Zadu lyditi ir virti Aptos ar kitoki ukini muila, kur butu maziau kvapo.
Iskilo klausimu:
1.ar reikia pilti vandens/pieno?
2.ar virti ant ugnies, ar kaip sokolada(karstame vandeni)?
3.ar nieko neatsitiks jei smulkiai supjaustysiu apelsino zievele, vaniles lazdele ir tuos gabaniukus subersiu i muila?
4.Kokie aliejai labiausiai tinka kvapui?girdejau, kad naujosios bernudes(ar kaip ten ji)
Zadu daryti vanilini su vaniles gabaliukais, apelsinini su apelsino zieveles gabaliukais, cinamonini su cinamonu ir cinamono EA bei kakava(spalvai) ir kavos tirsciu.
5.kaip isgauti oranzine spalva? gelsva?
6.kokia sio muilo naturali spalva?balta?
7.ipylus islydita muila i formele ka su ja daryti?i kokia patalpa deti?siltas, sausa, salta?
8.kiek laiko trunka dziovinimas?
Ačiū