Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(Krissstina @ 2008 04 11, 10:42)
Bet paskutinysis pirktas visai nesivalo net su vandeniu atspariu valikliu, tai pesioju tiesiog nuo blakstienu  tusa. Gal turite kazkokiu paslapciu, su kuo tas tusas gerai nusivalo?

tai gal nusipirkai Waterprof? smile.gif o valai iškarto, o palauki, kol tušas atitirps? smile.gif aš pati visų pirmą ant blakstienų pritepu pienelio makiažui valyti, tada prausiuosi, o per tą laiką tušas atitirpsta ir gana lengvai nusivalo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 11, 10:50)
tai gal nusipirkai Waterprof? smile.gif o valai iškarto, o palauki, kol tušas atitirps? smile.gif aš pati  visų pirmą ant blakstienų pritepu pienelio makiažui valyti, tada prausiuosi, o per tą laiką tušas atitirpsta ir gana lengvai nusivalo  rolleyes.gif

Atsparu tikrai ne su pieneliu reik valyt schmoll.gif Spec dvifaziuvalikliu lengviausia atitirpdyt ir tada lengvai nusivalo.
Atsakyti
norejau paklausti, gal kas bandete ta bourjois svytincia baze, man atrodo "lovely party" vadinasi, domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 04 19, 16:33)
laukiu atsiliepimu apie skaistalus
user posted image

Nezinau ar cia tik man taip atrodo bet man nei seseliai nei skaistalai nepatinka bourjois. nes kiek vis pabandau tai skaistalai ir daugelis tu seseliu kur po viena spalva pakuoteje duoda tik blizgesi na tokie sausi ir spalvos ne nematyti unsure.gif
Atsakyti
man labai patinka bourjois bronzatas kvepiantis sokoladu ir lapeliai sugeriantys blizgesi:)
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 05 02, 20:04)
Nezinau ar cia tik man taip atrodo bet man nei seseliai nei skaistalai nepatinka bourjois. nes kiek vis pabandau tai skaistalai ir daugelis tu seseliu kur po viena spalva pakuoteje  duoda tik blizgesi na tokie sausi ir spalvos ne nematyti  unsure.gif

Pritariu. Esu turejus skaistalus - tai spalva ant veido nesitepe schmoll.gif
Atsakyti
o kuris tusas geresnis - volume clubbing ar volume glamour? o gal dar geresni is bourjois atradot?
Atsakyti
QUOTE(Elegancija. @ 2008 05 03, 00:14)
Pritariu. Esu turejus skaistalus - tai spalva ant veido nesitepe  schmoll.gif

Pritariu ir as del seseliu, nusipirkau ir nieko gero is ju schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas bandėte bourjois nagų lakus, kaip jie?
Atsakyti
man patinka naudoti idomesnias spalvas tokias kaip zalia, melyna, elektrine, oranzine.... bet kad jos neatrodytu labai ryskiai ir issaukianciai, todel seseliai sios firmos man atrodo pats tas thumbup.gif jie suteikia malonu atspalvi bet neperkrauna. o ir lupdazi nusipirkau raudona koralu spalvos, tai lupytes lieka raudonos taciau neissaukianciai, neperryskiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 05 19, 22:47)
Sveikos, gal kas bandėte bourjois nagų lakus, kaip jie?

Siaip tai jau daug apie tai buvo kalbeta sioje temoje, tai nepatingek paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 05 20, 13:22)
man patinka naudoti idomesnias spalvas tokias kaip zalia, melyna, elektrine, oranzine.... bet kad jos neatrodytu labai ryskiai ir issaukianciai, todel seseliai sios firmos man atrodo pats tas thumbup.gif  jie suteikia malonu atspalvi bet neperkrauna. o ir lupdazi nusipirkau raudona koralu spalvos, tai lupytes lieka raudonos taciau neissaukianciai, neperryskiai blush2.gif

O kuris čia lūpdažis ir kaip spalva vadinasi? blush2.gif
Atsakyti