Įkraunama...
Įkraunama...

MRU po kolegijos

O gal turite kokios nors medžiagos apie muitinių reformas blush2.gif būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif istojau po kolegijos i MRU teise, i 3 kursa ax.gif gal galetumete pasidalinti info kokia ten tvarka, kaip kas vyksta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 07 11, 10:05)
Sveikutes  4u.gif  istojau po kolegijos i MRU teise, i 3 kursa  ax.gif gal galetumete pasidalinti info kokia ten tvarka, kaip kas vyksta?  ax.gif

Labuka as ir MRU 3 kurse, taip pat po kolegijos, teises studiju 4u.gif Tik va persiskaiciau info tai kazkaip man nlb patiko tas dalyku iskaitymas is diplomo kolegijos, gali buti kad teks ne tik uniko dalykus dvigubai intensyviau mokintis (vis tik 160 kreditu tik per 2 metukus), bet ir dar pirmo ir antro kurso daug dalyku persilaikyti is naujo savarankiskai g.gif
Gal kas galetu placiau papasakoti apie tai? Dekoju is anksto.
Atsakyti
Laba diena,
Numirus šita temelė , man būtų malonu pabendrauti su Teisės ir valdymo magistrantais , o gal yra kita tema , gal ne čia pataikiau ? 4u.gif
Atsakyti
Manyčiau, kad nėra kitos, pati prieš kažkiek laiko norėjau šitą temą prikelt, bet suabejojau, ar verta, nes ir bendra MRU tema nėr labai aktyvi.

Aš šiemet įstojau į Teisės ir valdymo magistrantūrą (vakarines studijas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusė: 14 liepos 2010 - 14:54
QUOTE(Greituole @ 2010 07 14, 14:38)
Labuka as ir MRU 3 kurse, taip pat po kolegijos, teises studiju  4u.gif Tik va persiskaiciau info tai kazkaip man nlb patiko tas dalyku iskaitymas is diplomo kolegijos, gali buti kad teks ne tik uniko dalykus dvigubai intensyviau mokintis (vis tik 160 kreditu tik per 2 metukus), bet ir dar pirmo ir antro kurso daug dalyku persilaikyti is naujo savarankiskai  g.gif

Jei ka nors suzinosi, t.y. daugiau info, gal galetum pasidalinti per asmenines zinutes? 4u.gif kokia kolegija baigei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 07 15, 16:42)
Jei ka nors suzinosi, t.y. daugiau info, gal galetum pasidalinti per asmenines zinutes?  4u.gif  kokia kolegija baigei?  smile.gif

Tikrai galesiu parasyti i AZ, jei suzinosiu ka naujo mirksiukas.gif O baigiau uzpernai jau V.A. Graiciuno aukstaja vadybos mokykla, Kaune. Kokia pati baigusi, Kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Greituole @ 2010 07 15, 18:50)
Tikrai galesiu parasyti i AZ, jei suzinosiu ka naujo  mirksiukas.gif  O baigiau uzpernai jau V.A. Graiciuno aukstaja vadybos mokykla, Kaune. Kokia pati baigusi, Kaune?  smile.gif

As ne Kaune, o Vilniuje baigiau siais metais Tarptautine teises ir verslo aukstaja mokykla 4u.gif galesime dalintis info ir kai mokysimes blush2.gif kai buvau MRU, klausinejaus tu paneliu kurios duoda sutartis pasirasyti, tai jos nieko nezino g.gif nei kada mokslai prasideda, nei ar kas nors parasys el.laiska doh.gif tai net neisivaizduoju kaip cia bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 07 18, 11:48)
As ne Kaune, o Vilniuje baigiau siais metais Tarptautine teises ir verslo aukstaja mokykla  4u.gif galesime dalintis info ir kai mokysimes  blush2.gif kai buvau MRU, klausinejaus tu paneliu kurios duoda sutartis pasirasyti, tai jos nieko nezino  g.gif  nei kada mokslai prasideda, nei ar kas nors parasys el.laiska  doh.gif  tai net neisivaizduoju kaip cia bus  doh.gif

