Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

Įsigijau savo pupai Patapum nešioklę. Mažylei dar tik 4.5 mėn, tik ji stambuolė pas mane, tai vat ir susimąsčiau, ar jau galima nešiot, ir kažkaip labai stipriai kojytės praskėstos, ar nieko? Gal kas galėtumėt patarti?
Užsikapsčiau su vežimėliu senamiesčio gatvelėmis smile.gif Noriu ko nors patogiau smile.gif
Atsakyti
O as turiu taip vadinama slinga. Nepavyko man su juo susidraugauti biggrin.gif Gal, sakau, kas nors turi noro ji isigyti? blush2.gif Keleta kartu bandytas ir karteli isskalbtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 03 09, 14:10)
O as turiu taip vadinama slinga. Nepavyko man su juo susidraugauti  biggrin.gif Gal, sakau, kas nors turi noro ji isigyti?  blush2.gif Keleta kartu bandytas ir karteli isskalbtas  ax.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2008 03 05, 14:15)
Įsigijau savo pupai Patapum nešioklę. Mažylei dar tik 4.5 mėn, tik ji stambuolė pas mane, tai vat ir susimąsčiau, ar jau galima nešiot, ir kažkaip labai stipriai kojytės praskėstos, ar nieko? Gal kas galėtumėt patarti?
Užsikapsčiau su vežimėliu senamiesčio gatvelėmis smile.gif Noriu ko nors patogiau smile.gif

As irgi Patapum turiu,nes sunkus vaikutis ir ikitas nesynes netelpam, man patogi,tik sunku vienai is pradziu ja uzsisegt buvo, iprast reikia. Del kojyciu, tai kai pirkau aiskino,kad tokia,varliuko poza ju ir yra taisyklinga g.gif nu labai jau isiskecia daug,man irgiitarttinai atrode,bet kaiilgiau panesioju,dar ir uzmigt sugeba, tai manau jam patogu. Nu svoris jo,jauciasi nugarai kai 10kg nesi, maniskie Patapum iki 25kg, nu nzn kaip panesiu vaikiuka, nebent ant nugaros.

smile.gif Ar yra dar su Patapum mamyciu, turinciu patirties didesnes?
Atsakyti
QUOTE(kriokliukas @ 2008 03 16, 23:43)

smile.gif Ar yra dar su Patapum mamyciu, turinciu patirties didesnes?

Mes patapum naudojom nuo 5 iki 9 mėnesių, kol buvo vasara ir šilta, o kai atėjo ruduo, žiema, prirengtą vaiką pasidarė labai nepatogu ir netgi sunku nešioti. Galvoju, jei nešynė būtų kiek didesnė, tai būčiau ir žiemą nešiojusi. Dabar kartais ir namie įsidedu, bet vaikas jau savarankiškas, nelabai nori ten sėdėti.
Atsakyti
Pas mane buvo Womar nešioklė,bet su ja labai mažai teko "draugaut"-nu nepatiko man taip vaikiuką nešiot, mums žymiai geriau sekėsi su vežimėliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 03 09, 15:10)
O as turiu taip vadinama slinga. Nepavyko man su juo susidraugauti  biggrin.gif Gal, sakau, kas nors turi noro ji isigyti?  blush2.gif Keleta kartu bandytas ir karteli isskalbtas  ax.gif

Neskubėk. Kiek laiko mažylei? maniškei patiko ten sėdėti tik nuo 6 mėnesiukų kažkur. 4u.gif tada patapo beveik nepakeičiamu- o nešiojau ją visai ne taip kaip parodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2008 03 05, 13:15)

Senokai parašytas postas, nemačiau anksčiau blush2.gif Kaip jums sekasi dabar nešioti?
Dėl kojyčių, tai nereikėtų pergyventi - ortopedai būtent tokią padėtį laiko geriausia besiformuojantiems klubams (ne kojytėmis tiesiai žemyn, pakabintam ant lyties organiukų... unsure.gif ). Jei pasižiūrėtum į vaikučius vaikjuostėse, arba nešiojamus stačiai slinge - jų kojytės yra tokioje pačioje pozoje. smile.gif

Iš tikrųjų labai norėtųsi sužinoti, kaip sekasi ir kitiems nešioti. Nors universalios nešioklės visiems visiems vaikams nėra, mes girdim tik teigiamus atsiliepimus ir vienų tėvelių rekomendacijas kitiems įsigyti Patapum tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas parduodat patapum nesykle?
Nes nauju kainos tai kandziojasi, o dar neaisku, ar patiks vaikuciui.. wink.gif
Atsakyti
Perspejimas visoms mamytems naudojancioms nesynes: prilaikykit rankomis visada vaikiuka nesyneje, nes ir paciu geriausiu firmu nesynes kartais paveda... Nusipirkau naujutele Chicco firmos You&Me nesyne, ir tik isodinus vaikiuka, issoko su visom spyruoklem ir per visa kambari nuskriejo virsutinio uzsegimo detale. Gerai, kad sedejau su lialka ir buvau ja apsikabinusi, nes jei buciau stovejusi, nuo savo svorio ji butu kritusi zemyn tai sasagai trukus.

Zinoma, nesyne keisiu kita, zinoma man ja pakeis; ir teks kita naudotis, ir nezinia, ar nutiks kas panasaus, ar ne, bet isitikinau, kad nesynes nepretenduoja i "visiskai laisvu ranku irangos" kategorija...
Atsakyti
Savo mazaji suneli nuo mazu dienu iki virs metu nesiojau Babybjorn nesykleje. Pradzioje labai skeptiskai i ja ziurejau, nes nepigi ji doh.gif , bet kitos iseties neturejau, nes vaikas pradedavo verkti pasivaisciojime metu po miska, o as nesugebedavau viena ranka ji nesti, o kita stumti vezima kemsynais schmoll.gif Si nesyne buvo pats geriausia daiktas pirktas vaiko auginimui. Labai tvirta, patogi tiek man, tiek suneliu. Kartais vaikas joje uzmigdavo, tai be vargo galedavau is jos isimti (nes visa nusisega). Taip vaikciodavom pajuriu, i parodas ir tvarkydami namus.
Kai isaugom ja naudojam nesimui skirta dirza. Naudojam ne taip daznai, bet juo irgi esame labai patenkinti thumbup.gif

http://www.gizmag.com/go/1404/
Atsakyti
Sveikutes, o kur geriausia gauti issamia konsultacija sia tema ? Gal yra spec. parduotuve ?
Atsakyti