Įkraunama...
Įkraunama...

BEBECAR vežimėliai

noriu paklaust del auto kedutes: is nuotraukos niekaip neimatau ar ji turi ta vadinama stacionaru pada?

Atsakyti
QUOTE(linux@ @ 2008 08 02, 19:19)
noriu paklaust del auto kedutes: is nuotraukos niekaip neimatau ar ji turi ta vadinama stacionaru pada?

Ne ji stacionaraus pado neturi .
Atsakyti
www.bebecar.com nebematau Racer važiuoklės verysad.gif juos išėmė iš apyvartos???? nebebus galima užsisakyt?? gal kas turit kokios info šituo klausimu, nes oij labai negerai būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2008 08 04, 12:01)
www.bebecar.com nebematau Racer važiuoklės  verysad.gif  juos išėmė iš apyvartos???? nebebus galima užsisakyt?? gal kas turit kokios info šituo klausimu, nes oij labai negerai būtų  g.gif

Viska galima uzsakyti tik jau uzsakius reiktu laukt lapkricio men . Dabar siuo metu vietoje yra smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar prie siu vezimu vaziuokles galima tvirtinti priekaba vyresniam vaikui? Komplektacijoje ir papildomuose prieduose to nera ?
Atsakyti
QUOTE(LINUKĖ @ 2008 08 06, 08:27)
Gal kas zinot ar prie siu vezimu vaziuokles galima tvirtinti priekaba vyresniam vaikui? Komplektacijoje ir papildomuose prieduose to nera ?

Tvirtinti galima universaliasias , bet Bebecar tokiu priekabeliu negamina .
Atsakyti
jau antra diena nerandu sau vietos doh.gif gi jau kokį mėnesį namie turim icon HBR... buvau labai patenkinta, vis pastumdau pastumdau ir laukiu nesulaukiu kol savo lėlytę pradėsiu jame vėžinti... bet va - vakar atvažiavo tėvai ir tėtis pamatęs sako - ką priekinis ratas nepripučiamas - gi kratysis vaikelis - ar tu matei kokie šaligatviai baisumo mieste blink.gif

nu tai man prasidėjo pergyvenimai unsure.gif o jeigu rimtai, dėl to kad tie du priekiniai ratukai nepripučiami kiečiau šaligatviais važiuos ir mažė kratysis jame unsure.gif gal reikėjo imti racer su trimis pripučiamais doh.gif taip susimėčiau nuo vakar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2008 08 08, 13:36)
jau antra diena nerandu sau vietos  doh.gif  gi jau kokį mėnesį namie turim icon HBR... buvau  labai patenkinta, vis pastumdau pastumdau ir laukiu nesulaukiu kol savo lėlytę pradėsiu jame vėžinti... bet va - vakar atvažiavo tėvai ir tėtis pamatęs sako - ką priekinis ratas nepripučiamas - gi kratysis vaikelis - ar tu matei kokie šaligatviai baisumo mieste  blink.gif

nu tai man prasidėjo pergyvenimai  unsure.gif  o jeigu rimtai,  dėl to kad tie du priekiniai ratukai nepripučiami kiečiau šaligatviais važiuos ir mažė kratysis jame  unsure.gif gal reikėjo imti racer su trimis pripučiamais  doh.gif taip susimėčiau nuo vakar  unsure.gif

galiu paguosti kad icon turi privalumą prieš racer - du ratukai stabiliau stovi nei vienas pripučiamas kai reikia per bortus laipiot doh.gif nu virsta jis bent biški į šoną ir tiek doh.gif
Atsakyti
jau antra diena nerandu sau vietos  doh.gif  gi jau kokį mėnesį namie turim icon HBR... buvau  labai patenkinta, vis pastumdau pastumdau ir laukiu nesulaukiu kol savo lėlytę pradėsiu jame vėžinti... bet va - vakar atvažiavo tėvai ir tėtis pamatęs sako - ką priekinis ratas nepripučiamas - gi kratysis vaikelis - ar tu matei kokie šaligatviai baisumo mieste  blink.gif

nu tai man prasidėjo pergyvenimai  unsure.gif  o jeigu rimtai,  dėl to kad tie du priekiniai ratukai nepripučiami kiečiau šaligatviais važiuos ir mažė kratysis jame  unsure.gif gal reikėjo imti racer su trimis pripučiamais  doh.gif taip susimėčiau nuo vakar  unsure.gif

pritariu jugaga privalumas tikrai didelis, daug stabiliau vezimas ant borto keliamas su taip priekiniai ratukais...
o del kratymo - taip pakrato biski, bet juk ne visur tie saligatviai tokie (aisku nelabai zinau kur pati gyveni ir kokie tie saligatvioai pas jus), nes jei man pasitaikydavo nelygumai as pakeldavau priekini ratuka ir juos pravaziuodavau lengvai su dviem galiniai, nors aisku taip nuolat nevazinesi... jei tikrai tragiski pa jus saligatviai, siulau rinktis stylo...
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 08 08, 16:54)
pritariu jugaga privalumas tikrai didelis, daug stabiliau vezimas ant borto keliamas su taip priekiniai ratukais...
o del kratymo - taip pakrato biski, bet juk ne visur tie saligatviai tokie (aisku nelabai zinau kur pati gyveni ir kokie tie saligatvioai pas jus), nes jei man pasitaikydavo nelygumai as pakeldavau priekini ratuka ir juos pravaziuodavau lengvai su dviem galiniai, nors aisku taip nuolat nevazinesi... jei tikrai tragiski pa jus saligatviai, siulau rinktis stylo...

tai kad jau vežimas stovi namuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2008 08 09, 11:08)
tai kad jau vežimas stovi namuose  doh.gif

as turiu stylo tai super minkstai vaziuoja per miskus, duobes ir t.t. gal tau pakeistu ta vaziuokle parduotuvej? taigi nueik ir paklausk, juk dar nenaudojai jos lauke smile.gif
Atsakyti

Tik nereikia jaudintis -puikus rėmas.Visų pirma galiniai ratai yra dideli ir pripučiami ant kurių ir krinta visas svoris, antra priekiniai ratukai yra nemaži plius dvigubi plius su amortizacija.
Užtat ICON labai manevringas, stabilus, labai lengvai susiskleidžia, dar galiu pasakyti kad tokio patogaus priekinių ratų fiksavimo mechanizmo neturi joks kitos firmos vežimukas.
Atsakyti