Įkraunama...
Įkraunama...

Jeruzalės vid.mokykla

QUOTE(KristuteV @ 2009 03 09, 16:48)
Aciu, mergaites, uz informacija smile.gif  gal atsilieptu mamytes, kuriu vaikuciu aukletojos buvo  auksciau norodytos mokytojos... 4u.gif

mano vaikas mokėsi pas Vandą. Mokytoja linkusi būt pirmaujančia. Vaikas pas ją turi ateit mokėdamas rašyt ir skaičiuot. Mokintis raides einant pas ją ne laikas. Klasė buvo ruošiama kaip nugalėtojai. Turim būt geriausi ir viskas. Vaikai auga tikrai labai draugiški. Bet nemažai iš to draugiškumo pradėjo bėgiot iš pamokų, krito pažymiai.
Atsakyti
ačiū už info
Atsakyti
Gal kuri buvote susitikime su busimaisiais pirmokais? Kokie ispudziai? Pati gaila negalejau apsilankyti...
Atsakyti
Labai prašau, kam nesunku, pasirašykite peticiją už mokyklą Balsiuose wub.gif wub.gif

Kas žino, gal surinkti parašai, mums bus labai reikalingas argumentas siekiant tikslo 4u.gif

P E T I C I J A
Atsakyti
QUOTE(Lilifee @ 2009 05 18, 11:59)
Gal kuri buvote susitikime su busimaisiais pirmokais? Kokie ispudziai? Pati gaila negalejau apsilankyti...

Aš buvau, tai labai gerą įspūdį paliko mokytojos thumbup.gif , kuriuos sugebėjo draugiškai suvaldyti mažamečių publiką. pati mokykla irgi pasirodė nieko, kol nenuėjau iki pirmokų klasės ir toletų.... Direktorius sakė, jog ketinama vasarą remontuoti patį pastatą, bet dėja, ne pačias klases. verysad.gif Toletai dar blogesnio lygio nei mano mokyklos laikais, nos baigiau pries 15 metų.... Beje sąrašai bus uškabinti rugpjūčio gale, jokių knygų ir pratybų, paž. knyg. pirkti nereikia, nes bus perkamos vienodos visiems kartu. Visa kita tas pats kaip darželiui - rašymo priemonės, piešimo... sportinės aprangos irgi nereikia, tik tom dienom reikėtų vaiką aprengti judėti patogiais drabužiais
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2009 04 27, 17:07)
mano vaikas mokėsi pas Vandą.  Mokytoja linkusi būt pirmaujančia. Vaikas pas ją turi ateit mokėdamas rašyt ir skaičiuot. Mokintis raides einant pas ją ne laikas. Klasė buvo ruošiama kaip nugalėtojai. Turim būt geriausi ir viskas. Vaikai auga tikrai labai draugiški. Bet nemažai iš to draugiškumo pradėjo bėgiot iš pamokų, krito pažymiai.

O po pradinės ar einat į tą pačią mokyklą, ar kitur?
Nes kiek žiūrėjau, tolesni mokyklos rodikliai yra labai blogi.

QUOTE(KristuteV @ 2009 06 01, 10:53)
Aš buvau, tai labai gerą įspūdį paliko mokytojos thumbup.gif , kuriuos sugebėjo draugiškai suvaldyti mažamečių publiką. pati mokykla irgi pasirodė nieko, kol nenuėjau iki pirmokų klasės ir toletų.... Direktorius sakė, jog ketinama vasarą remontuoti patį pastatą, bet dėja, ne pačias klases.  verysad.gif Toletai dar blogesnio lygio nei mano mokyklos laikais, nos baigiau pries 15 metų....