As taip pat ju klausinejausi, taciau man jos taip pat nieko negalejo pasakyti doh.gif Sake tik tiek kad sekti info internete, o paskutinemis savaitemis ypac smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielos mamytės, gal tarp jūsų yra Mykolo Romerio Universiteto Finansų Ekonomikos studenčių? Šiemet baigusi kolegiją įstojau į trečią kursą. Gyvenu ir dirbu Klaipėdoje. Kiek supratau tai bus įžanginė sesija, o kiek vėliau egzaminai, bet šiemet taip jau atsitiko, kad darbdavys negali manęs išleisti į įžanginę sesiją, tai norėčiau paklausti kokiu principu studentai gauna namų darbus?juos duoda tik studentui atvykus ar talpina į internetą?pamiršau paminėti, kad draugė irgi ten įstojo, gal ji galėtų paimti man namų darbus?gal kam teko susidurti su panašia situacija?gal konspektus irgi galima surasti internete?
Atsakyti
QUOTE(Greituole @ 2010 07 14, 12:38)
Labuka as ir MRU 3 kurse, taip pat po kolegijos, teises studiju  4u.gif Tik va persiskaiciau info tai kazkaip man nlb patiko tas dalyku iskaitymas is diplomo kolegijos, gali buti kad teks ne tik uniko dalykus dvigubai intensyviau mokintis (vis tik 160 kreditu tik per 2 metukus), bet ir dar pirmo ir antro kurso daug dalyku persilaikyti is naujo savarankiskai  g.gif

taip taip drinks_cheers.gif turėsite ir sesijas laikytis ir visus skirtuminius dalykus iš pirmo ir antro kurso. neužskaito nei vieno dalyko kur yra žodelis "teisė". Užskaitys tik bendruosius dalykus, taip kad - laaabai daug teks savarankiškai mokytis ir vytis grupiokus.
Beje, svarbiausia įstojus išsilaikyti BT ir CT bendrąsias dalis, nes be jų neleis laikyti specialiųjų dalių. CT dar rašto darbą rašyti reikės, be jo irgi neprileis prie egzo.

Kas čia dar... g.gif aaa. kursiniai dar bus iš pirmo ir antro kurso kaip skirtuminiai ir dar trečio kurso kursinis. pirmo ir antro pasirinksit kada rašyti ar pirmus ar antrus metus, bet esmė, kad vis tiek juos parašyti reikės ax.gif

na tai tiek trumpai 4u.gif čia info toms, kusios įstojo į trečią kursą po kolegijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 07 19, 12:24)
taip taip  drinks_cheers.gif  turėsite ir sesijas laikytis ir visus skirtuminius dalykus iš pirmo ir antro kurso. neužskaito nei vieno dalyko kur yra žodelis "teisė". Užskaitys tik bendruosius dalykus, taip kad - laaabai daug teks savarankiškai mokytis ir vytis grupiokus.
Beje, svarbiausia įstojus išsilaikyti BT ir CT bendrąsias dalis, nes be jų neleis laikyti specialiųjų dalių. CT dar rašto darbą rašyti reikės, be jo irgi neprileis prie egzo.

Kas čia dar...  g.gif aaa. kursiniai dar bus iš pirmo ir antro kurso kaip skirtuminiai ir dar trečio kurso kursinis. pirmo ir antro pasirinksit kada rašyti ar pirmus ar antrus metus, bet esmė, kad vis tiek juos parašyti reikės  ax.gif

na tai tiek trumpai  4u.gif  čia info toms, kusios įstojo į trečią kursą po kolegijos  mirksiukas.gif

Va va apie ka as ir galvojau doh.gif Nu blyn kazkokia nesamone tie skirtuminiai dalykai, o dar sitiek daug blink.gif Na ka dar yra laiko apsisprest del studiju MRU g.gif
Izide, labai aciu uz informacija.
O pati jau gal baigusi bakalaura MRU? Teise ar pan.? 4u.gif
Atsakyti