Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Turejau kadaise tusa, net nepamenu koki butent. Tai sukele ziauria alergija. Keista nes as seip niekam ne alergiska. Tai vienintelis kartas buvo kai kazkas sukele alergija. Tai daugiau speju ju tusu nepirksiu. O va lupu blizgi turiu. Netiketai padovanotas drauges tapo vienas ir geriausiu blizgiu. Nupirkau jau antra. Ant lupu tokia naturali spalva su stikliniu blizgesiu. Lupos atrodo labai graziai, naturaliai ir sveikai. Beto labai gerai drekina, laikosi gerai ir visiskai nelipnus.
Bourjois - Effet 3D Lipgloss #16 Beige Theoric
user posted image
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 14, 11:30)

Bourjois - Effet 3D Lipgloss #16 Beige Theoric
user posted image

Turiu ir aš tokį, tik kitos spalvytės, labai patinka, būtinai pirksiu vėl thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas nors gali paliginti bronzantus situos,kuris geresnis? 4u.gif bigsmile.gif
Délice de poudre. bronzing powder sokoladine plytele
user posted image

ar
Bourjois Bronzing powder
user posted image

ir dar klausimas,kaip kompaktines pudros?damusineju inglot kompaktine,tai noreciau sios firmos isbandyt ax.gif SM itaka duoda savo lotuliukas.gif anksciau i sios firmos puse net neziurejau,o dabar labai sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 19, 09:18)
Ar kas nors gali paliginti bronzantus situos,kuris geresnis? 4u.gif  bigsmile.gif

ir dar klausimas,kaip kompaktines pudros?damusineju inglot kompaktine,tai noreciau sios firmos isbandyt ax.gif  SM itaka duoda savo lotuliukas.gif anksciau i sios firmos puse net neziurejau,o dabar labai sudomino ax.gif

Turejau pirma bronzanta, ta sokolado plytele. Jis su blizgesiu. Neblogas, tik man tamsus buvo smile.gif
Kompaktine irgi turejau, ziauriai nepatiko, kazkaip ji man dienos eigoj tamsejo, negraziai ant veido atrode unsure.gif
Atsakyti
Nemėgstu šios firmos kompaktinių, visu pirma dėl to, kad VISIŠKAI nepamaskuoja net neryškių dėmelių.

Tokia yra šita. Compact Powder

http://www.bourjois..../compact_powder
tik suteikia matinį efektą, daugiau nieko. ax.gif

O šitą turiu ir dabar, niekaip aš jos nepribaigiu nors jau gal 5mėn turiu, šita gal man kiek geresnė, bet irgi nieko nemaskuoja.
Mineral Radiance Powder

http://www.bourjois....owder/node_5656

žiūriu nauja pudra atsirado, gal kas jau spėjot išbandyt?
Healthy Mix foundation
http://www.bourjois....tion/node_37458
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 02 19, 14:37)
Turejau pirma bronzanta, ta sokolado plytele. Jis su blizgesiu. Neblogas, tik man tamsus buvo smile.gif
Kompaktine irgi turejau, ziauriai nepatiko, kazkaip ji man dienos eigoj tamsejo, negraziai ant veido atrode unsure.gif

ta sokolado plytele turi mano sese,pas ja bandziau,tai visai patiko,kad nepadauginsi,prilimpa labai mazai prie sepetelio ir kvapas wub.gif o tas antras kaip idomu ax.gif

del kompaktines ,man panasiai su inglot kompaktine,is pradziu kazkokiais plemukais tepesi doh.gif dabar ar pripratau ar kas,bet jau ne be plemais,nes labai labai mazai tepu

Na del kompaktiniu ,tai nuliudinot,merginos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 19 vasario 2010 - 15:50
Sokoladine plytele thumbup.gif Graziai dengiasi duoda grazia spalvyte ir lengva svytejima wub.gif Kvepia taip pat nuostabiai 4u.gif
O gal kas nors galetu nurasyti kompaktines mineralines pudros sudeti? Nors pradazia blush2.gif
Stai sios smile.gif Buciau labai labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mineral Radiance Powder
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 liepos 2010 - 23:15
QUOTE(Elegant @ 2010 02 19, 17:36)
oi labai jau daug ten tų ingredientų  doh.gif  gal nete rasiu  ax.gif

Pati ieskau ieskai ir nieko nerandu doh.gif doh.gif Zinau kad daug biggrin.gif biggrin.gif Bet labai reikia pasiziureti, nes nuejus i parduotuve pasiziuriu ir parejus vel pamirstu lotuliukas.gif
Papildyta:
O radau, gal kam irgi pravers biggrin.gif
TALC, NYLON-12, MAGNESIUM CARBONATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, MICA, ZINC OXIDE, ISOPROPYL LANOLATE, MAGNESIUM STEARATE, GLYCERIN, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHERYL ACETATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), METHYLPARABEN, CAPRYLYL GLYCOL, CI 77499 (IRON OXIDES), PROPYLPARABEN, QUARTZ, SILICA, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, TIN OXIDE, CITRIC ACID
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 19, 17:32)
Nemėgstu šios firmos kompaktinių, visu pirma dėl to, kad VISIŠKAI nepamaskuoja net neryškių dėmelių.

Tokia yra šita

http://www.bourjois..../compact_powder
tik suteikia matinį efektą, daugiau nieko.  ax.gif

O man tai sita maskavo,tik atspalvi nelabai tinkama buvau isigijusi,vasara dar nieko,bet jau dabar tai visai nekaip atrodo doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu antrąjį bronzantą, pirkau jį, nes jis matinis. Labai švelniai dengiasi, natūraliai parudina, tinka naudoti dieną thumbup.gif

Ir taip pat bourjois kompaktinę pudrą, man plėmų nemeta schmoll.gif su ja sutvirtinu makiažą, tai yra tepu ant kreminės, tad maskuoti daug ir nebereikia, nors ir oda mano dabar apsitvarkius, tai negaliu pakomentuoti ar stipriai maskuoja. Patinka man ji, bet nepasakyčiau, kad labai ypatinga.
Beje, labai taupi ji man. Jau metai kaip naudoju (nebe daug liko, mėnesiu gal ax.gif )
user posted image

Atsakyti
O ta presuota Mineral pudra butu galima viena naudoti? Man reikia pamaskuot tiesiog nevienoda odos spalva, keleta spuogeliu.... Ar pamaskuotu? Ar nedziovina? graziai dengias? nekemsa poru? biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kol kas visos priemonės, kurias įsigijau, tiko ir patiko thumbup.gif Blizgesys 3D laaaabai nuostabus, tokios natūraliai putlios, gaivios lūpytės... Kreminiai skaistaliukai tinka skruostams, vokams - spalvytė švelniai rusva, duoda tokį lengvą švytėjimą. rolleyes.gif Dėl tušo (tepu du kartus)- jokių priekaištų schmoll.gif - ryškina, ilgina, pariečia ir visai netrupa. Man "atlaiko" vakarinę intensyvią aerobikos treniruotę, nenubėga (kartais po darbo net namo nespėju - iš karto į salę su visu mokiažu) blush2.gif Vienas iš geriausių mano turėtų, bet matyt ne visiems tinka, o gal ne šviežus būna, nes kolegei nepatiko (pirko LT parduotuvėje akcijos metu) g.gif
Bourjois 3D Effect
user posted image
Bourjois Blush Creme
user posted image
Bourjois Volume Glamour
user posted image
Atsakyti