Įkraunama...
Įkraunama...

BEBECAR vežimėliai

QUOTE(Aja* @ 2008 01 22, 14:35)
Labutis, gal jau turi daugiau atsiliepimu apie si vezimuka? Nes butent sia vaziuokle ir as ziurineju. Kaip ratai? ar neleidzia oro? Nes prisiskaiciau, kad pripuciamus ratus laikas nuo laiko reikia dapusti. Vaikiuka auto vezioji lopsi ar pirkaisi auto kedute? Su sulankstymu nera problemu? Kaip del priekinio rato fiksavimo? Ar patogu, kad jis ten priekyje? nesipurvina rankos smile.gif ?
Parasyk daugiau savo pastebejimu. Man labai aktualu, nes artimiausiu metu zadu pirktis. Va su Renax susitarsiu kada paziureti spalvas ir.. ko gero ciupsiu:P

as turiu truputis kita modeli - icon, pripuciami galiniai ratai. Kol kas ne trupuciu nenusileido, nors vazineju 5 men ir beveik kas diena.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujos spalvytes , remukai ir lopsiukaiuser posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
sveiki,
skaiciau, skaiciau, bet niekur per visus puslapius neradau paminetos kainos. Ar cia karine paslaptis, ar kaip? Kiek kainuotu komplektas lopsys+sportinis+autokedute?
Atsakyti
Del kainyciu uzklausk Renax arba pasiziurek http://www.vaikis.eu.
O as vis dar metausi, vis neapsisprendziu tapr keliu variantu....
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 01 29, 10:43)

sitas idomus variantas, butu dar ratai galiniai pripuciami - imciau negalvojus tongue.gif
kaip tik tokio varianto ieskojau kazkada... nors pasirinktu irgi nesiskundziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 01 29, 23:03)
sitas idomus variantas, butu dar ratai galiniai pripuciami - imciau negalvojus  tongue.gif
kaip tik tokio varianto ieskojau kazkada... nors pasirinktu irgi nesiskundziu  blush2.gif

Kiek man zinoma gales but ir ptipuciami blush2.gif
Kainas keberiokst parasiau i az preleminarias smile.gif Cia kainos galiojancios dabar nuo vasario branks sad.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 01 29, 10:43)

Šitas tikrai fainas rėmas thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mane tai domintų Bebecar Stylo Spalva C 780. O kovo mėn, kur pasirodys, Tai gal spavas kas nors jau žino? Man idomu 3 in 1, Plius apsauga nuo lietaus, uodų ir tašiukas. Esu iš šiaulių, Kaip su atvežimu? Nors nėra problemos ir parsivežti. Kaip suprantu, kažkas gali info į AŽ imesti. Būčiau dėkinga biggrin.gif
Atsakyti
Oho,kokios naujienos pas Bebecarus.Tas zalias koks grazus. Gal daugiau spalvyciu butu galima kur pamatyti? Man nebeaktualu,bet labai smalsu.

O apie kainas garsiai nesnekam,nes jau viena tokia tema uzdare,del tu paciu kainu gausos. Klauskit Renax,ji visada mielai pakomentuoja smile.gif

Kerija,as irgi is Siauliu,tai mes vaziavom patys parsivezti. Vezimaitis supakuotas 2ose didelese dezese,dar + kedute,tai turekit omeni,kad reiks vaziuoti tuscia bagazine. Musu universalas,tai bagazine uzsikrove.

Renax,dar pakomentuok iki kiek menesiu tinkama auto kedute? Mums beveik 4 men ir su visais kombinzonais mes vos betelpam. Jei vaiko rankyciu i rankoves nesukisu,o sukryziuoju ant krutines,tai telpam. O kitaip,tai kaip imurita i ta kedute. Ar cia taip visos kedeles ar tik Bebecaru tokios ankstos?
Gal per AZ gali parasyti kokias turi automobilines kedutes.Nuo 6 men tinkamas.Mastau,kad mums greitai keisti reiks.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2008 01 30, 13:18)
Oho,kokios naujienos pas Bebecarus.Tas zalias koks grazus. Gal daugiau spalvyciu butu galima kur pamatyti? Man nebeaktualu,bet labai smalsu.

O apie kainas garsiai nesnekam,nes jau viena tokia tema uzdare,del tu paciu kainu gausos. Klauskit Renax,ji visada mielai pakomentuoja smile.gif

Kerija,as irgi is Siauliu,tai mes vaziavom patys parsivezti. Vezimaitis supakuotas 2ose didelese dezese,dar + kedute,tai turekit omeni,kad reiks vaziuoti tuscia bagazine. Musu universalas,tai bagazine uzsikrove.

Renax,dar pakomentuok iki kiek menesiu tinkama auto kedute? Mums beveik 4 men ir su visais kombinzonais mes vos betelpam. Jei vaiko rankyciu i rankoves nesukisu,o sukryziuoju ant krutines,tai telpam. O kitaip,tai kaip imurita i ta kedute. Ar cia taip visos kedeles ar tik Bebecaru tokios ankstos?
Gal per AZ gali parasyti kokias turi automobilines kedutes.Nuo 6 men tinkamas.Mastau,kad mums greitai keisti reiks.

Labukas , visos kudikines nera placios , bet tuoj pavasaris neliks kombinzonu ir dar tilpsit tikrai ne iki 6 menesiuku smile.gif
Pabandykit isimt idekliuka turetu vietos padaugeti .
Galim issiusti vezimeli nes yra supakuotas ir puikiai transpportuojasi smile.gif
Del spalvyciu idesiu ir kitu daug ydomiu atsiras , tokiu kaip as sakau nestandartiniu , man jos labai grazios .

Papildyta:
QUOTE(kerija @ 2008 01 30, 11:55)
Mane tai domintų  Bebecar Stylo  Spalva C 780. O kovo mėn, kur pasirodys, Tai gal spavas kas nors jau žino? Man idomu 3 in 1, Plius apsauga nuo lietaus, uodų ir tašiukas.  Esu iš šiaulių, Kaip su atvežimu? Nors nėra problemos ir parsivežti. Kaip suprantu, kažkas gali info į AŽ imesti. Būčiau dėkinga biggrin.gif

Metu info i az smile.gif
Atsakyti
Renax, neiseina jums issiusti az. Gal galite parasyti man i az kada ir kur Vilniuje butu galima siuos vezimukus pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2008 01 30, 14:37)
Renax, neiseina jums issiusti az. Gal galite parasyti man i az kada ir kur Vilniuje butu galima siuos vezimukus pamatyti 4u.gif

Prasivaliau az bet jei neisena visada galite parasyt i emeila renax@delfi.lt arba 865132220 smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
O man sita graziausia
user posted image
Atsirado ir naujas lopsys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 30 sausio 2008 - 18:22