Jo, tualetai ir tas kvapas koridoriuje tai pašiurpino. Jei tvarkys pačią mokyklą, tai gal sutvarkys ir tualetus? O klasės tai man visai gerą įspūdį paliko.
Atsakyti
QUOTE(KristuteV @ 2009 06 01, 10:53)
Aš buvau, tai labai gerą įspūdį paliko mokytojos thumbup.gif , kuriuos sugebėjo draugiškai suvaldyti mažamečių publiką. pati mokykla irgi pasirodė nieko, kol nenuėjau iki pirmokų klasės ir toletų.... Direktorius sakė, jog ketinama vasarą remontuoti patį pastatą, bet dėja, ne pačias klases.  verysad.gif Toletai dar blogesnio lygio nei mano mokyklos laikais, nos baigiau pries 15 metų

Klases ir truputeli tvarkys, mūsiškėj klasej linoleumas vienos skyles, tai sakė paklos kitą ir sienas padažinės smile.gif o tuoletas tai jo.... maniškė nuėjo, pamatė .., na ir visus mokslo metus begte namo po pamokų , nes bijo ten eit blink.gif gerai kad namai šalia .
Atsakyti
Sveiki,
Gera mokykla. Sia vasara bus mokyklos renovacija. direktorisu gavo ES pinigu. Saunuolis. Jei vesite pirmoka i mokykla , nesiulau rinktis tokios mokytojos Palubinskienes. Teko mums pas ja mokytis, nekokia.
Reikia prasyti pas labai gera mokytoja j.Mazvyliene. Puiki mokytoja, labai draugiska klase.
Atsakyti
Taip ir as pasibaisejau atidziau pasidairiusi po mokykla. Pirma kart atejusi apsidairiau tik pirmame aukste, ten pradinuku tualetai atrodo tikrai tvarkingi beje, bet kodel antrame aukste toks siaubas! O valgykla irgi be zodziu - tamsi niuri.

Is info mokyklos internetiniame psl. aisku, kad renovacija apims tik langus, stoga ir sienu siltinima:

Vilniaus Jeruzalės vidurinės mokyklos projektui "Energijos vartojimo efektyvumo didinimas Vilniaus Jeruzalės vidurinėje mokykloje" skirtas iki 2588000 litų finansavimas pagal Lietuvos 2007-2013 metų Europos Sąjungos struktūrinės paramos panaudojimo strategiją ir Sanglaudos skatinimo veiksmų programos priemonę "Viešosios paskirties pastatų renovavimas nacionaliniu lygiu". Gautos lėšos bus panaudotos langų keitimui, sienų apšiltinimui ir stogo remontui.

Atsakyti
[quote=saskila,2009 06 08, 21:43]
Sveiki,
Jei vesite pirmoka i mokykla , nesiulau rinktis tokios mokytojos Palubinskienes. Teko mums pas ja mokytis, nekokia.

Kazkaip neradau pradinuku mokytoju sarase tokios - gal jau nebedirba?

Atsakyti
Jai baigiasi ilgalaikės atostogos ir nuo rudens jau bus. Iki šiol ja pavadavo labai puiki mokytoja J.Mažvylienė. Ir taip gaunasi, kad gerai mokytojai nėra vietos, o nevykusiai yra. Jei mano vaikus mokys Palubinskienė, tai organizuosiu tėvus, kad atsisakytume jos paslaugų. Tėvai turi tokią teisę, o mokyklos vadovybė turi į tai atsižvelgti
Atsakyti
QUOTE(saskila @ 2009 06 12, 09:38)
Jai baigiasi ilgalaikės atostogos ir nuo rudens jau bus. Iki šiol ja pavadavo labai puiki mokytoja J.Mažvylienė. Ir taip gaunasi, kad gerai mokytojai nėra vietos, o nevykusiai yra. Jei mano vaikus mokys Palubinskienė, tai organizuosiu tėvus, kad atsisakytume jos paslaugų. Tėvai turi tokią teisę, o mokyklos vadovybė turi į tai atsižvelgti

Mat kaip g.gif
Idomu butu suzinoti daugiau, na bet tiketimes isvengsim sios mokytojos smile.gif
Nors kai buvau uzrasyti, tai kaip mamos ir minejo, vietu pas mokytojas Babeckiene ir Maceviciene jau nera. Cia taip supratu geriausios, kitu pavardziu neminejo.
Man tai is viso mistika, o pagal ka i klases suskirstys tuos vargsus, kurie be vietu i tas dvi klases liko. Aiskaus atsakymo paklausus negavau.
Atsakyti