Liūdna. Yra toks pasakymas "būtų juokinga, jei nebūtų graudu"

o mano zmona ir nenescia bjauri.
Bet as jai to nesakau.
Nes manes jinai neklausia.
O neklausia, nes pati mato, kaip atrodo
tai argi cia mylincio vyro zodziai???
man mano zmona pati nuostabiausia...ir kai ji buvo nescia beje susilaukem dvynuku as jos taip pat geidziau kaip visada...manau jei moteris yra mylima tai ji miela buna visada...
p.s.cia mano nuomone...
Bet as jai to nesakau.
man mano zmona pati nuostabiausia...ir kai ji buvo nescia beje susilaukem dvynuku as jos taip pat geidziau kaip visada...manau jei moteris yra mylima tai ji miela buna visada...
p.s.cia mano nuomone...
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 20, 16:07)
o mano zmona ir nenescia bjauri.
Bet as jai to nesakau.
p.s.cia mano nuomone...
Bet as jai to nesakau.
p.s.cia mano nuomone...
Ach, kokie tie vyrai skirtingi....

QUOTE(Shatura @ 2009 02 20, 21:22)

Zinoma dar galeciau prideti jausmus, kuriuos gaunu is vyro

Bet tikrai nemesciau jo, jei jis butu nepajegus
QUOTE(Laaila @ 2009 02 20, 19:51)
tu paklausk ar jis išvis vedęs? tik priduoda matyt...norėčiau pamatyt tokią, kuriai užteko proto už tokio tekėt

Papildyta:
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 20, 13:07)
p.s.cia mano nuomone...
andriau, esi protingas vyriškis, nesiparink, blondinas šiaip gi visus šokdina...moterys siunta, nu bet kad vyras pasimautų ant blondino leksikono ir siustų....eik geriau su normaliais vyrais šachmatais žaist...o ne blondinui į postus atsakinėt... kai pamatys kad nieks į jo tauškalus nereguoja ir jam pasidarys nebe malonu, panašiai kaip nyki masturbacija su savimi

Papildyta:
atsiprasau gal teisus...???
Viešpatie nesusipratimų virtinė- žmogus paklausė verčiu: Ar jūs norite savo draugės, žmonos, meilužės ar biesas ko kai ji laukiasi
? ar jums stovi trumpiau... (būsiu bjauri ir taškas)
Nu MB berods tokių problemų neturėjo kai laukiausi- o užėjau čia velniai griebtų pati net nežinau ko
gal pasiskaitinėt- o paprasčiausiai prisižvengiau- nėščios yra labai gražios- jų ir akys spindi, ir trapios atrodo (net jei svertų 120) jos tokios nežemiškos- faktas, bet ar tas grožis sukelia būseną kurios dėka moteris ir pastoja? va kur klausimas.

Nu MB berods tokių problemų neturėjo kai laukiausi- o užėjau čia velniai griebtų pati net nežinau ko

QUOTE(Klepesova @ 2009 04 01, 22:32)
Viešpatie nesusipratimų virtinė- žmogus paklausė verčiu: Ar jūs norite savo draugės, žmonos, meilužės ar biesas ko kai ji laukiasi
? ar jums stovi trumpiau... (būsiu bjauri ir taškas)

slykstu.
Man nestovi.
hm.. reikes dabar ir man paklausti savo vyro ar as jam seksuali.
nors as pati sau nesu seksuali, nes tas pilvas man atrodo nera jau taip grazu kaip kitiem.
o kazkur rase kad nescios moterys skleidzia kazka kad vyru akyse atrodytu graziau, nes kitaip visi pabegtu nuo nesciu moteru
bet jei kazkam nestovi bunant su savo zmona, tai manau gal kokia impotencija jau arteja
nors as pati sau nesu seksuali, nes tas pilvas man atrodo nera jau taip grazu kaip kitiem.
o kazkur rase kad nescios moterys skleidzia kazka kad vyru akyse atrodytu graziau, nes kitaip visi pabegtu nuo nesciu moteru

bet jei kazkam nestovi bunant su savo zmona, tai manau gal kokia impotencija jau arteja

QUOTE(InesaP @ 2009 04 27, 18:55)

man nestovi ant nesciu moteru.
Turbut impotencija arteja...
Tiesa...dar nestovi ant vaiku, ant gyvuliu, ant augalu.
Niekada nebuvau aktyvi forumų rašytoja, bet tiesiog negaliu nesusilaikiusi..
Visos besipiktinančios mamytės, nejaugi nesugebate atskirti, kur ironija, o kur tiesa vyrų pasisakymuose ir viską priimate už gryną pinigą?
Asmeniškai aš, būdama moteriškos lyties, visiškai sutinku ir su medinio, ir su pauliaus.sav neveidmaniaujančia nuomone, pati nusišypsodama į ūsą skaitydamą Jūsų nuoširdžius pasipiktinimus
Visos besipiktinančios mamytės, nejaugi nesugebate atskirti, kur ironija, o kur tiesa vyrų pasisakymuose ir viską priimate už gryną pinigą?
Asmeniškai aš, būdama moteriškos lyties, visiškai sutinku ir su medinio, ir su pauliaus.sav neveidmaniaujančia nuomone, pati nusišypsodama į ūsą skaitydamą Jūsų nuoširdžius pasipiktinimus

Aš buvau trisdešimt kilogramų priaugus,ačiu Dievui per keturis menesius ne vieno neliko
Tada vyro neklausiau, bet pamates mano nuotraukas kai neščia buvau,juokiasi ir sako,kad atrodziau kaip dramblys vaikstantis lyg zasis.
O gyvunai jam tikrai nera seksualus 
Papildyta:
Net man moteriai,nestukes kaip kitos rusies(nesupraskit klaidingai)
Siaip megstu nuziurinet kaip atrodo moterys,apsirengusios ir t.t bet i nestuke paziurejus,net negaliu jos vertint
Ji man nestuke ir viskas

Papildyta:
Net man moteriai,nestukes kaip kitos rusies(nesupraskit klaidingai)

Siaip megstu nuziurinet kaip atrodo moterys,apsirengusios ir t.t bet i nestuke paziurejus,net negaliu jos vertint