Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

As norejau paklausti, nuo keliu menesiu tose nesioklese - kengurose galima nesioti kudikius??? doh.gif Ir kokio svorio kukulius jos atlaiko? Nes pvz, mano kleckiukas yra 2 men su trupuciu, o sveria...7.4kg blink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
o ho sroris
Atsakyti
man kengura reikalinga. tik deja siuo metu salta, tai sunku vaika su zieminiu kombinezonu i ja sukisti. uztai mazai ir naudojuosi sad.gif bet siaip, net namie ji mums pravercia thumbup.gif jauciu vasara tik joje ir tasyciausi savo mergiote g.gif
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 02 07, 21:23)
As norejau paklausti, nuo keliu menesiu tose nesioklese - kengurose galima nesioti kudikius??? doh.gif Ir kokio svorio kukulius jos atlaiko? Nes pvz, mano kleckiukas yra 2 men su trupuciu, o sveria...7.4kg blink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Jei pati nebepanesi visada galima vyra ikinkyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE (happymather @ 2004 02 07, 19:36)
o ho sroris

Kad jis nemazas ir gime - 4.158kg rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Atleiskit, neismanelei: kas ta nesiokle ? Ar cia kaip kedute ?

Siaip as naudoju medziagine nesyne per peti (jau visom nusibodau, tikriausiai su ta reklama). Vaikuj jau metukai, naudojam nuo pat gymimo ir vezimo dar neturim. Neagituoju visas ismest vezimus, bet manau, kad tai labai pravartus dalykas namie. Mes turejom ir kengura, bet i ja vaikas netilpo nuo keturiu men. ir panaudojom ja vos kelis kartus. Apie nesynes daug prikalbejom cia: http://supermama.com...p?showtopic=258

Atrodo nesynes mazdaug taip:
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena: 07 vasario 2004 - 23:35
QUOTE (ingridatreff @ 2004 02 07, 18:22)
Manau kengura nelabai reikalinga. Jei kur eini-tai su vezimu, be to vaikutis taip greit auga. Maniskei jau 6 men. siandien bandziau eiti i parduotuve su kengura, be galo sunkus nesinys buvo. biggrin.gif Is viso naudojau ja gal 3 kartus. smile.gif

Man atrodo kad kenguroj kaip tik lengviau, lisno svorio nera, o kedute :vaikas + kedute. mes aisku vis tiek kedute pirksim, bet idomu ar tada kenguros reikia.
Atsakyti
QUOTE (ingridatreff @ 2004 02 07, 18:22)
Manau kengura nelabai reikalinga. Jei kur eini-tai su vezimu, be to vaikutis taip greit auga. Maniskei jau 6 men. siandien bandziau eiti i parduotuve su kengura, be galo sunkus nesinys buvo. biggrin.gif Is viso naudojau ja gal 3 kartus. smile.gif

o kokia pas tave kengura? Gal nori parduot?
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 02 08, 13:38)

jeigu abejoji pirkt ar ne tai tada pirk deveta buna tikrai neblogu. o as tai kengura tikrai daug naudojau nes ne visad vyras i poliklinka galedavo nuvesti o taksui man kazkaip bapkiu budavo gaila. Man tikrai pravercia ir dabar nors tuoj maniskei bus 9 menesiai ir nesioju ja nuo 3 menesiu smile.gif. Cia ziuriu kaip kam jeigu mama ratuota ir turi savo asmenine masina tai tada gal ir nelabai reikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 02 08, 13:38)

pas ja labai gera kengura, maciau thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi už kengūra, su ja einam pasivaikščioti, į polikliniką, į parduotuvę. Maniškis sveria jau 8,2 kg, bet dar panešu. O vat vežimą tai be reikalo įsįgijom, labai sunku jį tasyti iš 3 aukšto. Nagliui jau 4,5 mėn, bet vežimu tik kelis kartus tepasinaudojom. Na, gal vasara pravers dar...
Atsakyti
Turiu as ir kengura ir nesykle. Man nesykle patogiau, as u ja ir i pard varydavau ( mes pasiperkam "rietko no mietko laugh.gif "), o kenguroj maniske nebudavo, tik isodindavau ir rekdavo is karto g.gif be to ir ortopedai kenguras peikia, atseit jos stuburui kenkia, o nesyne stuburui pritaikyta, aisku ja tampytis sunkiau yra. Siaip tikrai daug vezima naudoju, juk kai eini i lauka tai baisu ziuret kaip 2.gif miega kenguroj, toks susirietes visas. Na nezinau, man labiau tiko nesyne, dar dabar joj valgom, naudoju kaip kedute namie, nes ugiu ir svoriu nebetelpam thumbup.gif
Atsakyti