Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gauti keptą paršelį

Sveiki, gal galite padėti? Kur galima būtų gauti keptą paršelį vestuviniam stalui ir kiek tas malonumas kainuoja?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(giedretu @ 2007 07 24, 14:53)
Sveiki, gal galite padėti?  Kur galima būtų gauti keptą paršelį vestuviniam stalui ir kiek tas malonumas kainuoja?

Ačiū.

Nepyk, Giedretu, čia tik mano nuomonė... bet kaip tu ant savo vestuvinio stalo gali įsivaizduot visą paršiuką. Nesakau, kad kiaulienos pas mane nebus, bet man tai kraupiai atrodo tokie dalykai ant stalo... Juk gi dabar yra žymiai civilizuotesnių būdų stalo dekoracijai....Prašau dar kartą neįsižeisk. Gražių vestuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi tie paršeliai būna iki 6-7 kg. ir esu mačiusi ne vienose vestuvėse smile.gif ir stalo akcentas gražus iš šiaip skanu, juk viso paršo tai tikrai niekas ant stalo nedės biggrin.gif beto kartais šonkaulių kelmai būna didesni už tuos paršelius. nu bet kaip sakoma kiekvieno žmogaus požiūris individualus ir už jį nepykstama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedretu: 25 liepos 2007 - 15:17
o aš čia nematau nieko blogo. Ir skanu ir gražu 4u.gif
Atsakyti
as manau ji turejo omeny ne parselio dydi, o kad siaip ziauriai atrodys parselis cielas ant stalo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
na jei nesi matęs tai gal ir žiauriai lotuliukas.gif bet iš tikro tai normaliai thumbup.gif
juk ne veltui aukštuomenės baliukuose būna, o senovėj pagrindinis patiekalas būdavo cool.gif
Atsakyti
Kepta parseli galima uzsisakyti Akropolio MAXIMOJ. Pries pusmeti kainavo apie 200 Lt (tiksliai nepamenu).
Skanaus! smile.gif
Atsakyti
Ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 26, 02:09)
as manau ji turejo omeny ne parselio dydi, o kad siaip ziauriai atrodys parselis cielas ant stalo blush2.gif  biggrin.gif

Būtent tai ir turėjau omeny- lavonėlis ant stalo. Atsiprašau, žinau, kad žiauriai nuskambėjo, bet žiauru ir yra. Kai kiauliena patiekiama karbonadų pavidalu, tai kažkaip netaip akivaizdu, kad tai buvusio gyvo padaro mėsa. O dėl to, kad senovėj buvo pagrindinis patiekalas, tai senovėj daug visko buvo- ir žmonių ketvirčiavimas ir raganų deginimas, taigi neviskas, kas senovėj buvo, buvo gerai. Sorry už žiauroką pasisakymą, kaip jau sakiau,savo nuomonės čia niekam neperšu, tik išsakau. 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif as tau pritariau, nes net baisu isivaizduoti kaip per mano vestuves atsistos koks dede ar draugas ar dar geriau jaunikis ir pjaus "ciela" maza parseli ant stalo,kokia kojos dali blink.gif blink.gif na niaaaa...nenoriu as...
beto, pa smane vestuvese ir vegetaru gal bus, nenoreciau kad jie nemaloniai jaustusi matydami toki vaizda...gaus kepsnius kurie valgos mesa ir bus gerai..apseis be aukstuomenes primbambasu tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiekvienas turi savo nuomonę kuri yra gerbina. Todėl nebūtinai tiks tas pats kurpalis visiems.

Geros dienos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 27, 00:50)
drinks_cheers.gif as tau pritariau, nes net baisu isivaizduoti kaip per mano vestuves atsistos koks dede ar draugas ar dar geriau jaunikis ir pjaus "ciela" maza parseli ant stalo,kokia kojos dali blink.gif  blink.gif na niaaaa...nenoriu as...
beto, pa smane vestuvese ir vegetaru gal bus, nenoreciau kad jie nemaloniai jaustusi matydami toki vaizda...gaus kepsnius kurie valgos mesa ir bus gerai..apseis be aukstuomenes primbambasu tada lotuliukas.gif

Būūūūūūtent. Bus paprastas balius su karbondais biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti