Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

Paskaitau šią temą, kai užsimanau vėl būti nestuke.gif ir staigiai noras praeina. Ačiū Jums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kinsela @ 2010 11 18, 17:28)
Paskaitau šią temą, kai užsimanau vėl būti  nestuke.gif  ir staigiai noras praeina. Ačiū Jums  biggrin.gif

Na va, dabar kalti jausimės...
Atsakyti
QUOTE(kinsela @ 2010 11 18, 15:28)
Paskaitau šią temą, kai užsimanau vėl būti  nestuke.gif  ir staigiai noras praeina. Ačiū Jums  biggrin.gif

Jei paskaicius sia tema nebenorit but Mama, vadinasi dar ne laikas, ir visai ne del to kas sioje temoje rasoma..
Atsakyti
siaip tai zmones, kurie kazka ismeta is savo organizmo...sika, myza, vemia, snypscia snargli, gimdo tikrai nera patrauklus.
Atsakyti
būtent dėl to irgi esi baisiai nepatrauklus, nes jau tokias nesamones per visą forumą drebi..
Atsakyti
Žmogus ne išmeta kažką iš savo organizmo, o save dovanoja naujai besimezgančiai gyvybei- tai pati gražiausiai meilės išraiška.
(Kai tai daroma nieko nelaukiant mainais...)
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 11 12, 18:28)
1.visu pirma, jei vyras isgeria arba siaip labai nori, gali padulkint ir bjauria boba.
2.O antra- yra slykstu dauzyti tuoj gimsianciam vaikui peniu i galva.

1.Slykstynes tokie vyrai ...Ale ne visi gi blondinai...Gal g.gif .
2.Vienintelis gimdoje traumuotas peniu i galva -blondinas.Daugiau atveju istorijoje nepasitaike.
Atsakyti
QUOTE(Mirtenė @ 2010 11 16, 20:42)
Nu žiūrėkit, negi negraži? Negi negundanti?
user posted image

Grazi , bet apie seksa su ja tikrai minciu nekiltu ir erotiniu fantaziju nekiltu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .Priezastis - nescia .
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.253 @ 2010 11 20, 18:57)
siaip tai zmones, kurie kazka ismeta is savo organizmo...sika, myza, vemia, snypscia snargli, gimdo tikrai nera patrauklus.

Kartais kai kas gundo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bedugne @ 2010 11 23, 15:24)

.Vienintelis gimdoje traumuotas peniu  i galva -blondinas.Daugiau atveju istorijoje nepasitaike.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 11 22, 22:04)
Žmogus ne išmeta kažką iš savo organizmo, o save dovanoja naujai besimezgančiai gyvybei- tai pati gražiausiai meilės išraiška.
(Kai tai daroma nieko nelaukiant mainais...)

O man atrodo - tas dovanojimas yra pirmiausia didziule dovana sau asmeniskai - SAU, o ne tai gyvybei besimezganciai. Moteris patampa nescia sau, o ne vaikeliui. Ir su meiles israiska tas neturi nieko bendro - o gal jus kalbat apie tai,kad cia taip yra irodoma meile vyrui? - vat as tave taip myliu,net ir apnestejau is tos meiles - bet tie tokie irodymai irgi-ka as zinau - o dar jei nieko mainais nelaukiama - ar taip isvis buna gyvenime? Vat kazka prisileidi taip arti,kad su juo meile uzsiimi-ir nieko nesitiki nei nelauki ?..
Ir su vaikais - apie ta nieko nelaukima - neteko man dar sutikt tokiu zmoniu,kurie augina vaikus,ir nieko is ju nelaukia mainais. Paprastai visi sudedam i vaikus savus lukescius, ir laukiam tu lukesciu patenkinimo.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 11 24, 01:16)
O man atrodo - tas dovanojimas yra pirmiausia didziule dovana sau asmeniskai - SAU, o ne tai gyvybei besimezganciai.
Ir su vaikais -  apie ta nieko nelaukima - neteko man dar sutikt tokiu zmoniu,kurie augina vaikus,ir nieko is ju nelaukia mainais. Paprastai visi sudedam i vaikus savus lukescius, ir laukiam tu lukesciu patenkinimo.

