QUOTE(Dzioba @ 2008 03 24, 20:24)
dar ji galima is karto supjaustyti, kad ten nereiketu patiem rakinet
Tai kam tada tas paršelis?
nieko ten blatno tame parse nera (man, tai gemalo mesa, fiau, jei ne farsiruotas), o ir isvaizda, galima idomesniu budu sugalvoti, kad papuosti stala. na bet cia tik mano toks skonis
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 03 25, 10:25)
Tai kam tada tas paršelis?
Visa esmė ir yra "cielame" parše- ir stalą puošia, ir pats "rakinėjimo" procesas smagus 
QUOTE(prelude @ 2008 03 26, 13:45)
pas mane bus farsiruotas parselis,be to man ir kaip stalo puosmena ir labai skanu,plius dar bus ir ledeku farsiruotu 
va, lydekos, tai
Hmmm....kiek zmoniu, tiek nuomoniu..... O man tiek lydekos, tiek parseliai, tiek vistiena farsiruota niam niam....
Turejom ir mes per vestuves 2 parselius.Vaizdas gal ir neblogas taciau skonis nekoks mazai kam patiko o ir kaina didele taciau tokis buvo noras tai ir ispildem.
Sveikos. Sesers vyras irgi labai nori parselio, bet ji kepti nori paciam baliuj, ta prasme, kad butu kepamas lauke ir kas nores ateis atsipjauti..zodziu...mum reikia Silutes raj...buciau labai dekinga, kad kas pasiulytumet i ka kreiptis.
Sveikos merginos
Galiu pagelbėti su paršeliais Kaune. Labai skanius, farširuotus ir ne tik, kepa Vaišintoje. Paskutinį kartą už nemenką paršiuką sumokėjome 200lt (deja, svorio nepamenu). Gražiai papuošė, padažiuką pridėjo. Mums visiems labai patiko.
Šioms Kalėdoms ten pat užsisakėmė farširuotą vištą ( 1ą saldžią, o kitą česnakinę) - tai tik gerus atsiliepimus iš svečių ir giminaičių girdėjau. Sumokėjau apie 120lt už abi.
Taip kad drąsiai rekomenduoju Vaišintą
Galiu pagelbėti su paršeliais Kaune. Labai skanius, farširuotus ir ne tik, kepa Vaišintoje. Paskutinį kartą už nemenką paršiuką sumokėjome 200lt (deja, svorio nepamenu). Gražiai papuošė, padažiuką pridėjo. Mums visiems labai patiko.
Šioms Kalėdoms ten pat užsisakėmė farširuotą vištą ( 1ą saldžią, o kitą česnakinę) - tai tik gerus atsiliepimus iš svečių ir giminaičių girdėjau. Sumokėjau apie 120lt už abi.
Taip kad drąsiai rekomenduoju Vaišintą