Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

QUOTE(coco @ 2004 12 18, 15:29)
Raideles,jauciu faina nesioti leliu tame slinge? Jeigu maniske nors kiek megtu pagulet,tai as irgi tokio noreciau.Bet ji megsta,kad nesiociau statmenai pakelusi

Ta pati problema wink.gif Kai nesioju ant ranku - turi buti stacia ir jokiu budu ne kitaip. O slinge jai gerai ir pusiau gulom. Siaip sako, kad reikia nuo mazumes prie tokiu daiktu pripratinti. Nors zinau mama, kuri menesio leliuka pripratino prie slingo. Be to, slinge galima nesioti ir staciom, ir ant klubo, ir veiduku i prieki, ir ant nugaros ir iki 3 metu wink.gif

Nu as cia maniake nesyniu, tai nekreipkit demesio wink.gif
Atsakyti
AS irgi, dar viena manjake. Savo antraji vaikuti i nesiokle ikisau praejus 2 val po gimdymo. Ir sekmingai nesioju iki siol... tongue.gif

Raideles, kaip jum sekas ??

P.S. http://www.supermama...opic=258&st=120
Besidomonciom apie musu su Raidele nesioklemis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena: 18 gruodžio 2004 - 17:07
Aciu Raideles smile.gif

Kaip reikaliukai?
Atsakyti
Ikisau mazaja i nesiokle,bet nesedi ji ten,nors tu ka-visaip isbandziau,ir galvyte toliau laikyt, ir arciau,bet ji tik verkia ir viskas sad.gif ,nori ant ranku.
Kaip pripratint prie nesiokles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2004 12 20, 08:35)
Ikisau mazaja i nesiokle,bet nesedi ji ten,nors tu ka-visaip isbandziau,ir galvyte toliau laikyt, ir arciau,bet ji tik verkia ir viskas sad.gif ,nori ant ranku.
Kaip pripratint prie nesiokles? g.gif

Aš savąjį nešyklėj nešioju nuo 3 mėn.Bet irgi nelabai patenkintas.O tu gal pabandyk dažniau dėti į nešyklę.Iš pradžių pavaikščiok po kambarius.Turėtu priprasti, juk jai irgi naujiena.
Atsakyti
QUOTE(virgyte @ 2004 12 20, 09:29)
Aš savąjį nešyklėj nešioju nuo 3 mėn.Bet irgi nelabai patenkintas.O tu gal pabandyk dažniau  dėti į nešyklę.Iš pradžių pavaikščiok po kambarius.Turėtu priprasti, juk jai irgi naujiena.

Bandysiu wink.gif
Atsakyti
radau va tokia kengura:
http://www.chicco.com/hp.asp
kaip suprantu, ji tinka nesti ir visai leliuka, nuo gimimo?tipo gulima padetis pasidaro?o kaip ji ten pasidaro?ar vaikiukui tikrai patogu bus? blink.gif gal kas susiduret?
Atsakyti
Labutis mamytes smile.gif Man labai reikia nesynes – kenguros. gal kas turit ir jau nebenaudojat? Jeigu neprasytumet labai brangiai tai pirkciau!
Atsakyti
QUOTE(filomenuke @ 2005 01 05, 16:54)
Labutis mamytes smile.gif Man labai reikia nesynes – kenguros. gal kas turit ir jau nebenaudojat? Jeigu neprasytumet labai brangiai tai pirkciau!

Turim, nebenaudojam, o ir naudojom gal pora kartu. Nenauja ji, bet stovis tikrai geras. Tikrai galiu uz simboline kaina parduot smile.gif Tik siokia tokia problemele- mes is Kretingos sad.gif Daznai nuvykstam i Klaipeda, karta per menesi kazkas is saviskiu vaziuoja i Vilniu. Tai jei tinka tokie miestai perdavimui- mielai prasom tongue.gif
Atsakyti
Mes naudojom nesykle-kengura labai mazai blink.gif pirkom nauja, Hauck, ir dar brangi buvo! O dabar stovi vargse sau be darbo... Pazistu mamu , kurioms ji buvo labai reikalinga, o mums kazkaip neprireike beveik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gima: 07 sausio 2005 - 20:43
Kazkaip ir mums tos kenguros neprireike - prastovejo spintoj metus, o po to atidaviau rolleyes.gif As su vaiku po parduotuves nevaiksciojau, arba vyra kartu vesdavausi,tai jis leliuka vezimo krepsi panesiodavo tongue.gif O siaip tai visur su auto vazineju ir man jokiu probelemu nekilo kelis zingsnius paciai vaikuti panest, o dabar jau pats eina smile.gif
Atsakyti
Mes turėjome dvi nešykles, bet nei viena iš jų nesinaudojome. Mes su leliuku į lauką tik su vežimu eidavom, o jeigu į parduotivę važiuodavom, tai tik su vyru smile.gif
Atsakyti