Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(alter ego @ 2008 02 20, 19:07)
Įdomu. Ar patrauklumas/nepatrauklumas visada su apsileidimu siejasi?

manes nezavi moters pajuode nagai, raudonu laku nudazyti ir apsitryne...
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 20, 18:17)
manes nezavi moters pajuode nagai, raudonu laku nudazyti ir apsitryne...

Tai reiškia, jūsų nuomone, bet kuri "susitvarkiusi" moteris yra patraukli?
Atsakyti
as manau,jeigu tai tavo zmogus,ir jis tave myli ir gerbia,ir dar tu nesioji jo vaika,tai tikrai tu jam atrodysi seksuali 4u.gif nors as pati nemanau,kad visos nescios atrodo seksualiai g.gif
Atsakyti
niu ir parsiukai jus.
Negi nesuvokiate kad nera kito budo, kad taip jau sukurta jog moteris turi 40sav isnesioti kudiki. Matai - pilvas su isvirtusia bamba, dryzis ...
Mielieji gal daugiau tolerancijos ir supratimo.
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2008 03 03, 11:24)
niu ir parsiukai jus.
Negi nesuvokiate kad nera kito budo, kad taip jau sukurta jog moteris turi 40sav isnesioti kudiki. Matai - pilvas su isvirtusia bamba, dryzis ...
Mielieji gal daugiau tolerancijos ir supratimo.

tu geriau atsakyk į klausimą - prie ko čia seksualumas?
Bent jau aš nesišaipau iš neščiųjų išvaizdos nestuke.gif , bet neštumas ir seksualumas - man nesuderinami dalykai. Biologijos atžvilgiu, seksualumas yra tam, kad ,,apneštėtum" o tuos 9 mėn jis praranda prasmę. žmonės tokie jau paršiukai, kad net ir atlikę gamtos skirtą užduotį - pradėję naują gyvybę, vistiek dar smaginasi. Bet smaginasi todėl kad malonu, o ne todėl kad seksualu.

bet jei ką - sorry - čia tik mano nuomonė drinks_cheers.gif
Atsakyti
ei jus seksualumo ekspertai ir ekspertes!

Juk seksualumas yra SPINDULIUOJAMAS!!!! Tai ne makiazas ir ne drabuziai. Seksualumas turi is zmogaus sklisti. Juk kaimo mergaite ant sieno gali atrodyti daug seksualesne, nei striptizo sokeja su seksualiais drabuziais prie stulpo!!!!

O nescia moteris vien tik todel kad ji nescia dar nereiskia, kad yra seksuali ar neseksuali. Jei jos zvilgsnyje, jos eisenoje, jos prisilietime, jos lupu spalvoje nebus to .... nu vat to dalyko, kuris privercia mus vyrus pasakyti VAU!!!!!! tai nepades jokie cosmopolitanai ir kiti reklaminiai zurnaliukai.

Moterys!!! Issivaduokite nuo standartu!!!! Visos jus esate seksualios - tik nebijokite to parodyti!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Efkuzas @ 2008 03 04, 11:06)
Moterys!!! Issivaduokite nuo standartu!!!! Visos jus esate seksualios - tik nebijokite to parodyti!!!!!

Parodyti nebijoma, tik ne visi tai moka pastebeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 07 27, 15:19)
Na bent man,maniškė neprarado nieko savo nėštumų metu...nei seksualumo,nei potraukio...galbūt netgi priešingai...bet negaliu sakyt,kad tuomet man visos kitos pasaulio moterys tapo nepatrauklios...

Sveikinu du laimingus žmones.

Sutinku, moters kūnas pasikeičia. Bet gi vyrai, supraskit, juk net ir "tada", kai pilvukas trukdo, mes, moterys, norim meilės rolleyes.gif

Tai ką mums daryt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 12 10, 19:37)
taip, nes vyrams veikia psichologiskai: zmona dabar "skirta" auginti leliukui pilvelyje. o neuzsimineti begediskais zaidimais  tongue.gif cia jau pyk nepyke taip yra ir visai nekatastrofa, tiesiog toks periodas. svarbiausia, kad pati moteriske nedarytu isteriju nereikalingu  mirksiukas.gif
kiti vyriskiai mano,kad neliesdamas zmonos daro jai paslauga.

kas cia per nesamone... visa nestumo laikotarpi mylejomes ir mylimes.. ir abu to norim,ir abiem to reikia... bet zinoma, jei jus seksa suprantat tik kaip begediskus zaidimus... tai doh.gif ...
ir nors astuntas menuo prasideda, mane vyras vis dar mato seksualia wub.gif nors ir kartais issprusta kad as tokia nebesijauciu, jis man papriestarauja..

suprantu tik tuos atvejus, kada atsisakoma sekso, kai moteriai del hormoniniu pakitimu noras dingsta bunant nestuke.gif arba kai yra persileidimo rizika ir gydytojai neleidzia...
Atsakyti
O kas yra begėdiški žaidimai ir kuo tai skiriasi nuo sekso? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 04, 16:36)
O kas yra begėdiški žaidimai ir kuo tai skiriasi nuo sekso? blink.gif

na pirmiausia as tame nieko begedisko nematau, net jei tai ir laikoma zaidimais... o antra man seksas su vyru ne tik malonumui, bet ir artumui butinas
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2008 03 04, 16:45)
na pirmiausia as tame nieko begedisko nematau, net jei tai ir laikoma zaidimais... o antra man seksas su vyru ne tik malonumui, bet ir artumui butinas

drinks_cheers.gif
Atsakyti