Įkraunama...
Įkraunama...

MRU po kolegijos

Na mergytes labukas biggrin.gif kaip cia ramu, ar jau pasiruosusios startui bigsmile.gif

Ar dar tu laisku niekas negavot g.gif
as tai ne schmoll.gif

Ar visos vaziuosit i ivadine sesija bigsmile.gif gal galetumem prie univero susitikti, vis smagiau ne vienai eiti butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2007 08 22, 14:49)
Na mergytes labukas  biggrin.gif kaip cia ramu, ar jau pasiruosusios startui  bigsmile.gif

Ar dar tu laisku niekas negavot  g.gif
as tai ne  schmoll.gif 

Ar visos vaziuosit i ivadine sesija  bigsmile.gif gal galetumem prie univero susitikti, vis smagiau ne vienai eiti butu  blush2.gif

Inete radau, kad įvadinė sesija nuo 09-24. Skambinau, sakė, kad tvarkaraščiai bus 09-03
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2007 08 22, 13:49)
Na mergytes labukas  biggrin.gif kaip cia ramu, ar jau pasiruosusios startui  bigsmile.gif

Ar dar tu laisku niekas negavot  g.gif
as tai ne  schmoll.gif 

Ar visos vaziuosit i ivadine sesija  bigsmile.gif gal galetumem prie univero susitikti, vis smagiau ne vienai eiti butu  blush2.gif

Laba,

mintis gera, tik reikia dar sulaukti tikslaus atsakymo, kada viskas prasides biggrin.gif As kaipo ir labai laukiu ax.gif mokslu
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 08 22, 14:59)
Inete radau, kad įvadinė sesija nuo 09-24. Skambinau, sakė, kad tvarkaraščiai bus 09-03

O kur tu radai g.gif as nerandu blush2.gif
Gal nuoroda mestelk ax.gif
Atsakyti
MRU

Bet man atrodo pas mus skirtingi fakultetai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 08 22, 15:18)
MRU
Bet man atrodo pas mus skirtingi fakultetai biggrin.gif

Aha skirtingi as gi VA istojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2007 08 22, 15:28)
Aha skirtingi as gi VA istojau  mirksiukas.gif

tai tada tau čia [VA
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 08 22, 15:36)
tai tada tau čia [VA

Aciukas sita tai maciau, tai kiek mano galvele nesa tai man sesija ivadine prasides 09.05-12 bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labai noreciau isipaisyt i jusu buri blush2.gif , kadangi siais metais istojau irgi i MRU isligynamasias studijas. Ar priimsit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 08 22, 21:27)
Sveikutes,

Labai noreciau isipaisyt i jusu buri  blush2.gif , kadangi siais metais istojau irgi i MRU isligynamasias studijas. Ar priimsit?  bigsmile.gif

Aišku priimsim 4u.gif Kur įstojai?
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 08 22, 21:27)
Sveikutes,

Labai noreciau isipaisyt i jusu buri  blush2.gif , kadangi siais metais istojau irgi i MRU isligynamasias studijas. Ar priimsit?  bigsmile.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif na papasakok ka studijuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

istijau as po kolegijos i "Savivaldos instituciju administravima", gal kas is jusu irgi ten istojo bigsmile.gif
Atsakyti