Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Murauskė @ 2007 07 27, 14:43)
Jus neisivaizduojat kaip as bijau tos proceduros blink.gif  scare.gif Man jau vien prisiminus gimdos foto silpna darosi wacko.gif ,o cia juk labai panasi procedura g.gif

nebijok, blogiau nebus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir pasistenk ant kedes gulet neisitempus....o tai uzklokuosi viska:)
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2007 07 27, 13:46)
TU  KA  blink.gif  blink.gif  blink.gif  visai  nepanasi  doh.gif  gimdos foto  tai  siaubiakas  unsure.gif .. o  cia sivis as tai  nieko  nejauciau,  taip kaip  eiline daktares apziura  thumbup.gif  labai svelniai viskas ir jokio  smausmo  thumbup.gif

Bet juk gimda kazkokiu prietaisu pagalba pasiekia g.gif Juk reikia atidaryti kakleli g.gif O tai nera skausminga g.gif
Atsakyti
na tai ten kazkoki metalini daikta ikisa, praplecia ir kisa toki milimetru keliu storumo katateri ir suleidzia viska i dugna gimdos ir viskas g.gif tada paguli dar 15min taip pat iskelusi kojas ir laisva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 07 27, 14:50)
Bet juk gimda kazkokiu prietaisu pagalba pasiekia g.gif Juk reikia atidaryti kakleli g.gif O tai nera skausminga g.gif

man tai istato ginek sauksta (sketikli) ir tada iveda kateteri...Viena kart dar su kazkokia mentele naudojo....O jausmas toks kaip vadinalinis echoskopas istatytas...ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 07 27, 13:50)

Nieko nereikia atidarineti per IUI, tik kaip jau sake, kad ideda sketikli, kaip ir per paprasta apziura, o per gimdos kakleli i gimda ivada visai plonyti kateteri. Be to IUI buna panasiai O metu, tai i daugiau gleiviu kaklekyje buna tuo metu, kas padeda tam kateteriui lengviau ilysti.

O man jau kokios dvi val sona skauda, taip noreciau tiketi, kad cia jau O ax.gif

O dvynuku ir as noreciau, bent jau mintyse. biggrin.gif Tikimybe tam yra siuo metu. Ryte MB pasakiau, kad pagaminsim siandien viena arba du leliukus arba nei vieno rolleyes.gif Tai svaigunele mane isvadino unsure.gif
Atsakyti
man tai irgi IUI visai nebaisi buvo schmoll.gif tik po jos praejus pusvalandziui pradejo spazmuoti pilvo apacia doh.gif ,nei pasedet,nei pagulet,gerai,kad gydytoja liepe isgert pora nospos tableciu,tai praejo thumbup.gif
Atsakyti
Nuraminot mane,mielosios wub.gif Bo tai jau baimes buvo pilnos ne tik akys,bet ir dar kai kas... ax.gif
As jau pradejau jausti,kaip auga mano folikuli-taip diegia sonus wub.gif Tikuosi,kad uzaugs kokie du o gal ir trys dickiai rolleyes.gif is kuriu bus naudos nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2007 07 27, 12:46)
TU  KA  blink.gif  blink.gif  blink.gif  visai  nepanasi  doh.gif  gimdos foto  tai  siaubiakas  unsure.gif .. o  cia sivis as tai  nieko  nejauciau,  taip kaip  eiline daktares apziura  thumbup.gif  labai svelniai viskas ir jokio  smausmo  thumbup.gif

cia tai jau kaip kam blush2.gif man gimdos foto buvo baikes palyginus su tais skaumingais IUI smile.gif
Atsakyti
Merginos,bukit geros parasykit,kokie jusu pojuciai po inseminacijos.Nes mano...tai jie labai stiprus,tuoj po IUI kita diena pradejau jaust,maudima pilvo apacioj, skausmus,nugara skauda,maudzia, pilva pucia ir t.t Krutine skausminga priliest neimanoma...Nu nezinau jauciuosi kaip visiska linoge. Gal cia nuo stimuliacijos. g.gif g.gif g.gif Ar buvo kam taip kaip man?
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2007 07 27, 21:56)
Merginos,bukit geros parasykit,kokie jusu pojuciai po inseminacijos.Nes mano...tai jie labai stiprus,tuoj po IUI kita diena pradejau jaust,maudima pilvo apacioj, skausmus,nugara skauda,maudzia, pilva pucia ir t.t Krutine skausminga priliest neimanoma...Nu nezinau jauciuosi kaip visiska linoge. Gal cia nuo stimuliacijos. g.gif  g.gif  g.gif Ar buvo kam taip kaip man?

Sveikutėle, man irgi kita diena po inseminacijos buvo labai blogai, pilvas isiputes, ir pradejo skaudėti labai, ir nugara irgi labai skaudėjo. Negalėjau net paeiti. Irgi negalejau suprasti kas tai yra, nes taip man niekad nebudavo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2007 07 27, 20:56)
Merginos,bukit geros parasykit,kokie jusu pojuciai po inseminacijos.Nes mano...tai jie labai stiprus,tuoj po IUI kita diena pradejau jaust,maudima pilvo apacioj, skausmus,nugara skauda,maudzia, pilva pucia ir t.t Krutine skausminga priliest neimanoma...Nu nezinau jauciuosi kaip visiska linoge. Gal cia nuo stimuliacijos. g.gif  g.gif  g.gif Ar buvo kam taip kaip man?

Man is po siandien ryte buvusios IUI paskui diena skaudejo ta sona, kur buvo folikulai uzauge, paskui praejo, o dabar vel skauda, bet dar stipriau unsure.gif O ir pilvas ispustas kaip barabanas ir raizo ji kazkaip. g.gif
Kiek pamenu, po pirmos IUI kokia savaite vis maude pilva unsure.gif
Manau cia visa tai buna nuo vaistu, nes pati procedura tai gana paprasta man atrodo g.gif
Papildyta:

Gal nori i sarasiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 27 liepos 2007 - 21:24
Labutis 4u.gif
Įtraukite ir mane į sąrašiuką smile.gif
Šiandien man padarė antrą IUI biggrin.gif
Atsakyti