Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

QUOTE(ritukasx @ 2009 02 02, 15:43)
Mes turim dezute nuo Chicco You&Me nesiokles, tai parasyta, kad tinka nesioti vaikus nuo 3,5 kg iki 12 kg  ax.gif
Gal kas is kaunieciu norite pirkti?  blush2.gif

tai praktiskai nuo gimimo galima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2009 02 03, 00:14)
tai praktiskai nuo gimimo galima? unsure.gif

Tai taip iseina, jeigu vaikiukas gime standartinio svorio ax.gif
Bet mes tu Chicco ir kitokiu kenguru nenaudojam, nes bent jau man nepatogu ir gaila vaiko, kai jis beveik kabo joje.
Naudoju slinga ir Patapum nesiokle smile.gif o Chicco nesiokle guli nenaudojama schmoll.gif
Atsakyti
gal galite patarti kokios firmos nesykle reiktu pasirinkt blush2.gif man ji reikalinga tik vyresnelio parsivedimui is darzelio ir nuvedimui i bureli ax.gif reikia, kad butu patogu greit mazyli isideti ir atvirkciai smile.gif mano kleckas jau 9 kg. sveria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2009 02 03, 19:34)
gal galite patarti kokios firmos nesykle reiktu pasirinkt  blush2.gif  man ji reikalinga tik vyresnelio parsivedimui is darzelio ir nuvedimui i bureli  ax.gif  reikia, kad butu patogu greit mazyli isideti ir atvirkciai smile.gif mano kleckas jau 9 kg. sveria  doh.gif

Bent jau as patarciau Patapum nesiokle, labai patogiai naudojasi, lengvai nusiimti-uzsideti thumbup.gif
Stai cia ja galima pasiziureti ir isigyti
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 02 03, 19:39)
Bent jau as patarciau Patapum nesiokle, labai patogiai naudojasi, lengvai nusiimti-uzsideti  thumbup.gif
Stai cia ja galima pasiziureti ir isigyti

thumbup.gif tik biski brangoka blush2.gif gal rasiu deveta g.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2009 02 03, 19:45)
thumbup.gif tik biski brangoka  blush2.gif gal rasiu deveta  g.gif

Tai geros nesiokles visos apie 200 lt ir daugiau kainuoja.
Zinoma, kad gerai bus, jeigu rasit deveta, tikrai pigiau gausis mirksiukas.gif
Atsakyti

As taip pat ieskau padevetos bet kazkaip nelabai kas siulo schmoll.gif. Bet jei nerasiu tai nupirksiu nauja. Mamytes kas turi sia nesiokle,, o kaip vasara turbut ten vaikui labai karsta sedeti? g.gif Ten parasyta kad nuo 5 men tai turbut todel, kad jau tvirtai galvyte laiko ar kad jau sedi?
Atsakyti
Parduodu WOMAR nesyne, jei susidomesit imesiu nuotraukytes blush2.gif
Papildyta:
Parasykit i AŽ
Atsakyti
Va cia http://public.fotki....eimanti/nesyne/ arba http://my.fotki.com/
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2009 02 04, 02:12)
As taip pat ieskau padevetos bet kazkaip nelabai kas siulo  schmoll.gif. Bet jei nerasiu tai nupirksiu nauja. Mamytes kas turi sia nesiokle,, o kaip vasara turbut ten vaikui labai karsta sedeti? g.gif Ten parasyta kad nuo 5 men tai turbut todel, kad jau tvirtai galvyte laiko ar kad jau sedi?

Jeigu jus turite omenyje Patapum nesiokle, tai tikrai jos padevetos sunkoka rasti, kadangi niekur tokiu neparduoda, isskyrus per vaikams.eu.
Vasara su sia nesiokle tikrai nera karsta, nes medziaga nestora, bet tvirta. O nuo 5 men. todel, kad galvyte jau turetu tvirtai laikyti, nes si nesiokle neturi atramos galvytei. Be to nuo 5 men. vaikuciai jau sutvirteje, todel jau galima sodinti, bet nebutinai jis jau turi pats sedeti, manau retas kuris pats sedi 5 men. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 02 04, 11:15)
Jeigu jus turite omenyje Patapum nesiokle, tai tikrai jos padevetos sunkoka rasti, kadangi niekur tokiu neparduoda, isskyrus per vaikams.eu.
Vasara su sia nesiokle tikrai nera karsta, nes medziaga nestora, bet tvirta. O nuo 5 men. todel, kad galvyte jau turetu tvirtai laikyti, nes si nesiokle neturi atramos galvytei. Be to nuo 5 men. vaikuciai jau sutvirteje, todel jau galima sodinti, bet nebutinai jis jau turi pats sedeti, manau retas kuris pats sedi 5 men.  ax.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot ar geriau nusipirkti Patapum ar Mei tai Ellaroo is www.vaikams.eu? Ir kode?
Atsakyti