QUOTE(simutesto @ 2007 06 23, 13:18)
manu, kad isvis neduot, nes nesupras vaikas kodel kai nori negauna. ir taip greiciau pasimirs. bet cia tik mano nuomone. bent jau as taip dariau.
Mano situacija yra lengvesne nei kitu mamu

Mano dukryte dienos metu nereikalauja kruties, ir rubu man nepleso. Jei duodu kruti, ji labai dziaugiasi, geria su pasigardziavimu. O jei neduodu, tai ir nepasigenda. Didziausia problema man buvo, kaip ja atpratint nuo naktiniu maitinimu

Bet kadangi jau naktimis nebevalgo (pati buvau nustebus, kad tam uzteko tik vienos neramios nakties

), tai manau, jau sekmingai baigsiu maitinti. Tik va, kaip minejau, paciai sirdi skauda ir gaila nebemaitint

Uztat ir noriu dar kelias dieneles nors po viena karta ja maitint, tik suabejojau, ar pienas, para isbuves krutyse, tinkamas vaikui???
QUOTE(jolanciukasxxx @ 2007 06 23, 14:12)
labutis musu merginos yra vienodo amziaus

as irgi ir noriu ir nenoriu atpratinti, bet seiop teisybe pasakius kad manau dar maitinsiu ilgai ir nuobodziai

nes
[COLOR=yellow]Taip, musu merginos yra panasaus amziaus, liepinukes
Kiek atsimenu, tu irgi daznai lankaisi liepinukiu skyrelyje, i kuri ir as paskaitinet uzsuku daznai, tik retai ka nors rasau
[COLOR=yellow]
Geras straipsnis

Bet kai paskaiciau, tai supratau, kad nutraukinet MP man dar ne laikas butu

Bet ka daryt, jei aplinkybes tokios, kad isvykstam su MB, o mazaja paliksim mociutei. Tai geriau atpratinsiu dabar nuo MP.
Manoji, zinok, irgi negeria misinuko is buteliuko. Vandeni geria, o misinuko - ne... uzsispyrele mano

Bet as radau iseiti - nebesiulau jai gerti misinuko, tiesiog jo milteliu imaisau i kose, ir suvalgo lyg niekur nieko

O paskui duodu vandenuko atsigerti.
Aisku, man zymiai lengviau, kad manoji nera prisirisus prie kruties. Jei uzmigtu pvz. tik prie kruties, neisivaizduoju, kaip tektu atpratint nuo MP

Tad jei tau aplinkybes maitinti leidzia, maitink Roberta kiek galima ilgiau, kol pati nebenores MP

Tai geriausia, ka mama gali duoti vaikuciui