QUOTE(Moonte @ 2010 12 13, 14:11)
Tai narmaliu, mylinciu zmoniu gyvenimo dalis. As kalbu ne apie tai, o apie ziniasklaidos opinijos primetima, kad moteri traktuoja kaip seksulaini objekta, net nestumo metu. Visu pirma moteris yra zmogus, turintys smegenine ir mokantis naudotis jos turiniu - mastyti.
Ranka ant sirdies padejus, man bloga darosi nuo bobisku zurnalu, masinio smegenu plovimo. Is visu puslapiu tik skamba, SEKSAS, SEKSUALU ir t.t. Suprantu kad tai neatsiejama zmogaus gyvenimo dalis, bet, kad jis taip sureiksmintas iki nenugincyjamos vertybes. Atsiprasau.
Ir kodel blondinas yra nenormalus, kad jam nescia moteris neseksuli? Man irgi nescia moteris nera seksulai ir ka... Ji man grazi kitaip.
O vat ziniasklaida - atskira tema.. Kadangi tarybiniais laikais sekso nebuvo,tai dabar 20 metu turim ta seksa su visomis jo apraiskomis dideliu kiekiu.. turbut-cia pagal tikslines vartotoju grupes viskas-jauniems-seksas,vyresniems-nelaimes,pensininkams-valdzios blogis.. Nors pritariu - jog jau sleikstu..
Ale kuo tokia info pakeist? Kai zmogus sotus-jam itinka daugiau kas, o kai jis alkanas-jam norisi instinktus, o ne smegenis, dirginanciu produktu..
O kad Blondinas nenormalus-na baikit,normalu viskas su juo,tiesiog jo vieno -kaip vyro-nuomones mazoka yra, o kazkokiu gan svariai issakytu vyrisku nuomoniu sia tema-gaila,bet ner (jei nekreipsim demesio i apsiseilejusiu vyruciu lyrinius pareiskimus,)