Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(z.lineta @ 2010 10 28, 10:42)

nu bet sakykim diedai,nes cia bobom moterys vadinamos,su pilvuzais tai jau grazu?nors ir nesilaukia dauguma su pilvuzais anksciau ar veliau buna ir ka????dulkintis su tais lasiniais maloniau negu su nescia??????

diedai su istinusiom kuno formom tikrai negrazu.
Bet jie neuzveda temu forumuose ir neklausineja bobu "ar as tau grazus"...Ir isgirde atsakyma "tu slykstus" nepuola mustis..
Atsakysiu taip.
Pati bjauriausia boba- kvaila boba.
O jei ji dar ir nescia...(blondinas ima ziaugciot)
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.249 @ 2010 10 28, 21:11)
diedai su istinusiom kuno formom tikrai negrazu.
Bet jie neuzveda temu forumuose ir neklausineja bobu "ar as tau grazus"...Ir isgirde atsakyma "tu slykstus" nepuola mustis..
Atsakysiu taip.
Pati bjauriausia boba- kvaila boba.
O jei ji dar ir nescia...(blondinas ima ziaugciot)

jie neuzveda temu tokiu todel,kad zino atsakyma:)))ir nepuola mustis,nes tai su visam,o ne 9 menesiam,musimasis ir sakymas kad jis baisus nieko nebepakeis:)))o moterys masto gal tik pati sau taip atrodau ir isvadas pasidaro,tada net ir tau gal patinka,nes nematei nescios
sutinku kad bjauriausia boba yra kvaila plius nescia,tada dar ir gaila jos.
u bet kvaili bernai,tai.....daug baisiau:))))
Atsakyti
durniausia veltis i internetinius pokalbius,bet moteris- yra taip grazu,ir laukiasi tavo kudykio...beja ir as moteris,ir laukiausiau du kartus smile.gif turiu tris nuostabius azuolus[vienas is ju mano vyras].myliu savo vyra, savo vaikus,ir nemanau,kad moteris kuri laukiasi leliuko nuo mylimo vyro yra bjauri...gal jus vyrai neiesakokit slieku subinej...mes mylim jus,o jus mus smile.gif
Atsakyti
Nescia moteris yra grazu , nuostabu , moteriska , ji spynduljuoja gyvybe , bet tik ne seksualumu schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(GV @ 2010 10 31, 08:28)
Nescia moteris yra grazu , nuostabu , moteriska , ji spynduljuoja gyvybe , bet tik ne seksualumu  schmoll.gif .

Gerai, kad mano vyras visai kitokios nuomonės...
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2010 10 29, 21:57)
jie neuzveda temu tokiu todel,kad zino atsakyma:)))ir nepuola mustis,nes tai su visam,o ne 9 menesiam,musimasis ir sakymas kad jis baisus nieko nebepakeis:)))o moterys masto gal tik pati sau taip atrodau ir isvadas pasidaro,tada net ir tau gal patinka,nes nematei nescios
sutinku kad bjauriausia boba yra kvaila plius nescia,tada dar ir gaila jos.
u bet kvaili bernai,tai.....daug baisiau:))))

Parasysiu as jums aiskiau, ka parase Blondinas:
Moteris-jei ji normali,patraukli ir protinga-ir nescia bus tokia pati.
Jei ji durna-na nemaloni,nepatraukli - tai nescia bus tokia pati,bet tai yra dar bjauriau,nes durnos mamos ir vaikus durnai augins (nerasysiu,kad durnus vaikus,bo pirstai nudzius).
O su tais patikimais-na ne tuo moteris vyrui patinka-kad nescia ar nenescia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaakė @ 2010 10 31, 11:09)
Gerai, kad mano vyras visai kitokios nuomonės...

Man keista kai kiti i nescias moteris ziuri kaip i sekso objekta g.gif . Gerai kazkas pasake , nescia moteris jau apvaisinta kito vyro ir kazkaip automatiskai vyras neturetu jos noreti .
Atsakyti
QUOTE(GV @ 2010 10 31, 21:48)
Gerai kazkas pasake , nescia moteris jau apvaisinta kito vyro ir kazkaip automatiskai vyras neturetu jos noreti .

nematau jokio gerio.
Nebent kalbetume ne apie zmogu, o apie kazkoki pisimo-gimdymo aparata.

p.s.
klausyk..nebuk pedarastas..buk geriau pedofilas .
Pasikeisk avatara i nuogo kudikio.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 10 31, 22:03)
nematau jokio gerio.
Nebent kalbetume ne apie zmogu, o apie kazkoki pisimo-gimdymo aparata.
p.s.
klausyk..nebuk pedarastas..buk geriau pedofilas .
Pasikeisk avatara i nuogo kudikio.

Nu as iskrypes , bet tu tai visai iskrypelis doh.gif biggrin.gif . Prie sienos tokius pedafilus su debilisku snukiu cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 10 31, 21:54)
Parasysiu as jums aiskiau, ka parase Blondinas:
Moteris-jei ji normali,patraukli ir protinga-ir nescia bus tokia pati.
Jei ji durna-na nemaloni,nepatraukli - tai nescia bus tokia pati,bet tai yra dar bjauriau,nes durnos mamos ir vaikus durnai augins (nerasysiu,kad durnus vaikus,bo pirstai nudzius).
O su tais patikimais-na ne tuo moteris vyrui patinka-kad nescia ar nenescia  biggrin.gif

nesupratau ka cia tokio kitokio nei mano nuomone apraset kitais zodziais?
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2010 11 01, 01:47)
nesupratau ka cia tokio kitokio nei mano nuomone apraset kitais zodziais?

Taip iseitu, kad posta jusu nelabai supratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 01 lapkričio 2010 - 09:24
be abejo, nėščia moteris nėra sexuali. Graži, patraukli, spinduliuojanti, bet ne sexuali.
Atsakyti