QUOTE(pukita999 @ 2007 10 03, 22:01)
Labai dziaugiuosi del taves

O ar likai patenkinta siuvejos darbu? as baisiai pergyvenu, kad nemokesiu nupasakoti ko noriu ar, kad siudama siuveja ne taip ka padarys ir kad paskui nebutu velu taisyti

As turiu pasipaisius ant lapelio mazdaug kokios sukneles noriu, ji tikrai nebus tortine...bet ar supras siuveja ta mano paisalione ir sugebes suprast mano norus...
Kartais pati ant saves pykstu, kad esu tokia isranki...bet kad tikrai daug visokiu dizaineriu kurtu modeliu ziurejau ir niekas man neistringa i sirdele isskyrus ta kuris sukasi mano galveleje
Su pavydu skaitau kai merginos raso, kad va pamate ten ar ten kokia suknute ir suprato, kad tai yra ju suknele...Ai daugiau nerasysiu nes vel pradedu bliauti, vos klavetura iziuriu
nestresuok tu taip, as 100% patenkinta savo suknele, tokia pat (beveik) ir vel rinkciausi, radau savo svajoniu suknele internete, atsispausdinau foto ir nusiunciau e - mail'u siuvejai su klausimu ar pasiutu ka nors panasaus, taip ir sutarem. Sakai turi pasipaisius ant lapelio, tai gera pradzia, apsispresk is kokios medziagos nori, o dar geriau pasitark su siuveja/dizainere, as tikrai geru patarimu gavau. Jei idomu, parasyk man i az, parodysiu sukneles foto, papasokosiu kur siuvausi...aj ir dar nuspresk mazdaug kokia suma gali skirti suknelei, as tai brangokai sumokejau tiesa sakant...
P.S. na ir as ko gero be proto isranki, jei pasirinkau vis del to siutis, nes nei viena suknele nekrito i aki...
Papildyta:
Herve Mariage Vilniuje atstovauja salonas Elesna