Įkraunama...
Įkraunama...

BEBECAR vežimėliai

QUOTE(Liusii @ 2008 03 01, 12:16)
biggrin.gif vežimukas jau namuose ir laukia leliuko  wub.gif Ačiū Renax už malonų aptarnavimą  drinks_cheers.gif Ar dėžes reikia saugoti dėl garantinio ar galima išmesti?

smile.gif

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif gal gali įmest foto savo vežimėlio?
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2008 03 02, 09:53)
o man Kaune akropolyje dave 2 metu garantija  blink.gif  tai cia ar jie suklydo ar kaip? beje, norejau paklaust, musu racer remo vienas galinis ratas kaip cia pasakyt  g.gif  astuoniukes svelniai daro  blush2.gif  na tikiuosi kas suprato smile.gif  taip nuo pat nupirkimo, tik parduotuvej nepastebejau, matyt apsvaigus per daug buvau biggrin.gif  tik dabar nezinau ka daryt, ar bandyt ji isleist ir vel pripust, ar prasyt kad rata pakeistu???  g.gif    kiek su vyru ziurejom pats lietnykas  biggrin.gif  tai jis tiesiai eina, o kreivai sukasi pati rato guma  4u.gif    Dieve, nu ir paaiskinau  doh.gif

Neisivaizduoju cia jau reiktu ziureti ka jie israse paciame lape , siaip nera cia didelio skirtumo nera , nes jei kas nutinka visviena juk priziurime .
Pabandykit isleist pripust , bet gali but ir rate problema , tai tada tektu nuvaziuot i parduotuve ir jie apziuretu , pakeistu .
Atsakyti
Labas smile.gif na va ir aš kankinuosi su vežimėlių paieška... noriu paklausti kuo skiriasi apart svorio ir gabaritų modeliai stylo ir stylo at. Internetiniam meniu nurodomi tik stylo at, o techniniuose duomenyse abu modeliai. Liftas pas man atsidaro tik 59 cm... ar tilps stylo at vežimėlis?
Atsakyti
QUOTE(dangyte @ 2008 03 04, 17:50)
Labas smile.gif na va ir aš kankinuosi su vežimėlių paieška... noriu paklausti kuo skiriasi apart svorio ir gabaritų modeliai stylo ir stylo at. Internetiniam meniu nurodomi tik stylo at, o techniniuose duomenyse abu modeliai. Liftas pas man atsidaro tik 59 cm... ar tilps stylo at vežimėlis?

AT yra air tyre su pripučiamais ratais. Ir į liftą tilps puikiai nes plotis 56cm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangyte @ 2008 03 04, 18:50)

tikrai tilps nes turiu stylo ir tarp ratų 55 cm. mirksiukas.gif ir man aktualu buvo liftas rolleyes.gif vežimukas tikrovėje daug gražesnis negu internete thumbup.gif ir supasi
Atsakyti
Tik vat gaila, kad šiuose vežimėliuose rankena nepersimeta sad.gif reiks būtinai pačiupinėti, nes parduotuvėse kuriose buvau nemačiau šių vežimėlių. Gal jau pagaliau radau ko ieškojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangyte @ 2008 03 04, 20:59)
Tik vat gaila, kad šiuose vežimėliuose rankena nepersimeta sad.gif reiks būtinai pačiupinėti, nes parduotuvėse kuriose buvau nemačiau šių vežimėlių. Gal jau pagaliau radau ko ieškojau  ax.gif

yra Kaune Akropolyje Toys Market, daugiau Kaune neradau, todėl dėl spalvos teko važiuoti į Vilnių, nors ir Kaune atveža, bet norisi gyvai pamatyti smile.gif Rankena persimeta daugiausiai universaluose, kur į sportinį dedasi lopšys - nešioklė, bet čia galima sodinti vaikutį abejomis kryptimis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangyte @ 2008 03 04, 18:59)
Tik vat gaila, kad šiuose vežimėliuose rankena nepersimeta sad.gif reiks būtinai pačiupinėti, nes parduotuvėse kuriose buvau nemačiau šių vežimėlių. Gal jau pagaliau radau ko ieškojau  ax.gif

taigi pats lopsys ir kiti priedai tvirtinas ir nuo ir i rankena smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mes susilaukėm savo mažiaus wub.gif Šiandien pirmą kartą išbandėm lopšiuką - buvom išenšę į balkoną saulės voniomis pasilepint. Nu fainas daiktas - jei reikia ir pasupt galima - nereikia vaiko kelt ir ant rankų nešiot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2008 03 10, 15:59)
Pagaliau ir mes susilaukėm savo mažiaus  wub.gif Šiandien pirmą kartą išbandėm lopšiuką - buvom išenšę į balkoną saulės voniomis pasilepint. Nu fainas daiktas - jei reikia ir pasupt galima - nereikia vaiko kelt ir ant rankų nešiot  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu su mazuoju Vytuku , ramaus miego ir daaaug sveikatytes smile.gif
Atsakyti
mes KLAIPEDOJE nusiziurejom Beby Car "reversus"
gal kuri ji turite??kokie atsiliepimai apie si modeliuka??spalvyte gaila tik viena tebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstiena @ 2008 03 14, 07:40)
mes KLAIPEDOJE nusiziurejom Beby Car "reversus"
gal kuri ji turite??kokie atsiliepimai apie si modeliuka??spalvyte gaila tik viena tebuvo verysad.gif

Tai jei kokia kita patinka galiu isvardinti kokiu yra , jei kas issiustumem mirksiukas.gif
O del modeliuko tai jis skirtas miestui , nes ratukai mazesnieji , jei planuosite dazniau prie juros but i ICON siulyciau dirstelt , manevringumas tas pats bet pravazumas didesnis .
Atsakyti