Įkraunama...
Įkraunama...

BEBECAR vežimėliai

Noriu paklausti kas turi tuos lopšius. Kaip jums tvirtinimas lopšio mašinoj vietoj kėdutės? Man kažkoks pravalas, nu niekaip tvirtai nesugebam pritvirtinti doh.gif Viską darėm pagal instrukciją, tai kaip užsikirto, jau manėm reiks mašinos diržus pjaut doh.gif
Gal problema ta, kad mes su viduriniu ir kraštiniu diržais tvirtinam, bet pas mus gale dar viena vaiko kėdutė yra g.gif Ir tokiu atveju, lopšys beveik netelpa.
Ar dar kas nors su tuo susidūręs?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2008 09 08, 11:33)
Noriu paklausti kas turi tuos lopšius. Kaip jums tvirtinimas lopšio mašinoj vietoj kėdutės? Man kažkoks pravalas, nu niekaip tvirtai nesugebam pritvirtinti doh.gif Viską darėm pagal instrukciją, tai kaip užsikirto, jau manėm reiks mašinos diržus pjaut doh.gif
Gal problema ta, kad mes su viduriniu ir kraštiniu diržais tvirtinam, bet pas mus gale dar viena vaiko kėdutė yra g.gif Ir tokiu atveju, lopšys beveik netelpa.
Ar dar kas nors su tuo susidūręs?

Šiap tai jie taip ir turėtų tvirtintis, tik jei mašina nėra plati yra problema su kėdute gale, nes lopšys tikrai labai didelis. Jei kėdutė yra didesnem vaikui t.y. ne iki 13kg. galit be problemų tvirtinti ant priekinės sėdinės, arba jei iki13 reikia atjungti pagalvę oro. Dėl tvirtinimo keblumų lopšio tai žymiai patogiau kai paskutinis veiksmas užsegti tuos geležinius kablius ant lopšio- kai atstumas sureguliuotas. ten juos galima ir palikti, kad kitą kart nereikėtų reguliuoti
Atsakyti
Pagaliau kažkas atsakė. AČIŪ 4u.gif

Mašina nėra maža. Passat`as. Gale vietos daugoka. Mano dukros kėdutė 18-36 kg. Prieky ji tikrai nesėdės. Ir kai šalia lopšį segi...nu nors 5 cm dar plius doh.gif

Ir kaip mes nepabandėm prisegt prieš perkant, nebūčiau greičiausiai pirkus tada išvis. Nes jei prie rėmo į bagažinę dar lopšys... Vietos nelabai daug lieka... Ir šiaip tas užsegimas tai geras darbas kol prisegi, vėliau išsegt nesinori - o į kiemą kaip tada eiti g.gif
O tie geležiniai kabliai kaip paskutinėje vietoje, ten gi kilpas padaryti reikia. g.gif

Žodžiu... vežimas tikrai labai geras, kieme važinėjam - puiku. Bet man ryškus ir labai didelis minusas tvirtinimas mašinoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2008 09 10, 15:50)
Pagaliau kažkas atsakė. AČIŪ 4u.gif

Mašina nėra maža. Passat`as. Gale vietos daugoka. Mano dukros kėdutė 18-36 kg. Prieky ji tikrai nesėdės. Ir kai šalia lopšį segi...nu nors 5 cm dar plius doh.gif

Ir kaip mes nepabandėm prisegt prieš perkant, nebūčiau greičiausiai pirkus tada išvis. Nes jei prie rėmo į bagažinę dar lopšys... Vietos nelabai daug lieka... Ir šiaip tas užsegimas tai geras darbas kol prisegi, vėliau išsegt nesinori - o į kiemą kaip tada eiti g.gif
O tie geležiniai kabliai kaip paskutinėje vietoje, ten gi kilpas padaryti reikia. g.gif

Žodžiu... vežimas tikrai labai geras, kieme važinėjam - puiku. Bet man ryškus ir labai didelis minusas tvirtinimas mašinoje verysad.gif

Bet iš principo telpa t.y. kėdutė ir lopšys(neprisegtas) ar tų 5cm ir trūksata passato sėdynės.
Ir dar ar po lopšiu t.y. dugno pas jus yra tokie geležiniai kabliai?
kilpas padaryti reikia, bet jas gi galima padaryti ir neprisegus kablio prie lopšio.
Padarai kilpą-perkiši per tam skirtą skylę į kilpą įveri tą raudoną fiksatorių ir patrauki už diržo- viskas. Jie ten ir gali likti -aišku atstumus pirma syk reikia sureguliuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimas19: 10 rugsėjo 2008 - 16:05
nu ka pardavem savo bebecar verysad.gif labai buvom patenkinti lopsiuku ir tikrai jokiu priekaistu neturiu, o va del sportines dalies deja turiu g.gif gaila kad visiems svarbu tik parduoti verysad.gif o manem kad tai musu svajoniu vezimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 09 10, 21:32)
nu ka pardavem savo bebecar  verysad.gif labai buvom patenkinti lopsiuku ir tikrai jokiu priekaistu neturiu, o va del sportines dalies deja turiu  g.gif gaila kad visiems svarbu tik parduoti  verysad.gif o manem kad tai musu svajoniu vezimas  g.gif

