Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Daiva @ 2008 01 09, 13:07)
Mane su tokiu FSH gąsdino visi geriausi Lietuvos daktarai biggrin.gif Na, iš tikrųjų esu išimtis iš taisyklės, kad su FSH virš 11 gerai stimuliavausi.

O ką man galvot? Šiandien eilinį kartą pasidariau tyrimus: FSH 6,71, LH-7,79.Atrodo viskas OK, bet stimuliuojasi tai š...
Atsakyti
o as gerdama thybon atrodo susireguliavau cikla ir nagana to, vakar ivyko ovuliacija.... tai tikiuosi, kad bus stebuklas.... nes labai labai stengemes... nestuke.gif
Atsakyti
Mergaites, rasau cia, nes zinau kad jus visos suprantancios ir kuri zino visada atsako.

Kolegei beda. Kaip zinia, pas endokrinologus eiles dideles, tai negreit papuls pas gydytoja, o tyrimus pasidare ir baisiai rupi kaip ten jie... viskas normose, bet terapeute sake, kad FSH su LH santykis blogas. Surasau tyrimu rez:

FSH 5,7 (normos 2,80-11,30)
LH 8,34 (normos 1,10-11,60)
PRL 9,25 (normos 4,50-33,00)

Kaip galvojat?

Dekui labai uz atsakymus

Papildau: tyrimas darytas 4ta ciklo diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimiale: 17 sausio 2008 - 13:04
QUOTE(rimiale @ 2008 01 17, 13:03)

FSH 5,7 (normos 2,80-11,30)
LH 8,34 (normos 1,10-11,60)
PRL 9,25 (normos 4,50-33,00)

Na taip santykis toks ant ribos, 1,47. Galima įtarti PKS, bet vistik gydytoja turi diagnozuoti.
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2008 01 14, 22:25)
O ką man galvot? Šiandien eilinį kartą pasidariau tyrimus: FSH 6,71, LH-7,79.Atrodo viskas OK, bet stimuliuojasi tai š...

O tu lapar. seniai darei g.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
labai norėčiau patarimo dėl hormonų tyrymo ax.gif
Ką turėčiau išsitirti ir pas ką, jei nustojus vartot KT vėl pradėjo žiauriai berti doh.gif , ciklas nereguliarus, plaukuotumas padidėjęs, vnž. verysad.gif
Žinau tik vieną vyr. hormoną - testosteroną ir tai niekad nesityriau, nes nieks nesiūlė. Ką dar?
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 01 18, 13:15)
Sveikos visos,
labai norėčiau patarimo dėl hormonų tyrymo  ax.gif
Ką turėčiau išsitirti ir pas ką, jei nustojus vartot KT vėl pradėjo žiauriai berti doh.gif , ciklas nereguliarus, plaukuotumas padidėjęs, vnž. verysad.gif
Žinau tik vieną vyr. hormoną - testosteroną ir tai niekad nesityriau, nes nieks nesiūlė. Ką dar?

Gal nueik pas endokrinologą?
Net jei ir išsitirsi ir sužinosi kad T blogas, vistiek reiks gert KT kad pagerėtų.
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 01 18, 14:15)
Sveikos visos,
labai norėčiau patarimo dėl hormonų tyrymo  ax.gif

Butinai pas endokrinologa, ten istirs hormonus ir t.t....
Pas mane po KT metimo ir PKS atsirado ir hipofizes adenoma itaria ir skydliaukej guzas, nespeju gydytis, o pozymiai irgi: plaukuotumas, nereguliarus ciklas, spuogai ant veido. Vargstu nenormaliai doh.gif

O istyre 8 hormonus isvis, neminesiu visu... Gaila, bet jie visi mokami, nu as nemazai pamokejau, bet bentjau zinau kas man yra ir galu gale gydausi tikslingai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal galit pakomentuoti mano hormoninius tyrimus,kuriuos dariausi 4 c.d.:
FSH - 7,84
LH - 15,6
ESTRADIOL - 28,3.
Ir dar dariausi TTH: 5,19, kai norma 4,20.

Labai lauksiu jūsų nuomonės apie mano tyrimus,ar labai blogi unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2008 01 10, 18:11)
ir kas gali man paaiskinti ka reiskia Progesteronas - 62,23 pmol/l unsure.gif Cia jau iki mm netoli...

QUOTE(Daiva @ 2008 01 10, 18:13)
labai geras, ovuliacija buvo garantuotai, na o jei įtari, kad tai nėštumas, tai visgi vien iš progesterono tyrimo negalima jo diagnozuoti mirksiukas.gif

QUOTE(opalė @ 2008 01 10, 18:17)
tikrai bigsmile.gif  - vaje kaip issigandus buvau jau unsure.gif  - kazkaip susipainiojau kad gale l - galvoju tai gal tada gaunasi kad 6 su biskiu..... doh.gif

Nius aciu!!!! Man svarbu buvo isitikinti ar O buvo, nes 11 dienu iki mm buvau pas giniu ir folikulas dar neplyses... unsure.gif  - tai kaizkaip sunerimau... gal O nevyksta... dabar 10 dienu iki mm - ciklas 34 ax.gif  - tai net nezinau ar cia antras folikulas per cikla ar kaip g.gif  - svarbiausia kad tyrimas geras rolleyes.gif thumbup.gif

Daiva, tik norejau padekoti Tau dar karta - pasirodo buvai teisi - tikrai nestuke.gif wub.gif - o as jau ligu ieskojau doh.gif doh.gif kai rasiau cia - dar nezinojau - o jau buvau nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2008 01 19, 20:37)
Daiva, tik norejau padekoti Tau dar karta - pasirodo buvai teisi - tikrai nestuke.gif  wub.gif  - o as jau ligu ieskojau doh.gif  doh.gif kai rasiau cia - dar nezinojau - o jau buvau nestuke.gif  ax.gif

Kokios nuostabios naujienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2008 01 17, 13:56)
O tu lapar. seniai darei g.gif

Nedaryta niekada, nei vienas gydytojas nesiūlė..išvis jokių ginekologinių intervencijų nesu turėjusi apart IVF procedūrų ir išvalymo po nesivystančio ..
Atsakyti