Mes tai dukryte nesyklej tik neseniai pradejom nesioti (dabar jai 5 men.). Labai patogu. Namie galima apsitvarkyti ir i parduotuve ar vaistine greitai nubegti. Zymiai patogiau nei ant ranku, nes dukryte daug sveria. Nuolat skaudedavo nugara, o su nesyne panesiojus skausmai sumazejo. Net pati stebiuosi. Kazkada buvau nusistaciusi pries nesynes. Bet visai patogus daiktas! Tik nereikia vaikucio nuo pat gimimo sodint bei labai ilgai nesioti - ir OK viskas!
Labai reikalinga!
Vega, tu tikrai klysti del stuburo
. Mes pirkome Chiko, su pakietinta nugarele, atrama galvytei (119 Lt. "Mazhylio pasaulyje") ir neshiojome mazhyle nuo poros savaichiu! Yra kruvos literaturos, kaip neshyne yra gerai emociniams santykiams uzhmegsti ir palaikyti, kad taip neshiojamas vakutis jauchiasi laimingas shalia mamos ar techio, ir ka jau kalbeti, kaip malonu savo vaika taip priglaudus tureti
. Vertikali tashe - visishka nesamone , nebent labai retais atvejais vaika perneshti ir tiek, ir kol jis labai mazhas
. Neshyne nereikalinga zhmonems, kurie sedi namuose arba su vezhimeliu apvazhiave nama tuo pastenkina. O jei gyveni judresni gyvenima, kad ir i parduotuve nori su vaiku isheiti, po miesta pasivaikshchioti, jau nekalbant apie keliones - neshyne daiktas Nr. 1
. Minusas tas, kad nugara mamai paskausta, ypach, kai vaikas jau virsh 7 kg. Nors gal tai mano asmenine problema - aukle (jau ir nebepirmos jaunystes) neshioja patenkinta
. Zhodzhiu tikrai labai patogu! Ypatingai shiltuoju metu laiku, nes zhiema per shalta, zhiema mes tik i uzhdaras patalpas taip eidavom: didelius prekybos centrus, muziejus, teatra ir pan.
Na, bet jei baime nenugalima del naujagymio, galima pora menesiu palaukti, kol sustipres vaikutis
.

Na, bet jei baime nenugalima del naujagymio, galima pora menesiu palaukti, kol sustipres vaikutis

Va mes lygiai tokia turim, pirkom pries beveik metus "mazylio pasauly", mokejom kazka panasaus i 160lt.berods
As ja ir dabar nesioju (10kg), einam i lauka, tai kai pabunda ir mes dar ne namie, reikia nesti ir vezima stumti, tai man vienintelis issigelbejimas. Sita labai patogi tuo, kad issisega tas pakietinimas nugarytei/galvytei, kai jau nebereikia.
P.S.Aciu Renax uz paveiksliuka, nereikejo paciai ieskot

P.S.Aciu Renax uz paveiksliuka, nereikejo paciai ieskot

Mes gavom kengūrą dovanų, nes aš buvai užsiprašius. Man tai nepamainomas daiktas, kai viena turiu kur nors nueiti, autobusu pavažiuoti, rankos laisvos, tai savo katytę galiu apkabinti, duris atsidaryti ir pan. Ilgai laikyti gal ir nesveika, bet numauti kur nors susitvarkyti reikalus pats tas. Mūsų kainavo turbūt 39 Lt, tiksliai nežinau, nagi klausi dovanotojų
O dėl stuburo skausmo mano asmeninė nuomonė - kai lelius nemažai sveria, tampyk su kuo nori jį ar be jokių pribombasų vistiek paskaus ir pavargs visas kūnas

Musu kengura atvezta is Italijos....guli spintoje
Nepatinka vaikui, jauciasi joje suvarzytas, kelias minutes pabuna ir verkt! Va taip va!

mes ja irgi turim, galvojau oi leksim visur su ja.... viena karta buvom iseje i lauka, pas mociute kieme pabuvo
... ir viskas.... vis veziojuosi.. o gal prireiks??? bet dabar as jos jau tikriausia ilgai nepanesciau.... jau pries 1.5men skaudejo pecius.... aisku, mes visur lakstom su masina arba vezimu, jei masinos nebutu, reiktu visuomeniniu transportu vazinet gal ir gerai...

Mes irgi pries kelias dienas nusipirkome
, vyras uzbizijo, kad aip as cia viena susitvarkysiu, kai jis i jura iseis, nes vezime sedeti nenori ir siaip daznai kardebaletus lauke kelia
.Tai va........bet nepasakyciau, kad man ji kokiu stebuklu atrodo, gal ant ranku dar ir lengviau(virs 9 kg.), nu gal dar priprasiu..bet tik yra vienas didziulis minusas, kaip vienas bunant vaika isodinti ir istraukti is jos????????????

QUOTE (Silvute @ 2003 06 29, 07:39) |
pas mane su pakietinta nugarele ir reguliuojamais dirzais. Gali nesti ant pilvo arba ant nugaros (man tai labiau patiko, bet turi kas nors padeti uzsideti). Viena yra mazesne, kur iki kokiu gal 5-6men tilptu, o antra didesne - saviski 11men buvau isisodinusi ir kuo puikiausiai tenai jautesi. Kaina 20lt. |
silvute man labbbbbbbai reikia kaip galeciau ssusisiekti ir kokios firmos?Aciu
as irgi turejau toki klausima, bet galiausai nupirkau kengura ir esu laaaabaaai patenkinta
-inis daiktas
Reikia i vaistine nubegt (ar siaip kur nors) - prasau
- isodini maiuka ir turi dvi laisvos rankos,, nereikia to vezimo tempti

Ar siaip, ar taip nugara kencia - bet nysyne vis tik daiktas geras. NEs bent jau mes su savo vezimu tai ne visur "pritelpam" (ka jau kalbet apie viesaji transporta)

TAi vis delto kokios firmos pirkt? Renaaaaaaax!!! Patark, please. Ir kainas apytiksles jei gali nurodyk - bandysiu ieskoti Siauliuose.