Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

Mano sūnui jau greit du mėnesiai. Kiek skaičiau jau nuo 2 mėn. galima kažkiek laiko jį nešiotis kengūroje. Su kiekviena diena vaiko noras tupėti ant mamos rankų auga, o mamos nugara su amžium nestiprėja  :D Be to, kad ir į arti esančią parduotuvę nesinori trenktis su vežimu ar su nešiojama kėdute, kurią pakankamai sunku nešiot net ir vyrui. Noriu pasiklaust jūsų patarimo ar verta pirkti kengūrą, kokią rinktis, kiek maždaug kainuoja.
Atsakyti
mes nusipirkom nesykle kai buvo kokie 2-3 men, bet taip iki siol ir nenaudojam (dabar mums tuoj 9 men). gal kelis kartus tetis namuose pazaide tuo viskas ir baigesi. Musu kieme maciau net 2 mamos nesiojasi savo maziukus.
Atsakyti
Aš asmeniškai pabandžiau kengūra ir padėjau į šalį. Po 10 min pradėjo man taip laužti nugarą kad ojojoi..

Nuo 1 mėn iki 8 mėn vaiką nešiojau susirišusi juostą. Buvo labai patogu abiems  :D Susiriši kaip nori - nori vaikas guli horizontaliai, nori vertikaliai, nori neši jį ant nugaros ir svarbiausia jokių nugaros ir pečių skausmų.

Paskiau skuduryne radau Snugly nugarinę nešioklę. Gaila kad vaikas dar po poros mėn ją išaugo  ;D
Dabar naudoju juostą ir iš Renax įsigyta rėminį nešioklį nešti vaikui ant nugaros (deja šis turi trūkumą kad vaikui be galo nepatogu joje kai užmiega)
Atsakyti
Gana ilgai nešiojausi vaiką kengūroj.Labai praversdavo, jei reikėdavo  su vaiku į miestą nuvažiuoti ar ilgesniam laikui kažkur išeiti, nes prie mamos visada ramutėlis būdavo, ko nepasakyčiau apie vežimą.Nešiojau iki kokių 8-9 kilogramų.Su vežimu būdavo tik į kiemą, netoli namų, kad jei dūdos prasidėtų, greitai grįžt galėtume.Bandžiau toj kėdutėj nešioti- ne kas, rankos atrodė iki kelių nutįs.
Atsakyti
QUOTE
Su vežimu būdavo tik į kiemą, netoli namų, kad jei dūdos prasidėtų, greitai grįžt galėtume.Bandžiau toj kėdutėj nešioti- ne kas, rankos atrodė iki kelių nutįs.


Su maniškiu tas pats. Jis ne iš tų, kur grynam ore vežime nulūžta po 5 min. greičiau po penkių minučių bus [smiley=20.gif]...apie ramų gulėjimą net nėr kalbos...na nebent labai išimtinais atvejais. O ant rankų lūžta vos kelias minutes pasidairęs aplink. Turbūt teks pasieškoti tos nešynės artimiausiu laiku, nes nepabandžius nesužinosiu. O gal ims ji man ir palengvins gyvenimą  :D
Atsakyti
3 menesius padulkejo spintoje, tada atidaveme. Mums daug lengviau vaika nesiotis ant ranku, be to - ne itin daug nesiojome. Nepatogi buvo vienu zodziu, o firmos geros - bebe comfort berods, ir kaina atitinkama.

O va mamyte, kuriai atidaveme - nesiojasi ir dziaugiasi.
Atsakyti
o cia kaip kam. Man pvz vakar per lietu buvo labai patogu su ja vaika i poliklinika nestis. Vezimas netiko, nes gan toli ir reikia vaziuoti su autobusu, o taksi pagailejau pinigu.
Jei nori viena galiu parduoti - turiu dvi.

O i nesykle galima deti nuo tada, kai jau nulaiko galva, o jei su kieta nugarele, tai ir anksciau
Atsakyti
Slingas geriau ! Nes tinka nuo pirmu dienu iki 2-3 metu ! Mazai vietos uzima, pigiau, nereikia sukti galvos, ar vaikas jau laiko galvele, o ir zindyti nenusiimant galima ! As tai tik uz slinga ! Turejom ir kengura, t.y. turim iki siol, metos kazkur sandeliuke. Gaila, kad toli gyvenu - atiduociau.
Atsakyti
Nu va, Irena, subalamūtijai dabar su tuom slingu  ;D ;D sėdžiu dabar ir galvoju ar nesu per didelė tinginė, kad jį paisiūt. Mačiau visas nuorodas temoj "Ant mamytės rankų...."
Ačiū, Silvute, turėsiu omeny, kad turi laisvą kengūrą. Jei ką parašysiu. Pakolkas galvytės gerai nelaikom, truputį dar girta galvytė  ;D, tai dar turiu laiko prasizonduot ir apsispręst kas geriau.
Atsakyti
O as kengura iki siol naudoju, nors mazius jau beveik 10 kg sveria  ;) Aisku sunkoka, bet kiekviena diena taip netampau, tai ir nugara per daug nenukencia. Taip varom i parduotuves, kavines ir pan. Aisku vaziuojam ir su vezimuku, bet su juo mazesnej MAximoj ar IKI nepasisuksi ir i antra auksta nelabai pakilsi. Be to maziui dar tik 6 men., tai nelabai dar leidziu vezime sedeti, del to jam idomiau nesyneje stebeti pasauli  :)
Atsakyti
Silvute, o kokia pas tave ta laisvoji kengūra? Ar jos kaip nors skirstomos, pvz pagal vaiko svorį? Aš šiuo klausimu žalut žalutėlė... biggrin.gif Ir kokia kaina?
Atsakyti
O gal galit nurodyt nuorodą, kur paaiškinti kaip pasisiūti tą 'slingą'? parduotuvėse turbūt tokio daikto nenusipirksi?
Atsakyti