Įkraunama...
Įkraunama...

MRU po kolegijos

QUOTE(Iliona @ 2007 09 26, 14:46)
as irgi pasiziurejau ir pagalvojau, kad turbut reiks eit i demografija  lotuliukas.gif .
Ale ji siandien jau buvo  doh.gif

Na nieko baisaus bus dar ir sestadieni biggrin.gif tai kas nors pasakys apie ka kalba ten ejo bigsmile.gif
Atsakyti
blyn... kaip uzkniso landziot po ta mru puslapi, eini i viena paskui i kita ieskai ieskai ir nieko nerandi bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 09 26, 14:59)
blyn... kaip uzkniso landziot po ta mru puslapi, eini i viena paskui i kita ieskai ieskai ir nieko nerandi  bash.gif

mane ju tokia sistema irgi nervuoja drinks_cheers.gif
Idomu mums uzduos isvis kazkokius savarankiskus darbus daryt ar patiems reikes ieskot ju psl g.gif
Atsakyti
ale zinokit pagalvojau ir nusprendziau, kad atvarysiu, o jau kaip bus taip. Jeigu bus blogai varysiu namo, bet su jumis nesikalbesiu, nes gerklas skauda, tik linkciosiu galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 09 26, 15:06)
ale zinokit pagalvojau ir nusprendziau, kad atvarysiu, o jau kaip bus taip. Jeigu bus blogai varysiu namo, bet su jumis nesikalbesiu, nes gerklas skauda, tik linkciosiu galva  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mes taves nekalbinsim stipriai rolleyes.gif
Tai gal tau angina g.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2007 09 26, 15:08)
drinks_cheers.gif  mes taves nekalbinsim stipriai  rolleyes.gif
Tai gal tau angina  g.gif

ai net nezinau
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 09 26, 14:06)
ale zinokit pagalvojau ir nusprendziau, kad atvarysiu, o jau kaip bus taip. Jeigu bus blogai varysiu namo, bet su jumis nesikalbesiu, nes gerklas skauda, tik linkciosiu galva  lotuliukas.gif

Gestais. bigsmile.gif Dia10 atv ir tu - linksmiau, vis greiciau prabegs AT.
Aj as tai einu i ivaizdzio vadyba, man kaip vadyba baigusiai tinak ir pagal darbo pobudi biggrin.gif Ivaizdi formuosiu.
Papildyta:
QUOTE(dia10 @ 2007 09 26, 14:02)
mane ju tokia sistema irgi nervuoja  drinks_cheers.gif
Idomu mums uzduos isvis kazkokius savarankiskus darbus daryt ar patiems reikes ieskot ju psl  g.gif

Savarankiskas gi mokymasis blink.gif But gerai atsiuncia el pastu, apdarai atgal destytojui nusiunti g.gif
Atsakyti
Lab ryt 4u.gif

Mokotes jau, kad tyla ax.gif

Iliona, vakar iki galo isbuvai ? ax.gif g.gif
Atsakyti
Labukas hi.gif

Aha mokomes smartass.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Marshe @ 2007 09 27, 08:39)
Lab ryt  4u.gif

Mokotes jau, kad tyla  ax.gif

Iliona, vakar iki galo isbuvai ? ax.gif  g.gif

Labas rytas 4u.gif

jo iki galo doh.gif , durna esu fool.gif kam reikejo man sedet nesuprantu. O jus kur pabegot, a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 09 27, 09:38)
Labas rytas  4u.gif

jo iki galo  doh.gif , durna esu  fool.gif kam reikejo man sedet nesuprantu. O jus kur pabegot, a?  biggrin.gif

O mes namo blush2.gif
As jau ant sofutes vakare gulejau, tik paziuriu i laikrodi, kad 21.15 ir pagalvojau, kad tik dabar buciau isejus tai net nupurte lotuliukas.gif
O ka jis iki galo laike g.gif ka nors gero pasake ar ne ax.gif
Papildyta:
***** niekaip neatsimenu savo slaptazodzio kai registravausi ju sistemoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2007 09 27, 09:48)
O mes namo  blush2.gif
As jau ant sofutes vakare gulejau, tik paziuriu i laikrodi, kad 21.15 ir pagalvojau, kad tik dabar buciau isejus tai net nupurte  lotuliukas.gif
O ka jis iki galo laike  g.gif ka nors gero pasake ar ne  ax.gif
Papildyta:
***** niekaip neatsimenu savo slaptazodzio kai registravausi ju sistemoje  doh.gif

jo pralaike iki galo devil.gif , rode skaidres ir pasakojo. Nieko gero.

O as dar ju sistemoje nesiregistravau. O kur ten uzsiregistruot? g.gif
Atsakyti