen.gif
Atsakyti
O as darau tokias:
Makaronai (dariau is tokiu maziuku kaip ryziai panasiai)
Rukytos vistos slaunele
Obuolys
Morka
Obuolius ir morkas sutarkuoju burokine tarka, vista supjaustau ir viska sumaisau su makaronais ir majonezu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 06 gruodžio 2007 - 15:39
na kodel i makaroniukus dedamos alyvuoges man jos netinka:mmm na o as darau tokias makaroniuku salocikes
taigi reikia:
pomidoru
virto kietai kiausinio
surio
ir makaronu
viska geriausia uzpilt aliejumi, majonezas kazkaip ne taip skaniai

skanuas 4u.gif
Atsakyti
Mano makaronu salotikes:

Makaronai virti (naudoju tuos spiralinius)
Fermentinis suris (sutarkuoti per burokine tarka)
Vista supjaustyti nedideliais gabaliukais (rukyta, kepta)
Cesnakas (isspaudziu per cesnakui skirta spaudikli)
Paprika supjaustyti gabaliukais (jos daug nereikia)
Majonezas

Niam niam tongue.gif

P.s. vietoj vistos galima deti zuvi, bet kokia mesyte...
Atsakyti
Man net seiles tysta jusu receptus beskaitant. Tik assiuo metu komandiruotej ir nieko isbandyti negaliu verysad.gif . Bet kai grisiu butinai gamainsiu makaronu salotas. Labai jau cia skaniai skaitosi rolleyes.gif
Atsakyti
Neuzkalnu mano gimtadienis. Tai prisirasiau receptu ir bandysiu daryti. Bus balius pirtyje, manau makaronai tiks. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyyyyte @ 2007 11 19, 07:54)
O štai kokias salotas padariau aš,dejau viska ka turejau ir gavosi skaniai(bent mano seimynai tai patiko) ax.gif                                                                                                              Makaronu,virtu kiaušiniu,poras,pomidoru,agurkas sviezias,kukuruzu,ferm.surio(as jy tarkavau)prieskoniu,majonezo.Viska sudedam ir uzpilam majonezu,Skanumelis                                                                                              ok.gif  ok.gif  ok.gif  mirksiukas.gif mes jaa valgeme su keptom vistu slaunelem,mums patiko labai thumbup.gif  didis.gif

Dariau tokias pat kaip parasete , labai skanu 4u.gif
Atsakyti
Dar vienos skanios:

1.makaronai kaspinėliai (tik nepervirt)
pakepinti pievagrybiai
kumpis
majonezas
druska
pipirai
kas mėgsta - kons.kukurūzai

karštos makaronų salotos:
makaronai
pakepintas kumpis
pakepinti pievagrybiai
petražolės
padažas: užkaitinti greitinėlę (bet neužvirinti), dėti tarkuotą ferm.sūrį 1:1, maišyti ant ugnies, kol gausis vienalytė masė, užpilti ant jau į lėkštes sudėtų salotų (jos irgi turi būti karštos)
Atsakyti
4u.gif klausimelis - kaip as isisvaizdavau iki siol makaronu speceliu salotom nereikia?
reiks pasibandyti, brangiausiam i darbeli turetu patikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(wijyte @ 2008 02 22, 13:54)
4u.gif  klausimelis - kaip as isisvaizdavau iki siol makaronu speceliu salotom nereikia?
reiks pasibandyti, brangiausiam i darbeli turetu patikti  g.gif

ka turi galvoje specialiu? jie turi buti nepersmulkus ir nepervire, kad nesutrupetu i kose wink.gif o siaip paprasciausi makaronai tinka biggrin.gif
Atsakyti