Koks keistas poziuris g.gif ...
Kaip tai- SAU? Uzsimezgusi gyvybe-ne jusu nuosavybe. Jus tik isnesiojat, pagimdot, ir padedat asmenybei augti, tapti geru,protingu zmogumi.Viskas.
Va taip ir buna, kai augina tevai vaikeli, "ideda i ji savo lukescius", o jis ima ir ju nepateisina. Ir tada vajeeee....kokia tevams trauma doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 11 24, 00:16)
O man atrodo - tas dovanojimas yra pirmiausia didziule dovana sau asmeniskai - SAU, o ne tai gyvybei besimezganciai. Moteris patampa nescia sau, o ne vaikeliui. Ir su meiles israiska tas neturi nieko bendro - o gal jus kalbat apie tai,kad cia taip yra irodoma meile vyrui? - vat as tave taip myliu,net ir apnestejau is tos meiles - bet tie tokie irodymai irgi-ka as zinau - o dar jei nieko mainais nelaukiama - ar taip isvis buna gyvenime? Vat kazka prisileidi taip arti,kad su juo meile uzsiimi-ir nieko nesitiki nei nelauki ?..
Ir su vaikais -  apie ta nieko nelaukima - neteko man dar sutikt tokiu zmoniu,kurie augina vaikus,ir nieko is ju nelaukia mainais. Paprastai visi sudedam i vaikus savus lukescius, ir laukiam tu lukesciu patenkinimo.

O jūs kažko laukiate iš savo naujagimio? Ko?
Nemylite jo beatodairiškai ir besąlygiškai, vien todėl, kad jis nauja gyvybė, kuria reikia rūpintis, globoti, kuri auga, bręsta, keičiasi... ir tai gyvybei jūs esate, kaip indas, iš kurio ji minta; namai, kuriuose gyvena; oras, kuriuo kvepuoja... O ką tuo metu gaunate mainais? Aš tai nieko, išskyrus laimės bei meilės išgyvenimą, lydimą rūpesčio bei nerimo, kuriuos teko priimti ir išmokti su jais tvarkytis...
Netgi sakyčiau tai labiau narciziška, nei savanaudiška- beatodairiškai mylėti kitą, nes jis mano dalis, bet vaikui augant ir tampant atskira bei savita asmenybe tai keičiasi.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 11 24, 11:02)
O jūs kažko laukiate iš savo naujagimio? Ko?
Nemylite jo beatodairiškai ir besąlygiškai, vien todėl, kad jis nauja gyvybė, kuria reikia rūpintis, globoti, kuri auga, bręsta, keičiasi... ir tai gyvybei jūs esate, kaip indas, iš kurio ji minta; namai, kuriuose gyvena; oras, kuriuo kvepuoja... O ką tuo metu gaunate mainais? Aš tai nieko, išskyrus laimės bei meilės išgyvenimą, lydimą rūpesčio bei nerimo, kuriuos teko priimti ir išmokti su jais tvarkytis...
Netgi sakyčiau tai labiau narciziška, nei savanaudiška- beatodairiškai mylėti kitą, nes jis mano dalis, bet vaikui augant ir tampant atskira bei savita asmenybe tai keičiasi.

Vat as apie tai ir rasau-kad laukiam geru isgyvenimu, kad MAN bus gera,kai turesiu ta vaikeli. Kitaip-kodel tevai pergyvena,kai ju vaikas blogai mokosi? Kai ju vaikas nuklysta sunkeliais? Jei jis yra ne toks,kaip visi? Tam vaikeliui gal visai gerai blogai mokytis, gyvent ne taip,kaip kazkam norisi-bet tevai plaukus raunasi ir pergyvena? Juk bet ka gyvenime darydami laukiam, kad tas suteiks mums geru isgyvenimu - ne gyvenam kazkaip paprastai,nieko nelaukdami ir nesitikedami,bet kasdien tikimes is visur ir visko SAU gero - perkam farsa,ir tikimes,kad is jo issikepsim skanius kotletus - ne bet kokius,bele skrandziui uzkist,o tokius,nuo kuriu pajusim pasitenkinima. Einam i darba ne del to,kad rytais megstam anksti keltis,ar pati ideja kazka dirbt veza-o del to,kad gausim alga (galima gincytis sioje vietoje-bet ar daug matom zmoniu,kurie savo noru -be atlygio ar padekos kazka dirbtu?)
Atsakyti