Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Daiva @ 2007 11 16, 13:46)
Šiap tai sakoma, kad bet kokius tyrimus geriausia daryti ryte nevalgius 4u.gif

Aš darysiu harmonu tyrimus,Kazanavicius prieš tyrimus rekomendavo pavalgyti šokolado,kiaulienos arba sviesto.Ar kam taip liepe daryti.
Atsakyti
QUOTE(ausryciukas @ 2007 11 16, 13:24)
Aš darysiu harmonu tyrimus,Kazanavicius prieš tyrimus rekomendavo pavalgyti šokolado,kiaulienos arba sviesto.Ar kam taip liepe daryti.

gal pajuokavo biggrin.gif
Atsakyti
Nu čia geras lotuliukas.gif Reiks užvalgyt kai eisiu essen.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 11 14, 01:03)
Turiu dabar galvos skausma su prolaktinu g.gif
Buvo jis trigubai virs normos, Kazanavicius skyre po 2 tab per diena bromkriptino, bet geriau tik po 1,5  ax.gif Praejo pusantro menesio ir siandien pasitikrinau vel. Tai jis tik 39.1, kai norma 102-496  g.gif  Paskambinau as jam, tai sake sumazinti iki 1 tab per diena g.gif  Kita cikla ruosiuosi vel daryti IUI, tai susimasciau, ar jis spes pakilti iki pradines normos g.gif Gal net neverta dar IUI daryti doh.gif
Kai per didelis PRL tai zinau, kad pastoti sunku, o kai toks mazas, tai kaip tada? Kazkur skaiciau, kad tada lyg is vis neauga folikulai, bet pvz praeita savaite tai tikrai buvo O (laparaskopijos metu mate).
Gal kuri susiduret su tokia situacija ax.gif

endokrinologas sake,kad net kai susinormalizuoja prolaktino kiekis negalima nutraukti vaistu gerimo,nebent mazinti doze,priesingu atveju jis sukyla daugiau nei buvo
Atsakyti
prisijungiu prie juse gretu. endokrinologas nustate nepastojimo priezasti - per didelis testerono kiekis, skyre gerti "Thylon" jei teisingai iskaitau. gal kas juos gere? kur pirkot? kiek kainavo? kaip tas poveikis? daktaras sake, kad po poros men jau galiu tiketis buti nestuke.gif . Bet sake, kad pati labai pasikeisiu-patapsiu moteriskesne... suvoksiu kad pasikeiciau...taip keista, bet idomu isgirsti panasaus likimo merginu patirti. aciu is anksto.
Atsakyti
As geriau testosterono kieki mazinancius vaistus. Nes kai krauja tikrinom tai T ir LH bei FSH buvo blogas. Deja testosterono kiekis sumazejo, bet problemos neisprende.
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 11 17, 12:51)
prisijungiu prie juse gretu. endokrinologas nustate nepastojimo priezasti - per didelis testerono kiekis, skyre gerti "Thylon" jei teisingai iskaitau. gal kas juos gere? kur pirkot? kiek kainavo? kaip tas poveikis? daktaras sake, kad po poros men jau galiu tiketis buti  nestuke.gif . Bet sake, kad pati labai pasikeisiu-patapsiu moteriskesne... suvoksiu kad pasikeiciau...taip keista, bet idomu isgirsti panasaus likimo merginu patirti. aciu is anksto.

Kur pirkti ir kiek kainuoja atrasiau kitoj temoj, kur klausei 4u.gif
Thybon geriu apie 2men jau, bet kad pasidaryciau kazkokia moteriskesne ir tai pajauciau, tai to nebuvo kol kas schmoll.gif Nors siaip esu labiai tokia vyriska, tai to pasikeitimo visai noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 11 18, 19:50)
Kur pirkti ir kiek kainuoja atrasiau kitoj temoj, kur klausei 4u.gif
Thybon geriu apie 2men jau, bet kad pasidaryciau kazkokia moteriskesne ir tai pajauciau, tai to nebuvo kol kas schmoll.gif  Nors siaip esu labiai tokia vyriska, tai to pasikeitimo visai noreciau ax.gif

as tai nematau savyje jokio vyriskumo, apart to, kad padidejes palukuotumas, kalasi siokie tokie useliai ir kojos plaukuotos....
ar tu per tuos 2 men nepastoji? man gydytojas sake kad as epr toki termina tureciau pastoti.... o tu pasikeitimu ir as laukisu;-)) nu nezinau kur jau toliau man patapti "bobiskesnei' g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 11 19, 11:13)
as tai nematau savyje jokio vyriskumo, apart to, kad padidejes palukuotumas, kalasi siokie tokie useliai ir kojos plaukuotos....
ar tu per tuos 2 men nepastoji? man gydytojas sake kad as epr toki termina tureciau pastoti.... o tu pasikeitimu ir as laukisu;-)) nu nezinau kur jau toliau man patapti "bobiskesnei' g.gif

Nepastojau as dar, nes yra ir kitu problemeliu, t.y. vyrisku. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 11 19, 11:15)
Nepastojau as dar, nes yra ir kitu problemeliu, t.y. vyrisku. unsure.gif

ta prasme su vyro sperma?
o kaip tavo hormonai per tuos pora menesiu susireguliavo jau? menesines kaip laikordukas ateina? ovuliacija vyksta?
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 11 19, 11:20)
ta prasme su vyro sperma?
o kaip tavo hormonai per tuos pora menesiu susireguliavo jau? menesines kaip laikordukas ateina? ovuliacija vyksta?

pas mane ir iki tu vaistuku gerimo mmm buvo kaip laikrodukas ir O vykdavo g.gif
Vyriski hormonai susireguliavo tai jau per kelias savaites, o visus kitus po nauju eisiu tikrinti is naujo smile.gif
Atsakyti
o man nuo thybon medziagu apykaita pagreitejo ir kazkiek daugiau energijos atsirado, T atsistate, taciau mmm vistiek nera doh.gif geriu jau 5men.
Atsakyti