Sveiki, gal galite padėti? Kur galima būtų gauti keptą paršelį vestuviniam stalui ir kiek tas malonumas kainuoja?
Ačiū.
QUOTE(giedretu @ 2007 07 24, 14:53)
Sveiki, gal galite padėti? Kur galima būtų gauti keptą paršelį vestuviniam stalui ir kiek tas malonumas kainuoja?
Ačiū.
Ačiū.
Nepyk, Giedretu, čia tik mano nuomonė... bet kaip tu ant savo vestuvinio stalo gali įsivaizduot visą paršiuką. Nesakau, kad kiaulienos pas mane nebus, bet man tai kraupiai atrodo tokie dalykai ant stalo... Juk gi dabar yra žymiai civilizuotesnių būdų stalo dekoracijai....Prašau dar kartą neįsižeisk. Gražių vestuvių
taigi tie paršeliai būna iki 6-7 kg. ir esu mačiusi ne vienose vestuvėse
ir stalo akcentas gražus iš šiaip skanu, juk viso paršo tai tikrai niekas ant stalo nedės
beto kartais šonkaulių kelmai būna didesni už tuos paršelius. nu bet kaip sakoma kiekvieno žmogaus požiūris individualus ir už jį nepykstama
o aš čia nematau nieko blogo. Ir skanu ir gražu
na jei nesi matęs tai gal ir žiauriai
bet iš tikro tai normaliai
juk ne veltui aukštuomenės baliukuose būna, o senovėj pagrindinis patiekalas būdavo
juk ne veltui aukštuomenės baliukuose būna, o senovėj pagrindinis patiekalas būdavo
Kepta parseli galima uzsisakyti Akropolio MAXIMOJ. Pries pusmeti kainavo apie 200 Lt (tiksliai nepamenu).
Skanaus!
Skanaus!
Ačiū
QUOTE(remisita @ 2007 07 26, 02:09)
as manau ji turejo omeny ne parselio dydi, o kad siaip ziauriai atrodys parselis cielas ant stalo

Būtent tai ir turėjau omeny- lavonėlis ant stalo. Atsiprašau, žinau, kad žiauriai nuskambėjo, bet žiauru ir yra. Kai kiauliena patiekiama karbonadų pavidalu, tai kažkaip netaip akivaizdu, kad tai buvusio gyvo padaro mėsa. O dėl to, kad senovėj buvo pagrindinis patiekalas, tai senovėj daug visko buvo- ir žmonių ketvirčiavimas ir raganų deginimas, taigi neviskas, kas senovėj buvo, buvo gerai. Sorry už žiauroką pasisakymą, kaip jau sakiau,savo nuomonės čia niekam neperšu, tik išsakau.
beto, pa smane vestuvese ir vegetaru gal bus, nenoreciau kad jie nemaloniai jaustusi matydami toki vaizda...gaus kepsnius kurie valgos mesa ir bus gerai..apseis be aukstuomenes primbambasu tada
Kiekvienas turi savo nuomonę kuri yra gerbina. Todėl nebūtinai tiks tas pats kurpalis visiems.
Geros dienos visoms
Geros dienos visoms
QUOTE(remisita @ 2007 07 27, 00:50)
beto, pa smane vestuvese ir vegetaru gal bus, nenoreciau kad jie nemaloniai jaustusi matydami toki vaizda...gaus kepsnius kurie valgos mesa ir bus gerai..apseis be aukstuomenes primbambasu tada
Būūūūūūtent. Bus paprastas balius su karbondais