O gal turite kokios nors medžiagos apie muitinių reformas
būčiau labai dėkinga

Sveikutes
istojau po kolegijos i MRU teise, i 3 kursa
gal galetumete pasidalinti info kokia ten tvarka, kaip kas vyksta?

QUOTE(Nansy @ 2010 07 11, 10:05)
Sveikutes
istojau po kolegijos i MRU teise, i 3 kursa
gal galetumete pasidalinti info kokia ten tvarka, kaip kas vyksta? 

Labuka as ir MRU 3 kurse, taip pat po kolegijos, teises studiju

Gal kas galetu placiau papasakoti apie tai? Dekoju is anksto.
Laba diena,
Numirus šita temelė , man būtų malonu pabendrauti su Teisės ir valdymo magistrantais , o gal yra kita tema , gal ne čia pataikiau ?
Numirus šita temelė , man būtų malonu pabendrauti su Teisės ir valdymo magistrantais , o gal yra kita tema , gal ne čia pataikiau ?

Manyčiau, kad nėra kitos, pati prieš kažkiek laiko norėjau šitą temą prikelt, bet suabejojau, ar verta, nes ir bendra MRU tema nėr labai aktyvi.
Aš šiemet įstojau į Teisės ir valdymo magistrantūrą (vakarines studijas).
Aš šiemet įstojau į Teisės ir valdymo magistrantūrą (vakarines studijas).
QUOTE(Greituole @ 2010 07 14, 14:38)
Tik va persiskaiciau info tai kazkaip man nlb patiko tas dalyku iskaitymas is diplomo kolegijos, gali buti kad teks ne tik uniko dalykus dvigubai intensyviau mokintis (vis tik 160 kreditu tik per 2 metukus), bet ir dar pirmo ir antro kurso daug dalyku persilaikyti is naujo savarankiskai

Jei ka nors suzinosi, t.y. daugiau info, gal galetum pasidalinti per asmenines zinutes?

QUOTE(Nansy @ 2010 07 15, 16:42)
Jei ka nors suzinosi, t.y. daugiau info, gal galetum pasidalinti per asmenines zinutes?
kokia kolegija baigei? 

Tikrai galesiu parasyti i AZ, jei suzinosiu ka naujo

QUOTE(Greituole @ 2010 07 15, 18:50)
Tikrai galesiu parasyti i AZ, jei suzinosiu ka naujo
O baigiau uzpernai jau V.A. Graiciuno aukstaja vadybos mokykla, Kaune. Kokia pati baigusi, Kaune? 

As ne Kaune, o Vilniuje baigiau siais metais Tarptautine teises ir verslo aukstaja mokykla

QUOTE(Nansy @ 2010 07 18, 11:48)
As ne Kaune, o Vilniuje baigiau siais metais Tarptautine teises ir verslo aukstaja mokykla
galesime dalintis info ir kai mokysimes
kai buvau MRU, klausinejaus tu paneliu kurios duoda sutartis pasirasyti, tai jos nieko nezino
nei kada mokslai prasideda, nei ar kas nors parasys el.laiska
tai net neisivaizduoju kaip cia bus 

As taip pat ju klausinejausi, taciau man jos taip pat nieko negalejo pasakyti

Sveikos mielos mamytės, gal tarp jūsų yra Mykolo Romerio Universiteto Finansų Ekonomikos studenčių? Šiemet baigusi kolegiją įstojau į trečią kursą. Gyvenu ir dirbu Klaipėdoje. Kiek supratau tai bus įžanginė sesija, o kiek vėliau egzaminai, bet šiemet taip jau atsitiko, kad darbdavys negali manęs išleisti į įžanginę sesiją, tai norėčiau paklausti kokiu principu studentai gauna namų darbus?juos duoda tik studentui atvykus ar talpina į internetą?pamiršau paminėti, kad draugė irgi ten įstojo, gal ji galėtų paimti man namų darbus?gal kam teko susidurti su panašia situacija?gal konspektus irgi galima surasti internete?
QUOTE(Greituole @ 2010 07 14, 12:38)
Tik va persiskaiciau info tai kazkaip man nlb patiko tas dalyku iskaitymas is diplomo kolegijos, gali buti kad teks ne tik uniko dalykus dvigubai intensyviau mokintis (vis tik 160 kreditu tik per 2 metukus), bet ir dar pirmo ir antro kurso daug dalyku persilaikyti is naujo savarankiskai

taip taip

Beje, svarbiausia įstojus išsilaikyti BT ir CT bendrąsias dalis, nes be jų neleis laikyti specialiųjų dalių. CT dar rašto darbą rašyti reikės, be jo irgi neprileis prie egzo.
Kas čia dar...

na tai tiek trumpai

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 07 19, 12:24)
taip taip
turėsite ir sesijas laikytis ir visus skirtuminius dalykus iš pirmo ir antro kurso. neužskaito nei vieno dalyko kur yra žodelis "teisė". Užskaitys tik bendruosius dalykus, taip kad - laaabai daug teks savarankiškai mokytis ir vytis grupiokus.
Beje, svarbiausia įstojus išsilaikyti BT ir CT bendrąsias dalis, nes be jų neleis laikyti specialiųjų dalių. CT dar rašto darbą rašyti reikės, be jo irgi neprileis prie egzo.
Kas čia dar...
aaa. kursiniai dar bus iš pirmo ir antro kurso kaip skirtuminiai ir dar trečio kurso kursinis. pirmo ir antro pasirinksit kada rašyti ar pirmus ar antrus metus, bet esmė, kad vis tiek juos parašyti reikės
na tai tiek trumpai
čia info toms, kusios įstojo į trečią kursą po kolegijos 

Kas čia dar...

na tai tiek trumpai

Va va apie ka as ir galvojau

Izide, labai aciu uz informacija.
O pati jau gal baigusi bakalaura MRU? Teise ar pan.?