Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų ir moterų melo "ribos" šeimoje...

na tokie kasdieniniai pamelavimai - tai tik siemos gyvenmo paivairinimas.
Atsakyti
baltas melas man atrodo visiems tik i nauda.pvz kam sakyt vyrui kad uz basutes mokejai 500lt kai gali pasakyt kad tik uz 200lt ir jis ramus ir as patenkinta:)
Atsakyti
pas mus melo nebuna, benet kai ruosi staigmena ar kazka sugalvoji tada kai atpeja netycia sakai ne ne ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 24, 18:27)
Afroditte, o tai niekad nebuvai "pamažinus" rūbų kainų - ai išpardavimas buvo, ai tą jau seniai turėjau tik nenešiojau, arba jei vėluoji - bliamba į toookį kamštį pakliuvau  biggrin.gif  biggrin.gif  (čia aš apie smulkų nekaltą melą).
Na dar yra tiesiog tiesos nesakymas. Ar tai priskiriama melui ar ne?

nematau kodėl tiek daug slepia tas kainas... aš pati uždirbu, pati išleidžiu, galų gale MB po tas pačias parduotuves vaikšto ir mato, kiek kas kainuoja. O galiausiai, jei čia priekaištai būtų todėl, kad negerai planuojamas šeimos biudžeetas (pvz. suknelė lb brangi, tada nebėr pinigų už tel. susimokėt) tai jau atleiskit, bet gal verta tuos preikaištus vyro išklausyt ir įsiklausyt ir mokėt paplanuoti.

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 25, 14:38)
Kiek žmogus sugeba atleisti, apsprendžia tikrai ne lytis, o kad tereikia "apipudrinti smegenis", irgi negaliu sutikti, nes moterys paprastai būna įžvalgesnės už vyrus, tad nebent pačios sau lygiai taip pat sėkmingai dar sluoksneliu tas smegenis užsipudruoja (gal "dėl šventos ramybės" - nežinau unsure.gif ).

pritariu. Moterys dažnai nujaučia, kur tiesa "nevisisškai tiesi", bet dažnai nutyli, norėdamos harmoniją palaikyt (kad ir tariamą)

QUOTE(Phedra @ 2007 07 26, 11:23)
Nu neee.... arba keleta detaliu, ka noreciau realyben "perkelt" su MB  rolleyes.gif  biggrin.gif  Pasakyciau kad jo koki drauga sapnavau  doh.gif  tai... itariu nesuprastu arba susinervintu  ax.gif Taip pat ir as nenoreciau zinot, MB kokia mano drauge ir kaip sapnavo  ax.gif


šito ir aš nesakyčiau... sapnai ir fantazijos lai lieka savanoriškam pasisakymui: noriu pasakoju, noriu nutyliu. kažkiek tokios laisvės turi būti palikta ir kiekvienas turėtų suvokti, kad tai normalu. Nieko keisto, kai palieka tokius partnerius, kurie reikalauja visiškai atsisakyti savo laisvės: net sapnuoti ar fantazuoti apie kitus.
Atsakyti
Per 10 metų galiu pasakyti,kad nesu jam melavusi...nebent kažko nedasakiusi esu g.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 02 03, 15:25)
Per 10 metų galiu pasakyti,kad nesu jam melavusi...nebent kažko nedasakiusi esu g.gif



Aš tokios pat nuomonės drinks_cheers.gif Nemėgstu meluot ir kai man meluoja. Geriau kartais tiesiog nedasakyti kažko smile.gif
Atsakyti
AS vyrui nemeluoju, tik ne viska pasakau ax.gif O jis man, ne nezinau g.gif Manau taip pat smile.gif
Atsakyti
Hmm,pirmąjam savo vyrui pameluodavau dažnai.Ir rūbai,tipo,seniai spintoj buvo,ir su drauge nebuvau susitikus ir pan.Smulkmenas tokias.Apie jo melą man geriausiai primena ištuokos liudijimas.Tai nebuvo smulkmenos.
Dabartiniam praktiškai nemeluoju nieko.Kadangi finansai mūsų atskiri,tai nėra tikslo apie išpardavimus skiesti ir pan.Turiu visišką elgesio laisvę,galiu iki vidurnakčio su drauge bare sėdėt,aišku,prieš tai perspėjusi...tik nesinori kažkaip.Kad jis man meluotų-nepagavu dar... g.gif
Atsakyti
Koks laimingas gyvenimas butu, jei meluotume tik apie rubu kainas parduotuvej cool.gif
Atsakyti