sveikos merginos...gal zinot ar FSH ir LH tyrymus daro per menesines?
QUOTE(inkognita_ @ 2007 08 07, 11:59)
sveikos merginos...gal zinot ar FSH ir LH tyrymus daro per menesines?
tokius tyrimus daro 3-5 ciklo dienom
aciu
<vilmunce>
mergaitės, kur galima Vilniuje pasidaryti kortizolio ir DHEA-S tyrimus? VK daro? arba Aids centre? ir kokią ciklo dieną galima daryti?
dar klausimas: kokie hormonai vadinami vyriškais? kas dar be testosterono?
ačiū
ačiū
QUOTE(Relaxa @ 2007 08 07, 12:12)
mergaitės, kur galima Vilniuje pasidaryti kortizolio ir DHEA-S tyrimus? VK daro? arba Aids centre? ir kokią ciklo dieną galima daryti?
ačiū
ačiū
Kai susirūpina vyriškais hormonais pas moteris, tai paprastai be tavo išvardintų dar tiria LAI ir SHBG.
Nors man tai testosteroną tik darė, niekada kitų netyrė
QUOTE(sraiges @ 2007 08 01, 21:20)
Sveikutes
Anksciau forume rasiau, kad mano
FSH buvo 23.4miu/ml (2.80-11.3miu/ml), o
LH 15.0miu/ml (1.10-11.6miu/ml). Tyrimus dariau 2 men. is eiles 3-4 c.d.
Dabar esu Anglijoje ir mano gine liepe ten darytis tuos tyrimus kiekvieno menesio 2-a ciklo diena ir stebeti, jei jie tik pageretu du menesiu is eiles, grizti ir darytis IVF, nes ta ir planuojam.
Siandien gavau rezultatus, ir gan nustebau
, atsakymai tokie:
FSH 11.3iu/l (3.5-12.5iu/l) ir
LH 7.3iu/l (2.4-12.6iu/l)
Dar kita menesi kartosiu siuos tyrimus vel.
Merginos, ar tai reiskia, kad jie gali pagereti? Nes is tikruju esu be galo nustebusi, nes to nesitikejau. Labai noreciau isgirsti jusu nuomone.
Is anksto dekoju
Anksciau forume rasiau, kad mano
FSH buvo 23.4miu/ml (2.80-11.3miu/ml), o
LH 15.0miu/ml (1.10-11.6miu/ml). Tyrimus dariau 2 men. is eiles 3-4 c.d.
Dabar esu Anglijoje ir mano gine liepe ten darytis tuos tyrimus kiekvieno menesio 2-a ciklo diena ir stebeti, jei jie tik pageretu du menesiu is eiles, grizti ir darytis IVF, nes ta ir planuojam.
Siandien gavau rezultatus, ir gan nustebau
FSH 11.3iu/l (3.5-12.5iu/l) ir
LH 7.3iu/l (2.4-12.6iu/l)
Dar kita menesi kartosiu siuos tyrimus vel.
Merginos, ar tai reiskia, kad jie gali pagereti? Nes is tikruju esu be galo nustebusi, nes to nesitikejau. Labai noreciau isgirsti jusu nuomone.
Is anksto dekoju
Net nezinau ka daryti, ar grizt man i Lt ar tai tik ciklu gaudymas ir neaisku ar kas nors is viso bus?
Biski esu paimetusi, galvoju ka daryti
Sraiges, man atrodo, kad dar pabandyk gaudyti ciklus kelis mėnesius, kad tikrai įsitikintum ar dar yra galimybė ką nors daryti.
Kai būsi tikrai įsitikinusi, kad niekas nevyksta, tada planuosi kitus veiksmus.
Čia, Lietuvoje, gydytojai tą patį pasakys.
QUOTE(gintarija @ 2007 08 08, 12:50)
Sraiges, man atrodo, kad dar pabandyk gaudyti ciklus kelis mėnesius, kad tikrai įsitikintum ar dar yra galimybė ką nors daryti.
