Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

as saviske dejau nuo 2 sav. musu nesiokle (kengura) su tvirta nugarele ir gerai laike galva, zodziu skirta nuo pacio maziausio amziaus smile.gif dar ir dabar ja naudoju, nors maze jau sveria 9kg blink.gif
Atsakyti
Mes " kenguriuka " išbandem tik 4.5 mėn., nes kalusem savo daktares ir ji patare, ne anksciau kaip nuo 4 mėn. Šiaip dažniausiai rekomenduojama nuo 3 mėn., išskyrus tas, kur nuo pat gimimo. Tik dabar turim bėda, nes nebeina paguldyt i vezimą, išskyrus kai jau lūžta kaip miego nori. Nes jei tik einam į lauką, tai mažių reikia nešti, nes labai jau žingeidus, viską reikia matyti, visur dalyvauti. 2.gif
Atsakyti
Rekomenduojama nuo 3 mėn. Tikrai net pakietintoj kengūroj vaikutis susmunka, suspaudžiami plaučiai, jam sunku kvėpuoti, gali iškrypti stuburas. Aš pradėjau po truputį nešioti nuo 3,5 mėn, kai pamačiau kad nesulinksta, galva nenusvyra, jam gerai. Bet nešioju tik extra atveju. Būna namie jau rankų nebepakeliu nuo nešiojimo, tai įsidedu į kengūrą. Vežiausi ir į atostogas.
Gulimą kengūrą mačiau pas pažįstamą mamą. Lėlytė guli sau ant tokio kieto pagrindo, galvytė po tokiu kietu kapišonu, viską laiko diržai. Vėliau visa tai persidaro į paprastą kengūrą.
Atsakyti
Dabar jau tiksliai nebepamenu - regis, kad nuo kokiu poros menesiu "kenguriuke" nesiojau, gal ir nuo kiek anksciau... Nesiojau iki metuku faktiskai - kol pats gerai vaikscioti nepradejo. Uzaugo be vezimo, galima sakyti, "kenguriukas" buvo pagrindinis "transportas".
Atsakyti
O ar jusu vaikuciai nepriprato buti nesiojami nesiokleje,nes nusipirkau gera nesiokle "Babybjorn" thumbup.gif kur nuo 3,5 - 10 kg.,tai pradesim vaiscioti joje,bet pagalvojau ar paskui man nores miegoti ir vazinetis vezimely g.gif ,nes kartais patogiau su vezimu pvz. i parka. clap_1.gif Kaip jums siuo atveju sekesi? g.gif
Atsakyti
mes turim kazkokia sophie, su ja nuo kokiu 3 menesiu einam i neilgus pasivaiksciojimus apsiprekinti. maniske joje uziega, jei jau nori, o jei noriu kad miegotu ilgiau, tai nusiimu ir persimetu per viena peti, kadangi nugarele pakietinta - ji kaip lopsy. Va siandien issivertem per sventes rugsejo 1 puikiausiai.
Bet vienam ilgam su bet kokia tobuliausia konstrukcija SUNKU:) reikia eiti nors dviese su tetuku ir keistis, tada visiems bus gerai:)
Atsakyti
QUOTE (Tinulis @ 2004 09 01, 04:36)
O ar jusu vaikuciai nepriprato buti nesiojami nesiokleje,nes nusipirkau gera nesiokle "Babybjorn" thumbup.gif kur nuo 3,5 - 10 kg.,tai pradesim vaiscioti joje,bet pagalvojau ar paskui man nores miegoti ir vazinetis vezimely g.gif ,nes kartais patogiau su vezimu pvz. i parka. clap_1.gif Kaip jums siuo atveju sekesi? g.gif

Musu kaip tik irgi "Babybjorn" nesiokle rolleyes.gif. Aisku, kad priprato, tik man problemos nebuvo, nes - kaip jau sakiau - vezimo faktiskai nenaudojau. Kai/jei uzmigdavo joje, paprastai galima buvo paguldyti kitur (i vezima labai retsykiais ar namie ant lovos, o ir siaip kur) dazniausiai be problemu.
