Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

vis tik vycka dar neatsigavo...
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 14, 19:41)
vis tik vycka dar neatsigavo...

bl.... ka turi omenyje? biggrin.gif
Atsakyti
negaliu susilaikyti neatsakiusi....per visa savo gyvenima nei vienos grazios nescios nemaciau, nebent iki 5-6 nestumo menesio....o tada jos mutuoja i istinusias pabaisas...pati antra karta laukiuosi ir jokio grozio nematauu...nescios net jauciasi kaip nevalos, taip ir atrodo...nei pavaiksto, nei pajuda....zodziu siaubingas gyvbenimo perijodas...
Atsakyti
Nieko sau prieš tai pasisakiusios moteriškės mintys...O aš jaučiausi pati sau graži ir laiminga...tai buvo nuostabus metas...kaip gaila, kad daug kas to nesupranta ir nevertina, buvęs vyras taip pat bjaurėjosi, nors nešiojau jo vaikus...užtat man nėštumas liko kaip nuostabių dienų prisiminimas...neskaitant ligoninių ir gresiančių persileidimų baimės...
Atsakyti
nescia moterim nesibjauri gal tik jos anksciau pagimdytas vaikas.
Visi kiti - bjaurisi.
Atsakyti
Manau kad į svetimą nėščią moterškę vyrams žiūrėti tikrai nesinori - ir ne tavo ir jau užtaisyta - kitaip sakant visapusiškai užimta teritorija. O į savą... nu jeigu žmona nukankinta pykinimo priepuolių, išberta nuo hormonu ir pastoviai verksmingos nuotaikos tai kažin ar labai kelia susižavėjimą. Bet jeigu puikiai besijaučianti, prisižiūrinti ir šiaip patenkinta kaip katė grietinėlės prisilaižiusi tai negi suapvalėjusios formos atbaido? g.gif
Atsakyti
nezinau, man tikrai nieko grazaus nera....veidas deformuojasi paskutinem dienom....dabar man dar tik keli antro nestumo menesiaia, dar tik zinom mes su vyru, bet as jau saves nekenciu iskarto.....
Atsakyti
QUOTE(VytautasSt @ 2010 03 14, 13:45)
Problema tame kad vyras nelabai susivokia situacijoje, taip jis nori vaiku, ir t.t. Bet jam dar neaiski situacija kaip viskas bus istikruju, o kai pamato kad jo moteris jau nebetokia kokia buvo, kad vaikas tai netik miegantis angelas , kad dabar jie jau niekada netures laiko sau , kai pamato buna jau velu. Retas vyras tai supranta pries, o po buna velu. Kiek skyrybu del to kad vaikas verkia, kad abu uzsiknisa nes viskas pasikeite, ypac jaunoms seimoms nera kur palikt vaiko atitrukt nuo puodu, juodos rutinos. Problema vyro nesuvokime kas yra seima. Kaip viskas bus. Net uzknisa kai SM forume patarimus pradeda dalint tie kurie net vaiku neturi biggrin.gif Pagimdykit, pagyvenkit, ir pamatysit kai noresis tik pamiegot ramiai o visi sexualumai, depiliacijos ,stringai nueis kazkur toli toli biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 07:16)
nescia moterim nesibjauri gal tik jos anksciau pagimdytas vaikas.
Visi kiti - bjaurisi.

doh.gif nu ir kvailumas ...
Atsakyti
as isivaizduoju dauguma nesciu isivaizduoja kad labai grazios yra, bet bukim teisingi ir atviri, cia nieko grazaus nera,,,neveltui gimdymo namuose daktarai, net nescias karvem vadina, tai ar karve labai grazu???
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 10 14, 12:45)
as isivaizduoju dauguma nesciu isivaizduoja kad labai grazios yra, bet bukim teisingi ir atviri, cia nieko grazaus nera,,,neveltui gimdymo namuose daktarai, net nescias karvem vadina, tai ar karve labai grazu???

nestuke.gif Tarp gražu ir bjauru dar yra toks supratimas kaip -normalu.
Papildyta:
Juk storos ar stambios moterys visos negražios? ?
Atsakyti
Nu duodat jus cia. Man tai grazios nescios moterys, bet ne visos, tos kurios prisiziuri save ir nevalgo uz du... As tai sau labai patikau nescia budama, net nuotraukos is to periodo man vienos graziausiu...
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 10 13, 22:13)
negaliu susilaikyti neatsakiusi....per visa savo gyvenima nei vienos grazios nescios nemaciau, nebent iki 5-6 nestumo menesio....o tada jos mutuoja i istinusias pabaisas...pati antra karta laukiuosi ir jokio grozio nematauu...nescios net jauciasi kaip nevalos, taip ir atrodo...nei pavaiksto, nei pajuda....zodziu siaubingas gyvbenimo perijodas...

na taip ,kurgi ne doh.gif pas psichologa gal apsilankykit g.gif matot, tikriausiai jums nelabai pasiseke ir patekot i tuos 10 % mutanciu itodel nenuostabu,kad sau atrodot nestumo metu negrazi, o is pavydo ir kitas 90 % nesciuju vadinat mutantem bigsmile.gif pvz, kai pirma karta laukiausi priaugau vos 9 kg ir tie visi buvo tik ant pilvo ir krutines ( kuri padidejo 2 dydziais ) tai ir sau ir vyrui buvau tikrai grazi lotuliukas.gif dabar antra karta laukiuosi ,jau 19 savaiciu ,o priaugau apie 1 kg . tikrai nesijauciau nei pirmo nestumo metu ,nei antro istinusia pabaisa rolleyes.gif nes apart krutines ir pilvo padidejimo niekas mano isvaizdoj nepasikeite - ir nemanau ,kad pilvas ,kuriame auga vaikutis yra kazkas slykstaus , o krutines padidejimas tik pliusas groziui lotuliukas.gif bet net ir pastambejus moteris tikrai nera bjauri schmoll.gif aisku, jei jus priaugote 30kg ir nepajudejote ,buvote istinusi ,tai nenuostabu,kad jautetes kaip nevala monste ,bet kaip ir sakiau,ne visos tokios buna.
Atsakyti