Dekui Gintarija
Manau taip ir reikes daryti, o po to matysiu
QUOTE(sraiges @ 2007 08 08, 15:43)
Sraiges,kaip tau pasiseke sumazinti FSH,mano taip pat yra didelis ir todel mazai uzauginu kiausineliu.3 IVF nesekmingi ir nelieka uzsisaldyti snaiguciu.Mano FSH buvo 12,opraita menesi sumazejo iki 10,8 vaziavau i LT ir pasidariau IVF,bet...gaila nepasiseke.
Sveikos,
Noriu pasitarti, nes pati esu pakankamai "zalia." Nelabai suprantu, kam koks tyrimas yra atliekamas. T.y. Kokia reiksme turi kiekvienas hormonas? Pvz, ka parodo TSH, FSH, LH, DHEA S, SHBG? Na, testosteronas tai suprantu, kad vyriskas hormonas, tai nuo jo priklauso plaukuotumas? Ar dar kas nors? Man kazkaip keistai nustate PKS (echoskopu), bet vaikuti turiu, tik nutraukus gerti KT, gal 4 menesius nesusirgau, ir tik su vaistais issauke. Gal butu ir pacios kada ateje, bet nebegalejau laukti, nes savijauta baisi buvo, kai tiek nesirgau. Pas mane
TSH 2.38 (0.27-4.2),
FSH 3.04 (1.7-21.5),
LH 19.80 (1-95.6),
TEST 1.22 ((0.22-2.9),
DHEA S 7.42 (2.68-9.23)
SHBG 73.36 (18-114)
Dariausi tyrimus medicinos diagnostikos centre, grybo gatvej. Bet ne taip, kaip jus rasot 3-5 ciklo diena, nes as to ciklo neturejau beveik 4 men, o nesirhimo metu. Gal galit padet suprast, ka visa tai reiskia?
Noriu pasitarti, nes pati esu pakankamai "zalia." Nelabai suprantu, kam koks tyrimas yra atliekamas. T.y. Kokia reiksme turi kiekvienas hormonas? Pvz, ka parodo TSH, FSH, LH, DHEA S, SHBG? Na, testosteronas tai suprantu, kad vyriskas hormonas, tai nuo jo priklauso plaukuotumas? Ar dar kas nors? Man kazkaip keistai nustate PKS (echoskopu), bet vaikuti turiu, tik nutraukus gerti KT, gal 4 menesius nesusirgau, ir tik su vaistais issauke. Gal butu ir pacios kada ateje, bet nebegalejau laukti, nes savijauta baisi buvo, kai tiek nesirgau. Pas mane
TSH 2.38 (0.27-4.2),
FSH 3.04 (1.7-21.5),
LH 19.80 (1-95.6),
TEST 1.22 ((0.22-2.9),
DHEA S 7.42 (2.68-9.23)
SHBG 73.36 (18-114)
Dariausi tyrimus medicinos diagnostikos centre, grybo gatvej. Bet ne taip, kaip jus rasot 3-5 ciklo diena, nes as to ciklo neturejau beveik 4 men, o nesirhimo metu. Gal galit padet suprast, ka visa tai reiskia?
QUOTE(Nirali @ 2007 08 11, 21:53)
Sraiges,kaip tau pasiseke sumazinti FSH,mano taip pat yra didelis ir todel mazai uzauginu kiausineliu.3 IVF nesekmingi ir nelieka uzsisaldyti snaiguciu.Mano FSH buvo 12,opraita menesi sumazejo iki 10,8 vaziavau i LT ir pasidariau IVF,bet...gaila nepasiseke.
Sveika,
Nieko nedariau, tiesiog po laparaskopijos geriu kt, du menesiu fsh 25.3 buvo, trecia menesi tyrimu nedariau, o dar sekanti jau 11.3, pati nelabai suprantu ar toks pokytis imanomas? man gine liepe sekti FSH ir jei du menesiu bus pakankamas darysim IVF, tik nezinau kiek tas FSH pakankamai turi buti geras, kad daryti IVF...
Bet sraiges, tu turi žinoti! O hormonai tikrai keičiasi ir būna nevienodi.
Nu aš manau, kad jei bus tavo apie 11 ir kitą ciklą, tai galima daryti.
Nu aš manau, kad jei bus tavo apie 11 ir kitą ciklą, tai galima daryti.