Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

gal kazkiek tiesos ir yra siame straipsnyje, bet mus juk visus augino su manu kosele, ir ka mes kazkokie ligoniai uzaugome? ne... maniskiai irgi valgo manu, daznai jos neverdu, tad ir nieko blogo neturetu buti. zinot, kaip sakoma- visko reikia su saiku biggrin.gif as maniskiams isvirus idedu kakavos saldzios, tai skonis kaip sokolado, kerta, net smagu ziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mergyte labai mazai valgo ir jos pagrindine kosyte pusryciams yra manu kose ir jei ne tie manai,tai i jokius svorio remus netilptu,kaip sakant tik tie manai ir palaiko ja.man kartais keista pasidaro,kai sako nesveika manai,o ar visos tos koses is pakeliu kuriomis maitiname vaikus yra sveika,tik reklamuoja,gyd.tik kisa,bruka verysad.gif reikia paskaityt ant pakeliu sudeti,kartais tokiu ingredientu galima rast doh.gif dauguma uzaugome ant tos koses ir nieko good.gif manai kaip sakoma ir senam ir mazam smile.gif
Atsakyti
mes verdam manu kose. mano maziukui labai patinka smile.gif
Atsakyti
Aš ir girdėjau, kad manų košė beveik nenaudinga vaiko organizmui, bet vistiek kartais ją valgom, kadangi mažiukui ji labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
esu girdėjus,kad ji tik į žandus,o sotumo neduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 11 13, 21:30)
neduodu nes skaiciau, kad ji

http://www.sekunde.l...=read&tid=22317

kiek tiesos spreskit pacios

na jo, geras..... Reiks mažiau duoti, o taip ją mėgsta...
Atsakyti
Musu 2 metuku mergyte sita kose valgo pakankamai geraipalyginus su kitom kosytem, todel ja verdam bent jau 1 kart i savaite.
Atsakyti
As ir verdu manu kose ir labai ja megstam.
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 11 13, 20:30)
neduodu nes skaiciau, kad ji

http://www.sekunde.l...=read&tid=22317

kiek tiesos spreskit pacios

neparasyta kad savaitei karta valgant manu kruopos kenktu g.gif
pati vaikui manu kose verdu tik nuo metu bet ne del to kad kenktu...
be to patys tai su manu kosem uzaugom ir sveiki pakankamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 13 gruodžio 2008 - 15:46
As verdu manu kose ir pati labai megstu smile.gif
Atsakyti
Kadangi vienintelė košė, kurią valgo mažylė - manų, tai verdam 4-5 kartus per savaitę vakarienei. Čepsi, net ausys linksta lotuliukas.gif Iš pradžių ir aš prisiskaičiau visko apie tą manų košę ir labai nusistačius prieš buvau, bet kai pagalvoji, gi visi užaugom doh.gif
Atsakyti
Aš irgi prisiskaičiau apie manų košę ir esu nusistačiusi prieš ją, tiksliau prieš jos bevertį maistingumą. be to, nuo darželio laikų pati jos nekenčiu. bet kadangi dukrytė ją labai mėgsta, verdu, tik žiūriu, kad ji būtų ne daugiau kaip 1-2 kartus per savaitę. Močiutes bei auklę taip pat esu prigrasinusi saikingai virti manų košę ax.gif
Atsakyti