Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

laukiu, aciu uz atsakyma 4u.gif tik norejau patikslinti, nes niekada per mmm nebuvau pas gine, ar is tiesu gine su ekoskopu ziures cistas per mmm blush2.gif
[/quote]

Taip su vaginaliniu echoskopu...ir butent ciklo pradzioje turi ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 30 liepos 2007 - 13:05
7 diena po IUI pasirode kazkokios ruzavos isskyros, buvo vos vos kraujo. Pilva maude ziauriai ir strenas skaudejo, kaip per mmm. Jau buvau net apsidziaugusi - galvoju dar nepraejo nei 14 dienu po O, o jau mmm pasirode ir laukt ilgai ju nereikejo. Bet taip viskas ir dingo ir skausmai dingo ir papuku jautrumas dingo, gal cia Ovritelio dar likuciai poveiki dare? Dar geriau estrofem su thrombo ASS. Kazkokia mistika g.gif
Atsakyti
4u.gif Laukiu, siandien skambinau i VK ir klausiau del vizito pas gine del cistu, tai administartore kuri pakele tele pasake man kad geriausiai ziureti pries pat menesines. Totaliai pasiemtusi blink.gif ,

O dar be to U iseina menesiui atostogu, sake is atostogu grizta Visockiene, gal kuri nors mergina pas ja dare IUI blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 07 30, 18:25)
4u.gif Laukiu, siandien skambinau i VK ir klausiau del vizito pas gine del cistu, tai administartore kuri pakele tele pasake man kad geriausiai ziureti pries pat menesines. Totaliai pasiemtusi  blink.gif ,

O dar be to U iseina menesiui atostogu, sake is atostogu grizta Visockiene, gal kuri nors  mergina pas ja dare IUI  blush2.gif

Aš pas ją cielas 4 IUI dariau
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2007 07 30, 19:31)
Aš pas ją cielas 4 IUI dariau

4u.gif aciu simbute uz atsakyma. o kada pas ja eidavai cistas ziureti? blush2.gif beja, o o kokios pas tave problemeles?
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 07 30, 19:11)
4u.gif aciu simbute  uz atsakyma. o kada pas ja eidavai cistas ziureti? blush2.gif  beja, o o kokios pas tave problemeles?

Eidavau pirmą mm dieną, jei viskas O.K, tada ir skirdavo vaistukus.
Pas mane neatpraeinamas kiaušintakis.
Sekmės tau 4u.gif IUI fronte
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 07 30, 20:04)
7 diena po IUI pasirode kazkokios ruzavos isskyros, buvo vos vos kraujo. Pilva maude ziauriai ir strenas skaudejo, kaip per mmm. Jau buvau net apsidziaugusi - galvoju dar nepraejo nei 14 dienu po O, o jau mmm pasirode ir laukt ilgai ju nereikejo. Bet taip viskas ir dingo ir skausmai dingo ir papuku jautrumas dingo, gal cia Ovritelio dar likuciai poveiki dare? Dar geriau estrofem su thrombo ASS. Kazkokia mistika  g.gif

Gal, cooliuke, geras zenklas tos iskyros...ir dar 7 diena po IUI...Gal implantacija? g.gif g.gif LAbai idomu 4u.gif 4u.gif

(nors man viena karta ruzavos isskyros baigesi uzdegimu, bet skausmu tikrai nebuvo)
Atsakyti
labas rytas visoms,kaip nuotaikytes smile.gif Laukiu kaip tavo reikaliukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta. @ 2007 07 31, 09:14)
labas rytas visoms,kaip nuotaikytes  smile.gif  Laukiu kaip  tavo reikaliukai? smile.gif

Labas rytas,

vis dar laukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik dabar mmm, o ne teigiamo rezultato rolleyes.gif rolleyes.gif jau taip noriu, vel kuo greiciau startuot su IUI...nezinau, toks vaizdas kaip nepadaryta procedura, tai rodos nieko apskritai ir nedarau doh.gif doh.gif doh.gif

Kazin, kaip mergaitems neitrauktoms i sarasiuka sekasi Vilmuncei ir Zulikai?
prisiminiau, kad siand sapnavau, kad pykot ant manes, kad nepasidariusi IUI rasau siame skyrelyje...taip taip kazkam rastiskai guodziausi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tai va prasau ant manes nepykti...Vistiek netrukus prie Jusu prisijungsiu su savo 4 IUI:wub: wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 31 liepos 2007 - 07:34
QUOTE(Laukiu @ 2007 07 31, 08:11)
Gal, cooliuke, geras zenklas tos iskyros...ir dar 7 diena po IUI...Gal implantacija? g.gif  g.gif LAbai idomu 4u.gif  4u.gif

Cooliuke, va butent ta pati ir as pagalvojau, kad turbut implantacija 4u.gif
Atsakyti
Svetucia,

ar buvai pas daktariuka?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 07 31, 08:21)
Labas rytas,

Kazin, kaip  mergaitems neitrauktoms i sarasiuka sekasi Vilmuncei ir Zulikai?

nu nežinau, bijau ką nors ir sakyti, bijau prisisvajoti ir žemai bei skaudžiai kristi. kaip bus taip bus, kol kas dar gyva...
Atsakyti