Atsakyti
O kur ir už kiek pirkot tą Babybjorn nešyklę? Kuo ji gera? Aš kaip tik ieškau nešyklės, bet nežinau dar gerai, kuri geresnė. tongue.gif
Atsakyti
As mokejau 50 svaru. Kaip raso,kad ji apdovanojimus pelniusi clap.gif uz :
1.patogios ,placios petnesos tevams
2.pakietinta patogi atrama vaiko galvai ir kaklui
3.vaikas gali ziureti i mama arba isore
4. patogi nusiimti
5 . gali vaika isiimti net miegant
6. plaunama masinoje.
Del visu punktu pilnai sutinku thumbup.gif thumbup.gif .Tikrai labai patenkinta ja ,nors is pradziu ziurejausi "Tomy " nesiokle,bet drauge padovanojo 30 svaru vauceri,tai nusipirkau geresne ,gal prireiks ir ateity ir tikrai kolkas nesigailiu. clap.gif
Atsakyti
O jau patogumas tos nešyklės! Aš net nežinau kokios čia firmos mūsiškė, dovanota, su pakietinta nugarėle. Dukrytė joje miega puikiai. Prisiglaudžia ir užsnūsta. Nežinau ar sveika vaikelius ilgai ten nešioti, ar ne, bet aš nešiodavau tol, kol aš pavargdavau, arba pupa pavargdavo. Tiesa, vežimėlį nelabai mėgsta, jame ramiai sėdi tik tada, kai stumiu veidu į priekį. Tada gali dairytis.
Nuo kada nešioti? Rekomenduoja nuo 3 mėn. Aš pabandžiau truputį anksčiau pasodinti, bet kaip mažoji graudžiai verkė. Tada sulaukus 3 mėn., ir vėl nepatiko. Tada dar po 2 sav. ir nuo tada thumbup.gif
Atsakyti
Mes nesiokle pradejome naudotis nuo 3.5men., jokios neigiamos reakcijos is dukrytes nepajutau biggrin.gif , todel tais momentais kai ji nenori guleti vezime (o dabar tai vis dazniau pasitaiko), as naudojuosi nesiokle, nes nesioti ant ranku vaika ir dar stumti vezima tai tikrai ne pats maloniausias dalykas wink.gif
Kartais mazyle nesiokleje "nuluzta", ir kaip niekur nieko sugeba pamiegoti biggrin.gif
Taigi nesiokle vertinu kaip labai naudinga pagalbine priemone, nevarzancia judejimo laisviu thumbup.gif
Atsakyti
Aš panešioju WOMAR nuo 2 mėn., man tai patogiai ten ji "sėdi", anksčiau visada užmigdavo, dabar jau ir pasižvalgo. Aišku gydytojai sako nuo 3 mėn., nu bet neiškrypsta kūdikiams taip greitai tas stuburas, dar nė vieno nežinau tokio, mes masažuojamės tai man nebaisu. man tik juokas ima kai gydytoja išsigasta kai pamato, kad sodinu savo 4 mėn. duktytę, kad ji žinotu jog taip jau 2 mėnesiai sodinama doh.gif . Nieko jai neatsitiko, niekas per tuos du menesius neiškrypo.
Šiaip man ji išeitis, nes priešingu atveju tektų ant rankų nešti. Be to, daugelis mamų juk nešioja naujagimius ir kūdikius stačius kaip ir pasodintus ant rankos, o gydytojai sako kad negalima taip wink.gif smile.gif
Ta už 50 svarų atrodo thumbup.gif , bet man atrodo Lietuvoj kainuotų kokius 200 tada blink.gif , ir kažin ar ilgai dar nešiosiu, nes 8 kg jau, o dar tik 4 mėnesiai manajai unsure.gif , neilgai panešioju, nes pečius paskausta nuo tokio svorio unsure.gif
Atsakyti