Kažin ar nepaskubėjot- bet iš kitos pusės labai jau greit ir parsidavė-gerai.
Sportinė dalis tikrai nėra jau tokia tragiška. Turi pilnai gulimą padėtį, ilga, nugarlė kieta,plotis sakyčiau standartinis 34cm. pliusas, kad galima keisti tvirtinimo kryptį.Kas liečia šonus tai man pavyzdžiui malonu įkrist i fotelį lotuliukas.gif Manau, kad vaikutis diskonforto tikrai nejautė.Tie šonai yra paslankūs ir saugumo atžvilgiu tai pliusas. jei ne paslaptis kokį įsigijot
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2008 09 11, 09:35)
Kažin ar nepaskubėjot- bet iš kitos pusės labai jau greit ir parsidavė-gerai.
Sportinė dalis tikrai nėra jau tokia tragiška. Turi pilnai gulimą padėtį, ilga, nugarlė kieta,plotis sakyčiau standartinis 34cm. pliusas, kad galima keisti tvirtinimo kryptį.Kas liečia šonus tai man pavyzdžiui malonu įkrist i fotelį  lotuliukas.gif Manau, kad vaikutis diskonforto tikrai nejautė.Tie šonai yra paslankūs ir saugumo atžvilgiu tai pliusas. jei ne paslaptis kokį įsigijot

dar jokio neisigijom verysad.gif gal pirksim chicco trio tour 4 arba peg perego uno g.gif nu nepykit, bet as buvau Vaiku mieste nuvaziavusi su Bebecar jie ten jais prekiauja ir kai parodziau pardavejoms jos vieningai pasake kad taip neturi buti schmoll.gif o kad greitai pardaviau tai irgi aktualu zmogui tik lopsys o del sportinio sake bus matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 11 rugsėjo 2008 - 08:50
QUOTE(Liusii @ 2008 09 11, 06:48)
dar jokio neisigijom  verysad.gif gal pirksim chicco trio tour 4 arba peg perego uno  g.gif nu nepykit, bet as buvau Vaiku mieste nuvaziavusi su Bebecar jie ten jais prekiauja ir kai parodziau pardavejoms jos vieningai pasake kad taip neturi buti  schmoll.gif o kad greitai pardaviau tai irgi aktualu zmogui tik lopsys o del sportinio sake bus matyt  smile.gif

O gal pirko vilnieciai , nes labai noretusi apziureti , nes jei kazkas blogai tai galima istaisyti , nes is nuotraukos ji tikrai gera .
Nes jei gaminyje brokas tai jam garantija , bet kol nematai gyvai nepasakysi .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 09 11, 11:28)
O gal pirko vilnieciai , nes labai noretusi apziureti , nes jei kazkas blogai tai galima istaisyti , nes is nuotraukos ji tikrai gera .
Nes jei gaminyje brokas tai jam garantija , bet kol nematai gyvai nepasakysi .

pirko is Kauno, sakiau kad jei iskils kokiu bedu tai kreiptusi smile.gif atidaviau garantini , nu su lopsiu bus viskas gerai, o gal ir sportinis jiems tiks smile.gif man kazkaip netiko nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2008 09 10, 15:49)
Bet iš principo telpa t.y. kėdutė ir lopšys(neprisegtas) ar tų 5cm ir trūksata passato sėdynės.
Ir dar ar po lopšiu t.y. dugno pas jus yra tokie geležiniai kabliai?
kilpas padaryti reikia, bet jas gi galima padaryti ir neprisegus kablio  prie lopšio.
Padarai kilpą-perkiši per tam skirtą skylę į kilpą įveri tą raudoną fiksatorių ir patrauki už diržo- viskas.  Jie ten ir gali likti -aišku atstumus pirma syk reikia sureguliuoti.

Yra geležiniai kabliai ant dugno. O 5 cm, tai pačio Passat`o...
Atsakyti
na ka bandom savo ip op, kol kas tik nepatiko kad lopsio uzdangalas gan trumpas labai vejalis pucia, cia turim ne is paciu naujausiu modeliu, su ilgesniu lopsiu.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2008 09 11, 14:25)
Yra geležiniai kabliai ant dugno. O 5 cm, tai pačio Passat`o...

Tada galima bandyti tvirtinti vienu diržu, aišku nuo to passatas nepraplatės, bet gal vietos sutaupysit smile.gif
Atsakyti